JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agendaTransformator Nieuwsbrief nr.1IN DEZE UITGAVE


1. Welkom

2. Ebooks van absolute1.net
3. De link naar de gratis ebooks.
4. Opname van een engel.
5. Foto's van het jaar.
6. Wat gebeurt er bij absolute1.net?
7. Voor de kinderen.
8. Als welkomstgeschenk een link naar de Eliminatie oefening voor leden.
9. Een link naar de film The Secret.
10. Filmbespreking: What dreams may come.
11. Muziek en songteksten.
12. Lezers schrijven:
- Herald zond mij een gedicht
- Een gedicht van Wil van Bavel
13. Filmpjes om je vibratieniveau te verhogen.
14. Een link naar de volgende nieuwsbrief
Een link naar de nieuwsbrief met les 4, een handleiding van de energetische verandering Trans4mator technieken.

15. Overzicht van onze producten.
De gratis te downloaden audio geleide meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" (MP3)
ATTENTIE: Als je je abonnement op wil zeggen, volg dan de instructies aan het eind van deze nieuwsbrief. Elke abonnee is belangrijk. Dank je voor je belangstelling!WELKOM
Magnifieke prachtige JIJ vol Liefde en Licht,
Ik hoop dat deze aanhef je vibratie-niveau een beetje verhoogt. En dat het je eraan herinnert wie je echt bent. We zijn allen goddelijke wezens vol stralend licht en liefde. Wat we hier ook lijken te zijn en te doen, dat is onze eeuwige werkelijkheid. Je bent Liefde!2 Ebooks van absolute1.net
Je kunt op de site van www.absolute1.net metafysische electronische boeken (ebooks) vinden, zowel gratis als te koop. Ook bevat het vele adressen van sites met gratis Engelstalige esoterische ebooks.
Als je geïnteresseerd bent in de toepassing van de spirituele levenswetten op je eigen leven, ga dan ook eens naar mijn website www.trans4mator.nl
Verderop in deze nieuwsbrief is een link opgenomen waarmee je de gratis boeken kunt downloaden.

Als er iets niet goed werkt, meldt het me alsjeblieft per email. Dit is een éénpersoons onderneming en soms maak ik fouten ...
Het is de bedoeling om steeds meer boeken op absolute1.net aan te bieden. Ik heb de hulp van jullie, de lezers nodig om regelmatig nieuwe vertalingen te publiceren.

Ik heb de websites www.absolute1.net en www.trans4mator.nl gemaakt omdat ik je graag zou willen laten zien hoe je je onbeperkte mogelijkheden kunt benutten en in je kracht kunt komen. Je leven kan volledig veranderen als je de principes toepast van de ebooks, cd's en andere materialen die ik aanbied. Ik kan wel zeggen "koop onze cd's en ebooks" maar het is beter dat je de voordelen voor jezelf goed afweegt tot je voelt "dit is helemaal voor mij".

Je vraagt je misschien af hoe het mogelijk is dat deze diensten gratis zijn? Ik wilde deze boeken heel graag met mijn geestverwanten delen, omdat ik ze waardevol vind en de behoefte voelde om dit door te geven. Van mei 2001 tot augustus 2003 heb ik alle kosten van deze website zelf betaald. Omdat het zoveel geld kostte, heb ik zelfs overwogen de website op te heffen. Toen nam ik advertenties van Google op de site op. Die dekken nu de kosten van de website. Daarom kan het nu nog steeds gratis. Ik hou van Google!
En natuurlijk ook van de bezoekers die gebruik maken van de diensten van Google. Sowieso van alle bezoekers.

Daarmee zijn we niet uit de brand. Er gaat veel tijd zitten in het vertalen, scannen en corrigeren van boeken. Ik heb de prachtigste boeken liggen, zoals "Het vuur van de schepping" van J.J. van der Leeuw. En "The One" en vele andere geweldige boeken van Lillian Dewaters. Van Trine heb ik de boeken "In harmonie met het oneindige", "De andere levensvisie" en "Uit het innerlijk licht". Van Napoleon Hïll heb ik "The Law of Success" waarvan gezegd wordt dat dit werk werkelijk bijdraagt aan het verwezenlijken van succes. Verder heb ik boeken van Florence Shinn, Annalee Skarin, Henry Hamblin, Bucke, Joseph Benner e.a.
Ik stel de hulp op prijs van mensen die gratis voor mij willen scannen en corrigeren. Dat zou echt een uitkomst zijn.

Als de inkomsten van de website toenemen, kan ik iemand betalen me te helpen om deze boeken te publiceren. Daarom zijn donaties welkom. Koop ook de cd's met affirmaties uit de Meesters van het verre oosten en met de tekst van "Zoals een mens denkt" van James Allen of de boeken en lever zo je bijdrage. Ik zal niet zeggen "koop deze producten voor iedereen die je kent", want dat is iets wat je zelf bepaalt.

Wanneer je besluit om producten van absolute1.net te kopen, help je om deze unieke ebookclub te laten groeien.
Veel leesplezier!

3. Dit is de link om gratis EBOOKS te downloaden

(er staat free_download.html; voor de mensen die het adres intypen)

Daar zijn ook twee Engelse boeken van Henry Hamblin beschikbaar voor de ontvangers van de Nieuwsbrief. In het Nederlands vind je een boekje van hem "Bevrijding van angst". En hoofdstuk 10 uit zijn autobiografie "Mijn zoektocht naar waarheid".

4. Je kunt via deze link een heel bijzondere opname van een engel bekijken.

5. Van Daniëlle kreeg ik een bestand met foto's van het jaar. Ze zijn buitengewoon!
Bekijk ze via deze link.

Als deze nieuwsbrief je bevalt, geef het dan aan een vriend. Ik zie graag je reacties en suggesties tegemoet. Het is ten behoeve van de lezers dat ik deze nieuwsbrief publiceer. Ik waardeer al de geweldige reacties en de aanmoediging die ik tot nu toe heb ontvangen. Het aantal positieve reacties in Nederland neemt aldoor toe. De eerste jaren kon ik ze nog op de vingers van 1 hand tellen, de meeste kwamen uit het buitenland. Als ik op het aantal downloads afga, waarderen de Nederlanders de spirituele ebooks echter bijzonder. Maar ik was vroeger gewend kritiek te uiten en geen waardering en dit is mijn wereld. Daarom ben ik dolblij met elk klein teken dat het bewustzijn in Nederland ook bezig is te veranderen. Als ik verander, verandert mijn wereld met mij. Daardoor is het heerlijk voor mij om dit werk te doen!

6. Wat gebeurt er bij absolute1.net?

Begin 2010 heb ik samen met mijn dochter Yvonne het boek van Florence Shinn "De macht van het gesproken woord" vertaald.

Op de kinderpagina vind je het verhaal van Jan en de Bonestaak. Dit is bewerkt door mij. Zoals het verhaal verteld wordt in gangbare sprookjesboeken is Jan een ordinaire dief, die zomaar de schatten van een reus afpakt. Er is ook een film hierop gebaseerd, waarin de nazaten van Jan vervloekt zijn omdat hij een onschuldig volk door zijn diefstal in het ongeluk heeft gestort. Interessante draai, maar ik prefereer de mijne. Met in gedachten de uitspraak in de Bijbel dat de talenten die je niet goed gebruikt, van je afgepakt zullen worden en gegeven worden aan degenen die er wel raad mee weten.

Op www.absolute1.net vind je o.a. artikelen van:
Masaharu Taniguchi - Principes van voorspoed in de Bijbel
Joel Goldsmith - Een meditatie over de Tegenwoordigheid van God.
W. John Murray - De onveranderlijke realiteit.
Nieuwe gedachten over oude leerstellingen
Joseph Murphy - Eenheid met God
Fannie B. James - De hemel
Affirmaties van Catherine Ponder
Positief denken van Nick Arandes
Werk van Gary Sigler.
Gedachten over vrede - Joel Goldsmith en
Een cursus in wonderen
7. Voor de kinderen.
Ook voor de kinderen is er gratis lectuur met mooie plaatjes en foto's:
Wonder, de kat die geen muizen wilde vangen - Margareth Lee
De echte prinses - een bewerking van de prinses op de erwt door Margareth Lee
Sprookjes van Godfried Bomans.
Oscar Wilde -De gelukkige prins
Margery Williams - Het fluwelen konijn
Een tijdloos verhaal over liefde, dat ieder kind van welke leeftijd dan ook, gelezen moet hebben.

Op www.trans4mator.nl vind je een serie artikelen over de wet van aantrekking voor ouders en kinderen.Je steunt de groei van onze gratis spirituele bibliotheek wanneer je besluit ebooks of andere producten bij absolute1.net te kopen. Zo verbeter je je wereld effectief. Je kunt van elk boek dat te koop is op de website een uitgebreide beschrijving lezen of zelfs een deel van het ebook.

Bij www.absolute1.net en www.trans4mator.nl vind je een groeiend aantal metafysische ebooks en audios over het effectief toepassen van je scheppende vermogens en van de spirituele wetten. Een ebook is een bestand met de tekst van een boek die je op je computer kunt lezen of uitprinten. Je kunt onze ebooks meteen downloaden. Ze bevorderen je spirituele ontwikkeling en maken je bewust van de macht van je geest door transformatie en uitbreiding van je bewustzijn om je succes, welvaartsbewustzijn, positief denken, nondualisme, de rijkdom, metafysica, dankbaarheid, eenheid en absolute goddelijke inspiratie te laten ervaren.9. Een link naar de film The Secret .
Deze video is een onofficiële eerste versie, ondertiteld in het Nederlands. Je kunt hierin Esther Hicks aan het woord zien.10. Filmbespreking: What dreams may come.Ik beveel films aan waarin spirituele principes uitgebeeld worden. Aanbevolen films:

What Dreams may come
The Matrix deel 1 en het eind van deel 3
Powder
Ground Hog Day
Clicks
Evan AlmightyWhat Dreams may come.

De beelden in deze film zijn prachtig, daarover is iedereen het eens. Voor degenen die met een open geest kijken, is het een onvergetelijke ervaring. Deze film is als een bewegend kunstwerk. Het werd beschreven als een visueel feest.

De film gaat over een man, Chris Neilson, gespeeld door Robin Williams op de gevoelige en uitstekende wijze die we van hem gewend zijn en zijn vrouw Annie (Annabella Sciorra). Het zit hem nogal tegen. Eerst sterft zijn hond. Dan zijn kinderen. Zijn vrouw wordt depressief en moet worden opgenomen. Ze heeft zich helemaal afgesloten. Uiteindelijk stelt hij haar voor de keuze: of ze kiest voor hem en het leven, of hij gaat verder zonder haar. Ze kiest voor het eerste.
Ze is een begaafde schilderes en pakt dit weer op. Ze werkt aan een schilderij van hun droomhuis, waar ze na zijn pensionering willen gaan wonen. Dan komt hij om bij een ongeluk op de weg, terwijl hij bezig was mensen te helpen die gewond waren geraakt in een ander auto ongeluk.

Chris probeert eerst met zijn vrouw te communiceren, maar houdt daarmee op wanneer hij merkt dat ze daardoor dieper wegzinkt in verdriet.
Hij komt aan in de hemel waar Cuba Gooding Jr hem opwacht om hem er wegwijs te maken.
Er zijn veel ideeën over het leven na dit leven. In dit verhaal is dat een subjectieve ervaring. De hemel is wat je ervan maakt. De hemel waar Chris terecht komt is het schilderij waar Annie aan werkt. Blijkbaar komt dat overeen met zijn idee van de hemel. Het is een geschilderde wereld vol prachtige kleuren, waar de verf nog nat is! In de hemel wordt de realiteit door het denken bepaald, net als hier.

Er zijn echter niet veel films waarin dit thema wordt uitgebeeld. Ik ken zelf een paar afleveringen van de serie "Star Trek" die dit uitwerken.

Uiteindelijk pleegt Annie zelfmoord. Ze komt terecht in een wereld die in alles een voorstelling is van de ouderwetse hel. Het lijkt wel een middeleeuws schilderij.
Chris is vastbesloten haar te vinden, waar ze ook mag zijn. Hij gaat op weg met Cuba Gooding Jr. en een gids (Max Von Sydow), die de weg kent in die wereld. Ze vinden haar en Chris probeert haar te bereiken. Ze herkent hem echter niet en gaat helemaal op in haar eigen wereldje. In een buitengewoon ontroerende scene vertelt hij haar, dat hij bij haar zal blijven, hoewel ze elkaar niet meer zullen kennen wanneer hij zich in die bewustzijnstoestand laat zakken. Maar hij wil niet zonder haar in de hemel zijn. Dat maakt voor mij deze film tot een waar meesterwerk. Is dat immers niet wat we hier allemaal doen? We willen niet zonder elkaar in de hemel zijn, ons ware thuis. We willen niemand achterlaten in de hel! We delen altijd elke ervaring. Je kunt niet een deel van jezelf achterlaten. Daarom nemen we de hele wereld met ons mee, wanneer we weer bereid zijn onze eenheid met elkaar en met God te ervaren.
De film loopt gelukkig goed af. Annie kiest opnieuw voor het leven en ontwaakt uit haar droom vol grieven en verdriet. Dat is het lot dat ons allen wacht. Iedereen zal ontwaken, want iedereen is ontwaakt in tijdloosheid. Het is niet Gods Wil dat we in de hel blijven en daarom is de hele wereld bezig te ontwaken.

Meer informatie over deze film op IMDB.com11. Muziek en songteksten. Op www.absolute1.net vind je een speciale pagina met Engelse gedichten en songteksten. Hier is er eentje:

Kirtana - Life (van de cd 'the Offering')

Life is pretty great place to be
If you don't mind mystery
If you can keep an open mind
And dance when the coals are burning hot
And forget them when they're not
And just move with the energy
And revel in the sunshine when it's on your face
And put a layer on when winter takes its place

Love is a very sweet place to be
If you don't mind company
And a little bit of pain sometimes
For we are connected at the source
And life will take its course
And bring us into unity

I feel a family growing based on love and trust
We've such a flock of angels watching over us

That I feel a hope I've never felt
That the hardest rock will melt
And a new landscape will come in view
for Earth
When in love and light and grace
We begin to take our places
And each do what we came to do

It doesn't have to be the way it's always been
We can break the patterns now and start again

In love, a very sweet place to be
If you don't mind harmony
If you can keep an open heart
And dance when the coals are burning hot
And forget them when they're not
And just move with the energy - of life (la la la ...)
Op Kirtana's website kun je nog meer teksten van haar prachtige liederen lezen.Lenny Kuhr (Tekst en muziek: Lenny Kuhr)
Laat vrede met je zijn

Laat vrede vrede met je zijn
Met jullie samen, met jullie samen

Laat Waarheid, Waarheid met je zijn

Met jullie samen, met jullie samen

Ga tot het einde van de baan
Waar tijd en niemand haast kan komen
Daar komt Waarheid kracht vandaan
Vuur van zo hoog
Jaagt je juichend door de hemelboog

Al moet de steen er voor barsten
De Liefde barst nooit
En ook al huil je om het hardste
De Liefde wijkt nooit

Laat Liefde Liefde met je zijn
Met jullie samen, met jullie samen
Laat vreugde, vreugde met je zijn
Met jullie samen, met jullie samen

O eeuwig wezen, stil alleen
Samen zul je ook versmelten
Samen word je weer tot één
één hart, één ziel
Levend midden in het wereldwiel

En vandaar uit zul je zingen
Het hoogste lied
Het zal de duisternis doordringen
Ook al ziet het duister niet

Laat Liefde Liefde met je zijn
Met jullie samen, met jullie samen
Laat vrede vrede met je zijn
Met jullie samen, met jullie samen12. Lezers schrijven

- Herald zond mij het volgende gedicht:

Quote: van Wayne W. Dyer
"There's A Spiritual Solution To Every Problem".

Poem: I Am

The I that is me you can not see,
You see only the form that you think is me,
This form that you see will not always be,
But the I that is me lives eternally.

Written by Maryloo Barnetta

Vrij vertaald, zonder het te laten rijmen:

Het ik dat ik ben kun je niet zien
Je ziet louter de vorm waarvan je denkt dat ik het ben
Deze vorm die je ziet zal er niet altijd zijn
Maar het ik dat ik ben leeft eeuwig.- Een gedicht van Wil van Bavel

No book will show me
What I do not want to see

When I see the printed black
The writing is reality

When I see the endless white
The silence is eternity

Gedichten vertalen valt niet mee;
Ik hoop dat de betekenis niet in de vertaling verloren gaat.
Vergeef me als dat het geval mocht zijn.

Geen enkel boek zal me tonen
wat ik niet wil zien

wanneer ik het gedrukte zwart zie
is het geschrevene realiteit

wanneer ik het eindeloze wit zie
is de stilte de eeuwigheid.
13. Filmpjes om je vibratieniveau te verhogen:
Ik ontving vroeger allerlei negatieve berichten over fout vlees, chips in je hoofd, het einde van de wereld, global warming en ander doemdenken. Daar weiger ik absoluut aan mee te doen. Als je me echt een genoegen wil doen en mijn leden, stuur me alsjeblieft links naar meer echt opwekkende filmpjes.
Op Youtube vind je baby-filmpjes om je vibratieniveau te verhogen.

Dat is mijn wens voor iedereen, lach en geniet.

Leef bewust in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth15. De Transformator trainingen en bijeenkomsten.

De pagina over trainingen op www.trans4mator.nl bevat meer informatie over EVT en Trans4mator Trainingen, cursussen en workshops.
Hier kun je mij zien en horen praten over de Trans4mator voor Financiële Vrijheid. De derde video in deze serie is heel praktisch. Je kunt meedoen en zo werken aan het veranderen van je beperkende overtuigingen over geld.

De prijzen en verdere gegevens kun je op het inschrijfformulier lezen.

In onze bijeenkomsten formuleren we samen onze doelen helder en bekrachtigen die op nieuwe manieren. Dat omvat dansen, een reinigingsritueel, affirmatieliedjes zingen, zegenen en gebruik maken van de groepsenergie op ongekende manieren. Ook delen we onze successen.

Hier is ook een link naar de nieuwsbrief met Les 4 van de cursus “de Trans4mator voor Meesterschap en gelukkig leven”. Deze les gaat over de Energetische Verandering Trans4mator (EVT) technieken. Het is een heel uitgebreide handleiding van deze energetische technieken.Ik krijg veel warme reacties op de Transformator CD's, de meeste telefonisch. Ik ben heel blij met de enorme waardering voor deze audio CD's. Lees hier een reactie van Christa van Boxtel over de invloed die de Transformator CD's en ander materiaal in haar leven hadden: Ze schreef me eerst:
"Sinds ik per computer kennis met jullie gemaakt heb ben ik anders over het leven gaan denken. Nog bedankt voor al het goeds en ga zo door "

In een volgend mailtje vertelde ze:
"Ik ben u zo dankbaar voor uw ondersteuning in mijn zoektocht naar een gelukkiger leven. Wat ik hierdoor via u geleerd heb is dat heel mijn leven door eigen gefabriceerde beelden aan elkaar hangt. Daarom lieve Margareth mijn hartelijke dank dat u mij heeft leren inzien dat door een verandering en beheersing van mijn gedachten het leven "WONDERBAARLIJK" is."
Ik vroeg Christa of ik haar email mocht publiceren. Haar antwoord was heel ontroerend. Ze schreef:
"Natuurlijk mag u mijn naam gebruiken . Hopelijk vinden anderen ook via u de weg naar een gelukkiger bestaan."
Je bent nu informatie tegengekomen die je kunt gebruiken om je leven ingrijpend te herscheppen in een leven dat je je nog amper kunt voorstellen, met alles wat je wil en meer.

Heb je het gevoel dat er een betere manier moet zijn, dat het leven anders zou moeten zijn? Dat je iets beters verdient? Je verlangen heeft je naar de juiste plek geleid.

Er is niets wat je niet kunt doen, zijn of hebben. Waarom? Je bent alles! Je bent een uitbreiding van de Bron, gemaakt in het Beeld en de Gelijkenis ervan, dus hetzelfde. En net als de Bron ben je één met alles, net zoals het in alles is, op manieren die je je niet eens kunt voorstellen. Wanneer je dit feit echt begrijpt, ben je niet meer in deze wereld van contrast tussen goed en kwaad!

We kennen allemaal de websites met advertenties van vele pagina's waarin in gloedvolle bewoordingen de producten worden aangeprezen. Bij absolute1.net gaan we niet zo te werk. We gaan ervan uit dat de mensen die hier komen contact hebben met hun innerlijke leiding en voelen en weten wanneer iets op dit moment wel of niet voor hun is. Daarom geven we zoveel mogelijk inzage in de ebooks die we verkopen en laten we mensen stukjes beluisteren van onze cd's. De grote reclame experts zeggen dat je dit niet moet doen, want mensen downloaden dan eerst om op een rustig moment te kunnen luisteren en vergeten het dan vaak. Ik geloof echter dat mensen hierheen geleid worden door hun innerlijke gids. En van mij hoeven mensen de producten pas te kopen als ze diep van binnen een sterke drang daartoe voelen. Je koopt onze producten heus wel als je weet "deze ebooks en cd's hebben op dit moment in mijn leven waarde voor mij en ze zijn een belangrijke bijdrage aan mijn transformatie".

Onze online spirituele ebooks en audio boeken zijn een machtig hulpmiddel bij je zelfontplooiing en om financiële vrijheid te manifesteren. Ze staan vol succes affirmaties, hoe je de wet van aantrekking toepast, oefeningen voor meditatie, en gaan ook over zingeving, wonderen, manifestatie, rijkdommen van de geest, mystiek en overvloedsbewustzijn.

Het is nu tijd voor je om alles los te laten dat je tegenhoudt en een opwindend leven te ervaren, het leven dat voor jou bedoeld is!yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl