Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Nieuwsbrief "De Transformator voor Meesterschap, Gelukkig Leven, Succes en Financiële Vrijheid".

Onderwerpen

Een nieuw artikel over Een cursus in wonderen
Belastingen.
Teleconferentie over het aantrekken van geld.
Geen Lo Han poeder, wel klontjes en wat recepten.
Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest.
Verslag over de bijeenkomst op 26 februari 2009.
Links naar eerdere nieuwsbrieven.


Allereerst wil ik een link geven naar een nieuwe pagina op de website over een cursus in wonderen .

De belastingen danken en zegenen.
Gelukkig is de BTW aangifte nu achter de rug. Ik doe dat altijd in maart zonder uitstel. Maar ik vind het wel een hele klus. Dit jaar ga ik mijn administratie beter bijhouden, zodat volgend jaar in maart niet alles stil ligt vanwege de belastingen.

Ik hoop dat de leden die met de belastingen te maken hebben, eraan denken om deze te danken en te zegenen. Ik begrijp dat het lijkt alsof je een hoop geld zomaar kwijt bent. Maar als je, zoals ik, uit een land komt waar heel weinig belasting wordt betaald en je kent de gevolgen daarvan voor de maatschappij, ben je blij met alle voorzieningen die we hier hebben. Goede wegen zonder grote kuilen, die soms net waterpoelen lijken, goede sociale vangnetten voor allerlei uiteenlopende situaties, en goed onderwijs. We mogen echt wel dankbaar zijn. En het is ook het beste om de belastingen te zegenen als er dingen niet zo goed lijken te gaan, want veel mensen die dit doen, hebben me laten weten dat ze vroeger telkens problemen hadden met de belastingen en sinds ze deze zegenen, krijgen ze aldoor geld terug.

Teleconferentie.
Op vrijdag 17 april houden we een teleconferentie voor cursisten. We beginnen om 20.00 uur. Het is de bedoeling om alleen oefeningen te doen voor het aantrekken van geld. Dus nodig ik vooral de cursisten uit die graag meer geld in hun leven willen zien stromen. We gaan praten over de factoren die geld uit je leven weren en wat je eraan kunt doen. Met al dat gepraat over recessie is er wat positief tegengif nodig. En we gaan een paar leuke, speelse oefeningen doen om je te helpen meer geld te ontvangen.

Hier is wat ik zeg over het idee van recessie:
Er is geen recessie of depressie
Er is alleen de economie van God
In de goddelijke economie
Is er altijd een overvloed aan geld
Om te lenen, om te betalen en om te circuleren
Er is geen andere economie dan die waarin je gelooft. Geloof alleen in de economie die jou welvaart dient.

Lo Han.
De verkoop van Lo Han is een groot succes. Zo groot dat er nu een stop is op het poeder, tot de voorraad weer is aangevuld. Klontjes zijn wel volop verkrijgbaar. Ook is er een pagina toegevoegd met wat recepten om Lo Han in gerechten te gebruiken. Zolang er geen poeder verkrijgbaar is, kun je ook stevia kopen bij een ander online adres. Stevia is ook heel bruikbaar als suikervervanger, alleen is de smaak even wennen. Nou niet zeggen, Margareth, moet je wel reclame maken voor de concurrentie? Er is geen concurrentie. Ik zegen alle verkopers van goede suikervervangers.

Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest.
Je kunt nu een paar video's bekijken met Transformator oefeningen. De kruisloop, de klopmethode en de basis Transformator oefening.

In de nieuwsbrief over de kruisloop is de vorige video nu vervangen door een nieuwe video met een uitgebreide demonstratie. Hier is de link naar deze nieuwsbrief.verkorte versie van de standaard Transformator energetische technieken

De verkorte kloptechniek van de Transformator:


De combinatie van de oorklop met de tarzan klop voor betere prestaties


Eén van de EVT technieken is virtueel behandelen. Dat is het toepassen van EVT in gedachten op de meridiaanpunten, dus zonder jezelf aan te raken. Dit is aantoonbaar effectief gebleken. Vooral visuele en kinesthetische mensen, die zich de punten goed kunnen voorstellen en invoelen, bereiken hier heel veel mee. Ook kun je EVT substituut toepassen, dat wil zeggen, je klopt voor een ander, zonder die persoon aan te raken. Misschien is die ander wel heel ergens anders. En dat werkt ook heel goed.

Op een video bij Youtube demonstreert dr. Larry Nimms dit principe bij Gary Craig. Hier is de video:


Je kunt zien dat Dr. Nimms de armtest doet bij Gary Craig en helemaal niets zegt tegen Gary terwijl hij dit doet. Gary's rechterarm is onverklaarbaar zwak. Vervolgens is de rechterarm sterk en ineens is de linkerarm zwak. Larry Nimms vertelt dan dat hij substituut voor Gary heeft geklopt op zijn oor. Hij zei tegen zichzelf: "ik ben Gary. Mijn rechterarm is zwak" enz.

Iemand in het publiek vraagt vervolgens of je dit ook kunt toepassen tijdens een sportwedstrijd. Het antwoord van dr. Larry Nimms is bevestigend. Bij mij komt dan onmiddellijk weerstand op, want is het niet veel fijner om te winnen vanwege je capaciteiten? Maar in egoland gaan wedstrijden vaak om veel geld en niet om de sport. Ook in zakelijke onderhandelingen schijnen deze eenvoudige energetische technieken vaak gebruikt te worden om anderen te "verslaan" en te laten doen wat je wil.

Deze technieken zijn net als electriciteit, je kunt ze gebruiken om een huis te verlichten en te koken, maar ook voor de electrische stoel. Wat je in de Transformator leert is om ze ten goede van iedereen te gebruiken. Want wanneer je kwaad wil doen, zijn er negatieve gedachten en overtuigingen in je geest en je zult de gevolgen van ze op de één of andere manier ervaren. Een eenvoudig voorbeeld hiervan is dat uit onderzoek bleek dat misdaad echt niet loont. Gemiddeld bemachtigt een misdadiger in Amerika 3000 dollar door zijn misdaad. Vervolgens mag hij hiervoor 10 jaar voor de Staat werken in de gevangenis.


De workshop van 26 februari 2009.
Deze bijeenkomst was een groot succes. We hebben genoten!
Ik hoop dat de deelnemers in elk geval 1 ding hebben meegenomen, namelijk dat het allerbelangrijkste is om je goed te voelen. Ik heb persoonlijk kennis gemaakt met een nieuwe cursiste, Ienske Helena Sterk, die een aangrijpend boekje heeft geschreven over het pad van een lieveheersbeestje. Ik heb het ademloos achter elkaar uitgelezen. Het is heel gemakkelijk leesbaar, met toch veel diepgang.
Na de workshop schreef Ienske Helena me: “ik vond het een heel fijne middag, vooral om dat we het kind in ons zo goed tot z'n recht konden laten komen, bedankt!”
We hebben inderdaad veel plezier gehad.
We hebben een affirmatieliedje gezonden. Een affirmatieliedje is niet bedoeld om mooi te zijn, maar opgewekt het onderbewustzijn te belagen tijdens de afwas e.d. Mooi samenzingen is er dus niet bij, maar het zorgde wel voor veel hilariteit.

Een deelneemster schreef me na de bijeenkomst dat het leek alsof ze aasde op geld en vervolgens ging ze rechtvaardigen waarom ze geld nodig had.
Mensen vinden het vaak moeilijk om gewoon toe te geven dat ze geld willen. Ze willen zichzelf liever niet zien als iemand die op geld aast. Maar als je geld ziet als de Liefde van God en er geen negatieve dingen op plakt, dan is het veel gemakkelijker om er blij mee te zijn en om toe te geven dat je het mag hebben. In feite zelfs moet hebben, want een kind van God is niet arm. Je bent het kind van een rijke Vader en elk geldgebrek is niet van God, maar van je geconditioneerde ego-denken. Ego wil je arm, klein en machteloos houden.

Mijn antwoord hierop is dat we het eigenlijk niet over geld hebben.
Ik schreef haar dan ook:
“Wanneer we praten over geld, hebben we het eigenlijk over je magnetische aantrekkingskracht. Over de bewuste aanwending van de kracht van je goddelijke geest. Dat is het gereedschap dat God ons heeft gegeven om in deze wereld te reizen en te leven en we gebruiken het aldoor onbewust en dus verkeerd.
Geld is daar maar 1 voorbeeld van, maar het is vrij gemakkelijk om mee te werken. Dat zul je zelf ook steeds meer gaan merken. Lichaam en relatie-perikelen eisen wat meer diepgang en dieper graven. Dat is een beetje moeilijker te doen in een workshop, want het is vergevingswerk en mensen kunnen dan zeer emotioneel worden.
Jij zat eigenlijk heel goed in je energie wat je bewuste toepassing van de kracht van je geest betreft. Dat bleek toen je de spiertest deed en ik vroeg of je miljonair wilde zijn. Je testte sterk en dat toonde aan dat je eigenlijk al heel ver bent wat je bewustwording en gebruik van je spirituele vermogens betreft. Maar ego slaat altijd terug en toen je thuis was begon die je te vertellen dat het niet goed was om geld te willen. Lieve schat, geld is een middel waarmee God ons liefde geeft. Mag je geen liefde van God ontvangen?

Enfin, deze hele wereld is doortrokken van deze ego-oordelen. Ego wil ons arm en in beperking houden, want wanneer we onze macht bewust worden geven we het ego op. Het vecht voor zijn leven. En wanneer jij je macht over geld terugneemt ga je ontdekken dat jij de macht hebt over alles in je leven en die kennis ga je delen met iedereen. En dan is het gebeurd met ego. Dan houdt honger op deze planeet op, iedereen gaat dan in overvloed en geluk leven. Je kon waarschijnlijk wel goed merken dat ik niet op geld “aas”, maar ik kus mijn geld wel. Het is een teken van de liefde van God en ik ben uiterst dankbaar. Is het niet heerlijk om geen afgod meer van geld te maken? Alleen God heeft macht, geld heeft geen enkele macht over ons, tenzij we het macht geven. Laten we onze macht terugnemen en eren Wie ere toekomt. En bovenal, laten we ons goed voelen en genieten
!”

We hebben deze midddag niet de Transformator procedure gedaan, want niet alle deelnemers waren cursisten. Toch komen onderdelen ervan onwillekeurig naar boven.
In de Transformator procedure wordt de winst van een beperkende situatie opgespoord. Datgene wat je vasthoudt in een situatie waar je met je verstand vanaf wilt, maar de voordelen van de situatie wegen nog te zwaar. Meestal gebeurt dit onbewust.
Een deelnemer, Brayen, paste dit intuïtief toe. Tijdens het spiertesten zei Anita, een personal fitness trainer, dat ze heel graag meer cliënten wilde. Brayen vroeg toen “heb je er alles voor over?” en omlaag ging die arm!!!
Het was een schot in de roos. Ik denk dat dit voor de meeste deelnemers een eyeopener was. In ons denken speelt vaak mee op de achtergrond, soms zonder dat we ons ervan bewust zijn, dat er een prijskaartje hangt aan datgene wat we verlangen. In de Transformator procedure die je in de cursus aantreft, kijk je automatisch tot in detail hiernaar.

In de Transformator oefeningen werken we met contrast. Eerst kijken we goed naar de negatieve dingen waar we vanaf willen en dan pas gaan we affirmeren wat we wel willen. Dit is een unieke benaderingswijze die het gewenste heel snel naar je toebrengt. Tijdens de workshop deden we een herinneringsoefening, waarbij je je eerst herinnert hoe het was en dan beschrijft hoe het nu is, nu je droom is verwezenlijkt.
Mijn dochter Yvonne assisteerde me en na de workshop hebben we het er thuis over gehad om deze oefening voortaan uit te breiden. We gaan ons nu niet alleen de narigheid herinneren, maar wanneer het gaat over het nu, is het de bedoeling ook te vertellen wat voor heerlijks toch hetzelfde is gebleven. Zodat je de dingen die nu wel goed zijn in je leven zegent en meeneemt.

Bijvoorbeeld: "ik herinner me dat ik genoegen nam met te weinig geld en nu weet ik beter. Ik vraag op de juiste manier en het wordt gegeven. Ik maak een beeld van datgene wat ik verlang en voel de dankbaarheid en het geluk van het bereikte. Daardoor heb ik nu veel meer geld dan eerst. En ik ben ook dankbaar dat ik nog steeds de fijne dingen uit mijn verleden heb. Alles waar ik van geniet blijft goed gaan. Ik blijf een goed mens, ik ben nog steeds mezelf, alleen rijker."

Want ik zou inderdaad wel mezelf willen blijven, ook al heb ik veel geld. Ik affirmeer zelf met de zin: "Dank Je God voor mijn rijkdom, roem, succes en heerlijk rustige leven. ik ben steeds rijker, succesvoller en beroemder, in de mate die ik goed aankan en ik geniet van mijn heerlijke rustige leven."
Mijn grootste angst wat betreft rijkdom en succes is dat het ten koste zou gaan mijn heerlijke rustige leven, waarvan ik intens geniet. Misschien heb jij een andere angst die verband houdt met rijkdom. Zoals de angst dat mensen die belangrijk voor je zijn, je zullen afwijzen. Iemand zei ooit tegen me dat hij graag een grote dure auto zou willen kopen, maar dat hij daarin niet durfde te rijden. Zijn ouders en vrienden zouden dit zeker afkeuren.
Ik raad mensen aan om een Transformator cursus te doen om te leren zo sterk in je schoenen te staan dat alleen jouw mening nog belangrijk voor je is. Het bijzondere is dat zodra jij jezelf en alles wat je doet goedkeurt, dan keuren belangrijke mensen in je leven je ook goed. Er zullen misschien af en toe nog afkeurende mensen opduiken, die jou even de kans geven om na te gaan of je jezelf echt goedkeurt. Lief van die engelen om zo'n nare rol te spelen, nietwaar?

In januari 2006 kreeg ik zulke afkeurende emails van zo'n engel. Mensen denken vaak dat ik ze aanbeveel om voor deurmat te gaan spelen en over zich heen te laten lopen. Met de Transformator gebeurt dat juist niet. Je bent je dan bewust van je eigen waarde, je hebt alleen geen behoefte om anderen pijn te doen. Toch gebeurt dat, want ego valt aan en projecteert zijn eigen aanval op de ander. Het is onmogelijk in vrede te leven met ego. De mensen die jou afkeuren helpen je om de mensen die je wel goedkeuren meer te waarderen. Ze helpen je ook om jezelf meer te waarderen. Ter illustratie de briefwisseling met Shanti. Zij was één van die mensen die niet begrijpt hoe ik te werk ga en waar ik voor sta. Shanti betekent heel ontoepasselijk vrede. Dat vind ik ook zo jammer van internet, mensen verschuilen zich achter allerlei pseudoniemen en de dingen die ze dan durven te schrijven ...
Ik hoop dat je er net zo om kunt lachen als ik.

Hallo,
Ik zou graag de c.d's van de meesters van eht verre oosten willen bestellen. Heeft u ze nog in voorraad. Krijg ik van u ook de garantie dat ik na storting van het geld, de c.d's zeker toegestuurd krijg?
Mvg Shanti

Nadat Shanti me had verzocht haar te verzekeren dat ik geen dief ben, schreef ik terug:

Beste Shanti,
Heb je het stukje op de website beluisterd? Als je mij zo'n vraag stelt, zou dat misschien aan te bevelen zijn. Deze cd is geschikt voor mensen met een bepaald spiritueel niveau.
Als je het niet vertrouwt moet je het zeker niet doen. Als je alleen maar onzeker bent of je het kunt vertrouwen, is het vast ook niet voor jou.
Ook op mijn websites www.trans4mator.nl en www.evt-info.nl kun je mijn adresgegevens lezen en ook meer over mij.
Vriendelijke groet,
Margareth

Nou, nou het was alleen maar een onschuldig vraagje.
Ik denk wel dat u, als u programma's zoals "opgelicht" enz. heeft gezien, best wel snap waarom het verstandig is om voorzichtig te zijn.
Ik heb de vraag zonder slechte bedoelingen erachter gevraagd!!
Ik moet zeggen dat u best wel snel op uw teentjes getrapt bent!
Ik heb de vraag slechts gesteld, omdat ik toevallig op een website kwam, waar de c.d werd aangeboden. Ik vroeg mij af of de website nog valide was.
De andere websites die u aangaf heb ik, daar had ik tot voor deze mail niet van gehoord.
Ik denk dat u, als u in mijn positie was, ook eerst het een en ander zou willen weten voordat u iets bestelde.
Mevrouw Margareth, het was slechts een onschuldig vraagje. De felle manier waarop u reageerde verbaasd mij zeer!! Aangezien ik het boek bezit, wilde ik heel graag de c.d erbij hebben.
Er is toch niets mis , met mijn vraag!
Sorry, maar ik snap het niet dat u zo boos en agressief reageert.
Zegt u mij zelf, wat is er nou mis als je onzeker bent of je het kunt vertrouwen of, of de website nog valide is even om een bevestiging vraagt.
Als u werkelijk zo'n spiritueel niveau bezit als u beweert, kunt u u zeker in mijn positie plaatsen en ook snappen waarom voorzichtigheid is geboden op het net.
Ik vind het zeer jammer dat u zo fel reageert. Aangezien ik met ongeduld uitkeek naar een bevestigingsmail van u om de c.d te bestellen.
Maar de felle manier waarop u reageert, vind ik heel jammer.

Mvg, Shanti

Wie was er op zijn teentjes getrapt?
Ik ben blij dat ik niet zo in angst hoef te leven. Ik koop voortdurend heerlijke materialen op het internet, meestal in de VS en ontvang ze altijd en geniet intens van ze. Gelukkig!
Shanti vond mijn reactie fel. Ik ben benieuwd of ze al is bijgekomen van het volgende, want ik schreef terug:

Beste Shanti,
Je naam betekent "vrede". Misschien iets om naar toe te werken?
Ik ben fel. Ik ben heel fel gekant tegen mensen die cd's van mij kopen, terwijl ze totaal niet eraan toe zijn. Dat levert mij alleen maar een hoop werk op. Want dan kunnen ze er niets mee en komt het toch weer terug.
Er bestaan trouwens geen onschuldige vragen. De gevangenissen zitten vol met "onschuldige mensen", die iets heel kleins hebben gedaan. "Wist ik veel dat haar nek zo zwak was, ik wilde haar niet vermoorden, ik onderschatte mijn kracht", zegt de moordenaar. Het was heel onschuldig bedoeld.
Als je ook maar 1 woord van het boek begreep, dan wist je dat er geen onschuldige vragen bestaan. De vragen van het ego zijn altijd bedoeld om de ander te kruisigen. Ego is een moordenaar en de gewillige dienaren ervan ook. Je handelt in naam van het ego of in naam van God.
Je bent net als Pontius Pilatus, die Jezus zweepslagen had laten ondergaan en hem toen de idiote vraag stelde "waar ben je vandaan?" Dat betekent hetzelfde als jouw zogenaamd onschuldige vraag, "Margareth, ben jij een oplichter?" Hierop gaf Jezus gewoon geen antwoord en Pilatus zei toen "Spreek je niet tegen mij? Weet je niet dat ik de macht heb je te laten gaan en de macht je te kruisigen?" En Jezus antwoordde: "Je zou geen enkele macht over me hebben als het je niet van boven was gegeven.".

Mensen worden alleen opgelicht, als ze zelf oplichters zijn.
Hier is een voorbeeld: stel een baby ligt in een kamer en er komt een dief binnen. Hij steelt van alles. Heeft de baby een dief gezien?
We scheppen onze eigen realiteit en er kan niets tot je komen dat je niet zelf hebt aangetrokken. Als je weet dat God van je houdt en dat Hij je alleen het goede wil geven, waarom zou je dan bang hoeven te zijn voor je naasten?
De dader en het slachtoffer voeren samen een macabere dans uit, waaraan ik niet wens mee te doen. Gelukkig kijk ik niet naar dergelijke waanzinnige programma's op tv of waar dan ook.
Ik vul mijn geest met liefde en vrede!
Iedereen houdt van me, want God is in iedereen, ook in jou.
Als je het masker van valse onschuld eens afzette, en gewoon verantwoordelijkheid nam voor je leven, in plaats van te proberen je broeders kwaad te doen, zou je dat ook kunnen zien. Trouwens, wie is liefdevoller, degene die zogenaamd onschuldig is en een ander op lage gemene achterbakse manieren pijn probeert te doen of degene die haar nek uitsteekt om je te helpen te ontwaken?
Ben je zo dood dat je niet eens kunt voelen wat mijn website uitroept? Zelfs mensen die pas op het spirituele pad zijn, schrijven me mailtjes vol blijdschap en dankbaarheid omdat ze de liefde erin herkennen. Maar als je een slaaf van het ego bent, zit je geest natuurlijk vol negativiteit en hoe herken je dan liefde?
Ik zal voor je bidden dat je ontwaakt tot je goddelijke realteit, waarin geen oplichters bestaan of wie dan ook die jou kwaad wil doen.
God is alles, er is alleen maar Liefde en niets anders. Laat je door God leiden en niet door het moordzuchtige ego, dan krijg je ook geen felle reacties.
Dit soort correspondenties zal ik ooit publiceren zodat mensen die bezig zijn te ontwaken, kunnen zien hoe slinks en gemeen het ego te werk gaat om degenen die in het licht leven, aan te vallen.
Ik geef toe, ik was ooit ook zo'n gewillig werktuig en probeerde net als jij mijn broeders omlaag te halen, terwijl ik luidkeels riep hoe onschuldig ik was.
Wat je mij vandaag geeft komt in de toekomst duizendmaal naar je terug. Ik heb dat mee mogen maken en daardoor zijn mijn ogen opengegaan. Dat staat jou ook te wachten. Ik hoop dat je iets begrijpt van wat ik je probeer duidelijk te maken, zodat je wat minder ellende op je eigen bord stapelt.
Je kunt niet echt een ander kwaad doen, alle ellende die je nu uitdeelt, geef je alleen aan jezelf.
En de slaper die zo diep slaapt, wordt alleen wakker door hem flink door elkaar te schudden.
God houdt van je en zegent je.
Hij wil dat je ontwaakt en heeft mij uitgekozen als instrument daarvoor. Want ik ben hier om waarlijk hulpvaardig te zijn,
ik ben hier om Hem te representeren die me zond.
In Liefde en Licht,
Margareth

En inderdaad, ik doe geen zaken met ego. Ik heb zelfs weleens iemand die aan een cursus van mij was begonnen aangeraden om ermee op te houden, omdat bleek dat het niet voor haar was. Ze kreeg haar geld terug en ze was net zo woedend als “Shanti”, maar er is ons beiden een hoop ellende bespaard gebleven. Want als je gedwongen op een vibratieniveau gaat zitten waar je niet aan toe bent, krijg je het heel moeilijk. En ik heb teveel compassie om mensen dat aan te doen. Dan heb ik liever dat ze boos worden. Ik zegen ze toch met goddelijke liefde en vrede. Hun boosheid is toch alleen maar ego-onzin.

“Shanti” gaf me in ieder geval de kans om het universum duidelijk te maken wat en wie ik met mijn producten wil bereiken. Ik kies voor dankbare tevreden kopers en cursisten, die gezegend en geïnspireerd zijn door mijn werk en mijn producten. En die heb ik gelukkig. Ik had al heel fijne contacten, maar sindsdien heb ik steeds fijnere mensen in mijn cliëntenkring. De meeste mensen die iets bij me kopen, kopen uiteindelijk alles. Ik krijg zelfs regelmatig de vraag om meer producten te maken.

Daarom werk ik nu ook aan een audio programma voor financiële vrijheid en succes.
Ik ben aldoor zeer geïnspireerd, mijn enige klacht en probleem is dat ik teveel inspiratie heb. De laatste tijd ben ik heel erg geïnspireerd door reverend Ike. Nadat ik het audio archief op zijn website had gedownload en beluisterd, had ik allerlei producten van hem gekocht via de website van Michele Blood. Nu had ik al alles en ik wilde meer. Via zijn website revike.org bleek het onmogelijk om producten met mijn creditcard te kopen, want ze lieten me weten dat ze geen zaken deden met het buitenland. Ik heb ze toen gevraagd om betalingen via Paypal mogelijk te maken. En ik heb aldoor geroepen hoeveel ik van zijn werk geniet. En in maart is het gelukt, ze accepteren nu Paypal. Joepie! Ik heb meteen een heel pakket gekocht en ik ben nu nog bezig delen ervan te beluisteren.
Ik geef toe, het moet je liggen, maar ik geniet elke dag van reverend Ike.Hij vertelt het zo humoristisch.

Zo zie je dat je met verlangen en genieten ook heel ver komt. Maar in de Transformator leer je ook dat je het beste verlangens kunt verwezenlijken die in het hoogste belang zijn van alle betrokkenen.

Het zal duidelijk zijn dat ik geen reclame maak voor de Transformator cursussen, omdat de cursisten door hun innerlijke leiding op het juiste moment erheen geleid worden. Ik wil echter wel vertellen dat de Transformator cursisten me goede berichten blijven sturen. Die berichten helpen ook anderen die op dit pad zijn en strijd leveren met hun innerlijke demonen. Zo ontving ik het bericht van een cursiste dat haar lichamelijke toestand best wel op en neer gaat.
In haar eigen woorden: “sindsdien spat de energie er af. Ik ben wel moe en heb ook wel pijn maar ik zit midden in de "flow"en voel me heel vrolijk.”
Later vertelde ze me dat ze de ene dag overloopt van energie, de andere wil ze alleen maar rusten. Er zijn dagen dat ze heel benauwd is, ze hoort dan haar hart bonzen in haar oren en is niet tot veel in staat. Maar soms is ze ook heel energiek, het wisselt heel erg. Ze schrijft ook:”Mijn zenuwen voelen nog behoorlijk gespannen, ik denk zelf dat dat komt door de verhoogde vibratie, het gaat dus wel weer over. Mijn financieën daarentegen zijn in de lift,”

Het blijkt dat de zaken heel goed gaan en ze heeft zelfs een erfenis van een tante in het buitenland gekregen. Het bleek meer dan 60.000 euro te zijn.

Met de Transformator ga je inzien dat de mensheid op de drempel staat naar een heerlijke nieuwe toekomst, waarin we leven in eenheid met elkaar en met onze goddelijke Bron. De financiële crisis is één van de vele wereldwijde uitdagingen waarmee de mensheid in de komende jaren geconfronteerd zal worden. Het ziet er misschien soms naar uit, maar om dit versneld te laten plaatsvinden, wordt een deel van de mensheid gedwongen om zich opnieuw te verbinden teneinde het besef van onze eenheid te hervinden. De mensheid gaat zijn eigen scheppend vermogen herontdekken en leren dit steeds beter toe te passen als collectief. Dit zal niet zonder strubbelingen gaan, want ego zal zich met hand en tand verzetten. Maar de kracht die in ons is, overwint alle tegenstand. Elk verzet is zinloos. In de bijbel staat dat zo: elke knie zal zich buigen.
We hebben allen een kracht in ons, de kracht van onze eenheid en we gaan steeds meer de nadruk leggen op het scheppen van heerlijke ervaringen in plaats van de oude, afgeleefde ellende. Verheug jij je ook zo op het einde van lijden, ziekte, gebrek, pijn en dood?
Voor de mensen die al afgestemd zijn op het goddelijke, breken betere tijden aan. Ze krijgen de gelegenheid om op nieuwe, opwindende manieren hun bijdrage te leveren. Voor de mensen die eronder lijken te lijden, is het slechts een overgang naar een betere realiteit. Mensen gaan niet langer werk doen dat ze verafschuwen, ze gaan massaal op zoek naar hun passie en creatieve vermogens. We gaan allemaal ontdekken wie we echt zijn en wie we willen zijn in de wereld. We gaan onze rollen herdefiniëren en niet meer door ego laten bepalen. Onze onderlinge relaties worden steeds vrediger en liefdevoller. De Transformator is het grootste geschenk dat ik ken om met je te delen. Als je echt toe bent aan een natuurlijk evenwicht en harmonie op elk gebied van je leven, dan is de Transformator voor jou.


Ter illustratie een humoristische video van 1 minuut van swami Beyondananda:


In Liefde, Licht en Eénheid,
Margareth

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl