JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda

Margareth Liew-On
Je eigen filmpjes maken, hoe doe je dat?

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technieken en middelen om mijzelf en cliënten en vrienden te helpen om effectiever bewust te scheppen.

Veel mensen die de wet van aantrekking kennen, merken dat het toch moeilijk is om je aandacht gericht te houden op datgene wat je wil, in plaats van op de dingen die je niet wil. Ons gewoontedenken is hardnekkig negatief. Als ik mensen vraag "wat weerhoudt je ervan om je dromen te vervullen?" hoor ik vaak een uitspraak als de volgende:
 1. ·ik wil teveel.
 2. ·Ik weet niet goed wat ik wil.
 3. ·Ik heb tegenstrijdige doelen en verlangens.
 4. ·Ik weet niet hoe ik mij moet concentreren en focussen.
 5. ·Ik loop niet echt warm voor mijn doelen.
 6. ·Ik weet niet wat ik het eerste moet doen.
 7. ·Ik blijf niet lang gemotiveerd.

Hoe kun je het leven van je dromen verwerkelijken?

Ten eerste door je bewust te worden van je doelen, van de dingen en ervaringen waar je gelukkig van wordt. Het gaat dus meer om je passie.
Vervolgens is het van belang om je dromen als tastbaar en haalbaar te gaan zien, evenals het opwekken van sterke positieve gevoelens over je levensdoelen, als je die nog niet had. Want soms zijn mensen zo bang voor teleurstelling geworden, dat ze zelfs niet meer blij durven te zijn.
Dus waar gaan je sappen van stromen? Waar word je echt blij van?

Door regelmatig een video te bekijken waarin je doelen voor je zijn uitgebeeld, heb je een heel goed hulpmiddel om je hierin bij te staan. Het helpt je om gemotiveerd te worden en te blijven en je aandacht gericht te houden op je dromen.

Om je dromen te verwezenlijken is het noodzakelijk ze aandacht te geven in blijde anticipatie. Met een eigen video kun je dat op een gemakkelijke prettige manier doen.

In zo'n video kun je de dingen die belangrijk voor je zijn op zo'n manier uitdrukken dat het je vibratieniveau verhoogt. Je gevoelens worden sterk en levendig.

In de loop der tijd verander je en dus ook vele van je doelen. Je groeit en daarom is je video visie nooit helemaal af. Het hoeft dus niet perfect te zijn. Het hoeft ook niet leuk te zijn voor een ander, het moet indruk maken op jou!

Op youtube en andere video sites vind je natuurlijk veel van zulke filmpjes, bijvoorbeeld die van de makers van The Secret. Hoewel zulke algemene filmpjes ook goed voor je kunnen zijn, raad ik je aan geen genoegen te nemen met de woorden en gevoelens van een ander.

Je moet je aandacht richten op datgene wat het belangrijkste voor je is om datgene wat je wenst zo snel mogelijk in je leven te brengen. En dat moet uitgedrukt zijn in woorden die voor jou krachtig werken.

Maak je eigen overvloeds-rijkdom video met foto's, plaatjes, muziek en woorden die jij kiest en arrangeert.

Je video hoeft er niet uit te zien alsof het uit Hollywood komt. Hoe meer je van jezelf in het maken ervan steekt, hoe meer het jouw eigen gevoel weergeeft, hoe sneller en krachtiger het jou naar het leven van je dromen zal brengen.

De stappen:
 1. Maak een map op je computer “video visie”.
 2. verzamel foto's en plaatjes van het internet, die jouw verlangens weerspiegelen.
 3. Verzamel affirmaties die je in je filmpje wil integreren.
 4. Zoek muziek die daarbij past.
 5. Maak een script voor je video, door eerst je doelen te inventariseren en dan een lijst te maken van de juiste volgorde van de beelden en affirmaties.
Transformator cursisten ontvangen bij hun lessen een programma om gemakkelijk zelf affirmaties met geluid en plaatjes te maken, net zoals je dat met het subliminale programma doet.


Ontwerp je video visie met behulp van Windows Movie Maker (een gratis programma) of Photo story 3 of een programma waarmee je een slide show van foto's kunt maken, zoals Power Point. Mac gebruikers kunnen het met iMovie proberen. Je kunt een “slide” zo lang laten duren als je wilt, maar 3 seconden werkt voor mij goed. Ook kun je de tekst bovenaan of onderaan of midden op het beeld plaatsen, waar je maar wilt.

Je pakt dit in het begin heel breed aan. Je verzamelt plaatjes die je misschien niet zult gebruiken en misschien zijn er plaatjes bij die je eerst niet veel aan vindt, maar later leveren ze je goede mogelijkheden op. Je zou bijvoorbeeld met een programma als PaintShop Pro tubes kunnen maken, dus een deel van een foto eruit knippen en plakken in een ander plaatje. Het programma paint.net biedt gratis praktisch dezelfde mogelijkheden.

Bij het verzamelen van plaatjes, affirmaties en muziek hoort ook een lijst van je doelen, wat je wil zijn, hebben en doen in de toekomst.
Je kunt dit op verschillende manieren benaderen.
Voor mensen die last hebben van het gevoel dat ze maar vaag weten wat ze willen, is het goed om zich voor te stellen hoe hun ideale leven er nu uit zou zien. Wat zou je dan doen, wat zou je hebben, met wie/wat voor mensen zou je samen zijn?
Ik geef in mijn cursus ook een oefening om doelen te stellen, waarin je gewoon opschrijft waar je wel en niet van houdt.
Daarbij kun je denken aan diverse levensgebieden. Waar hou je van in je werksituatie, met betrekking tot je financiën, relaties, gezondheid, maatschappij en spirituele leven? Welke kennis wil je verwerven en welke prestaties wil je leveren?

Om te bepalen wat je waarden zijn, kun je je ook afvragen: “Wie zijn je rolmodellen, wie inspireren je en waarom?” Ook verhalen en boeken die dat effect op je hebben kunnen je helpen om te formuleren waaraan je waarde hecht. Ook al geloof je dat je dat nooit voor elkaar zou kunnen krijgen wat bijvoorbeeld grote figuren in de wereldgeschiedenis hebben gedaan, als je ze waardeert, representeren ze een idee waaraan je waarde hecht. Spoor dat idee op en verwerk het in je lijst met doelen. Ook al ben je bang dat je daar niet voor in de wieg bent gelegd, je hoeft in de eerste fase alleen maar te zeggen waar je van houdt, waar je waarde aan hecht.

We gebruiken de dingen waar je niet van houdt alleen als je niet kunt bedenken waar je wel van houdt. Want vaak weten mensen heel goed waar ze niet van houden en vanaf willen. Al hun aandacht is daarop gevestigd. En dan is het noodzakelijk om van daaruit te gaan kijken waar je dan wel van houdt. Want zolang je aandacht gericht is op datgene waar je vanaf wilt, is je vibratie negatief en dus trek je het ongewenste aan. Je hebt dan in feite “negatieve doelen”. Het kan wel moeilijk zijn om je gedachten te richten op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt, omdat je dat laatste zo gewend bent. Gewoonten kunnen moeilijk af te leren zijn, maar het is de moeite waard.

Vervang dus je “negatieve doelen” door positieve. Je video visie zal je helpen om je aandacht op je positieve doelen gericht te houden.

Het is de bedoeling om ook plaatjes te verzamelen van dingen die je al hebt gemanifesteerd en waar je blij mee bent, zodat je in de juiste gemoedstoestand komt wanneer je naar je filmpje gaat kijken. Anders roepen de dingen die je nog niet hebt misschien een gevoel van twijfel op en dus een verkeerde vibratie.

Maak nu een script voor je filmpje. Zo'n filmpje duurt meestal 3 tot 5 minuten.
Je kunt dat in de vorm van een lijstje doen. Je schrijft de naam van elk plaatje naast de affirmatie die je wil gebruiken. Misschien gebruik je ook krachtwoorden, zoals licht, vrijheid, vrede enz.
Begin altijd met beelden waar je blij van wordt. Dat zouden dus de beelden zijn van dingen die je al hebt, misschien beelden van je kinderen, je partner, je huisdieren, je bezittingen enz. Misschien ook beelden van mensen en situaties waar je blij van wordt, grootse sportmomenten of zo.

Op de pagina over affirmeren geef ik heel wat tips voor affirmaties. Maak affirmaties die betrekking hebben op verschillende levensgebieden, zoals
Het fysieke zelf accepteren
Verbazingwekkende vaardigheden in het spreken in het openbaar
Besluitvaardigheid
Creatief denken
Een verbazingwekkend geheugen
Fantastisch zakelijk succes
Motivatie
Omgaan met kritiek
Leren om van jezelf te houden
Gewichtsbeheersing
Overvloed
Stoppen met roken
Het verleden loslaten
Je zelfwaardering enorm vergroten
Verminderen van stress

Je kunt ook gewoon je eigen affirmaties maken. Je zou je bijvoorbeeld je ideale leven kunnen voorstellen en dan opschrijven “in mijn ideale leven ben ik ...”
Schrijf je affirmaties zoveel mogelijk op met daarin vervat hoe je je zult voelen. Hierdoor gaat je passie meer voor je leven.

Als het bijvoorbeeld je passie is om een bepaalde auto te hebben, zou je kunnen opschrijven:“Ik geniet van de auto van mijn dromen, die perfect is voor mij in ieder opzicht, waarin ik heerlijk vrij en veilig rijd.”
Vind woorden die iets voor jou betekenen. Visuele mensen worden aangesproken door andere woorden dan auditieve of kinesthetische. Beelden, geluiden en beweging spelen een belangrijke rol in het taalgebruik van elk van deze groepen. Let dus goed op welke woorden het meeste voor jou betekenen.

Om te bepalen wat voor jou het belangrijkste is, ga je nu de affirmaties met elkaar vergelijken. Dus je legt bijvoorbeeld “ik geniet van mijn rijkdom” naast “ik hou steeds meer van mezelf en dat is heerlijk” en dat leg je naast “ik leef zorgeloos en vrij” in overvloed. Kruis telkens de affirmatie aan die je het meeste aanspreekt, tot je er maar eentje over hebt. Dat is je nummer één levensdoel, datgene waaraan je het meeste waarde hecht.

Blijf dit doen tot je alle doelen op volgorde hebt genummerd. In dit proces komen ook gevoelens boven, die je in je affirmaties kunt verwerken.

De volgende stap is om de doelen te verbinden met foto's en plaatjes, die representatief zijn ervoor.

Foto's vind je ook op internet, bijvoorbeeld bij scx.hu of stock.xchange.

Arrangeer nu de foto's zo dat ze het verhaal van je leven vertellen zoals jij dat wilt. Voeg affirmaties toe en eventueel andere tekst ter verduidelijking. Ook citaten en spreekwoorden kunnen heel krachtig zijn.
Kies vervolgens muziek die de sfeer van het filmpje goed ondersteunt. Een filmpje dat inspirerende muziek bevat helpt je enorm om met kwantumsprongen vooruit te gaan.
Als je van plan bent om je filmpje te publiceren, bijvoorbeeld bij Youtube, moet je er wel op letten dat het royalty free muziek is of gratis muziek. Dat kun je op het internet vinden. Helemaal gratis is de muziek van
https://www.incompetech.com/m/c/royalty-free/

Voor royalty free muziek betaal je één keer en dan mag je de muziek vrij gebruiken. Eén van de vele adressen is: https://davidholmes.net/pages/open-media-directory. Vooral musopen is mijn favoriet.

Je kunt je video ook op je mobieltje bekijken.

Als je video klaar is, is het goed er elke dag twee keer naar te kijken, de eerste keer als je net wakker bent en vlak voor het slapen gaan. Je blijft dan gefocused op je passie en dat geeft je de energie om je dromen waar te maken.
Spreek de affirmaties hardop na, terwijl je naar de video kijkt en stel je voor dat je alles doet, hebt en bent wat je in de video ziet.

Het delen van je video met anderen.

Misschien wil je je video delen met anderen op Youtube, myspace of waar dan ook. Denk er echter aan dat je het in de eerste plaats voor jezelf doet. Je kiest beelden, muziek en woorden die jouw passie opwekken en je gemotiveerd houden. Het gaat er niet om om indruk te maken op anderen, het gaat erom om het leven van je dromen waar te maken.

Ik heb zo'n filmpje voor een vriendin gemaakt en hoewel het niet technisch perfect is, is het toch een heel blij makend filmpje. In deze video laat ze iets zien van wat belangrijk voor haar is en het gevoel dat dat overbrengt is heel inspirerend.
Als je ervoor kiest om je video te delen, zul je anderen de moed geven om hun eigen videos te maken.Het maakt de oceaan niets uit of je met een theelepeltje aan komt zetten of met een emmer. Verhoog je vibratie, voel je goed en begin nu je toekomst te manifesteren en creëer het leven waar je van houdt!

Je eigen filmpje is een krachtige toepassing voor je PC waarmee je de Wet van Aantrekking kunt toepassen in je dagelijks leven. Het helpt je om je doelen en je dromen te visualiseren op je beeldscherm op een unieke en dynamische manier met jouw eigen droombeelden. Je kunt deze beelden combineren met zelf gekozen affirmaties en krachtwoorden en nu dus zelfs met gesproken tekst en muziek. Het maken van het filmpje bied je een geweldige gelegenheid om duidelijk te krijgen wat je wil. Helderheid leidt naar kracht en aantrekking!
Zo helpt je eigen filmpje je om je overtuigingen te veranderen en door beperkende obstakels heen te breken die je beletten om je doelen te bereiken en het leven te creëren dat je verlangt. Door dagelijks bezig te zijn met je eigen filmpje zul je je doelen aantrekken. Dat is de Wet van Aantrekking.

Je kunt een poster van je filmpje maken zoals op het plaatje. Deze kun je dan laten printen bij een kopieerwinkel op posterformaat. Je kunt er ook screensavers mee maken, maar je kunt ook je eigen visie als je bureaublad installeren. Je kunt zelfs een miniversie van je poster maken voor je mobiele apparaten zoals je mobiele telefoon, iPod, PDA en digitale fotolijsten. De mogelijkheden zijn onbeperkt!yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl