JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda


Nieuwsbrief nr.11 "De Transformator voor Meesterschap, Gelukkig Leven, Succes en Financiële Vrijheid".

Onderwerpen

Een nieuw artikel over Een cursus in wonderen
Belastingen.
Teleconferentie over het aantrekken van geld.
Geen Lo Han poeder, wel klontjes en wat recepten.
Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest.
Verslag over de bijeenkomst op 26 februari 2009.

Allereerst wil ik een link geven naar een nieuwe pagina op de website over een cursus in wonderen .

De belastingen danken en zegenen.
Gelukkig is de BTW aangifte nu achter de rug. Ik doe dat altijd in maart zonder uitstel. Maar ik vind het wel een hele klus. Dit jaar ga ik mijn administratie beter bijhouden, zodat volgend jaar in maart niet alles stil ligt vanwege de belastingen.


Ik hoop dat de leden die met de belastingen te maken hebben, eraan denken om deze te danken en te zegenen. Ik begrijp dat het lijkt alsof je een hoop geld zomaar kwijt bent. Maar als je, zoals ik, uit een land komt waar heel weinig belasting wordt betaald en je kent de gevolgen daarvan voor de maatschappij, ben je blij met alle voorzieningen die we hier hebben. Goede wegen zonder grote kuilen, die soms net waterpoelen lijken, goede sociale vangnetten voor allerlei uiteenlopende situaties, en goed onderwijs. We mogen echt wel dankbaar zijn. En het is ook het beste om de belastingen te zegenen als er dingen niet zo goed lijken te gaan, want veel mensen die dit doen, hebben me laten weten dat ze vroeger telkens problemen hadden met de belastingen en sinds ze deze zegenen, krijgen ze aldoor geld terug.

Teleconferentie.
Op vrijdag 17 april houden we een teleconferentie voor cursisten. We beginnen om 20.00 uur. Het is de bedoeling om alleen oefeningen te doen voor het aantrekken van geld. Dus nodig ik vooral de cursisten uit die graag meer geld in hun leven willen zien stromen. We gaan praten over de factoren die geld uit je leven weren en wat je eraan kunt doen. Met al dat gepraat over recessie is er wat positief tegengif nodig. En we gaan een paar leuke, speelse oefeningen doen om je te helpen meer geld te ontvangen.

Hier is wat ik zeg over het idee van recessie:
Er is geen recessie of depressie
Er is alleen de economie van God
In de goddelijke economie
Is er altijd een overvloed aan geld
Om te lenen, om te betalen en om te circuleren
Er is geen andere economie dan die waarin je gelooft. Geloof alleen in de economie die jou welvaart dient.

Lo Han.
De verkoop van Lo Han is een groot succes. Zo groot dat er nu een stop is op het poeder, tot de voorraad weer is aangevuld. Klontjes zijn wel volop verkrijgbaar. Ook is er een pagina toegevoegd met wat recepten om Lo Han in gerechten te gebruiken. Zolang er geen poeder verkrijgbaar is, kun je ook stevia kopen bij een ander online adres. Stevia is ook heel bruikbaar als suikervervanger, alleen is de smaak even wennen. Nou niet zeggen, Margareth, moet je wel reclame maken voor de concurrentie? Er is geen concurrentie. Ik zegen alle verkopers van goede suikervervangers.

Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest.
Je kunt nu een paar video's bekijken met Transformator oefeningen. De verkorte klopmethode en de basis Transformator oefening en de Tarzanklop.


verkorte versie van de standaard Transformator energetische technieken

De verkorte kloptechniek van de Transformator:


De combinatie van de oorklop met de tarzan klop voor betere prestaties


Eén van de EVT technieken is virtueel behandelen. Dat is het toepassen van EVT in gedachten op de meridiaanpunten, dus zonder jezelf aan te raken. Dit is aantoonbaar effectief gebleken. Vooral visuele en kinesthetische mensen, die zich de punten goed kunnen voorstellen en invoelen, bereiken hier heel veel mee. Ook kun je EVT substituut toepassen, dat wil zeggen, je klopt voor een ander, zonder die persoon aan te raken. Misschien is die ander wel heel ergens anders. En dat werkt ook heel goed.

Op een video bij Youtube demonstreert dr. Larry Nimms dit principe bij Gary Craig. Hier is de video:


Je kunt zien dat Dr. Nimms de armtest doet bij Gary Craig en helemaal niets zegt tegen Gary terwijl hij dit doet. Gary's rechterarm is onverklaarbaar zwak. Vervolgens is de rechterarm sterk en ineens is de linkerarm zwak. Larry Nimms vertelt dan dat hij substituut voor Gary heeft geklopt op zijn oor. Hij zei tegen zichzelf: "ik ben Gary. Mijn rechterarm is zwak" enz.

Iemand in het publiek vraagt vervolgens of je dit ook kunt toepassen tijdens een sportwedstrijd. Het antwoord van dr. Larry Nimms is bevestigend. Bij mij komt dan onmiddellijk weerstand op, want is het niet veel fijner om te winnen vanwege je capaciteiten? Maar in egoland gaan wedstrijden vaak om veel geld en niet om de sport. Ook in zakelijke onderhandelingen schijnen deze eenvoudige energetische technieken vaak gebruikt te worden om anderen te "verslaan" en te laten doen wat je wil.

Deze technieken zijn net als electriciteit, je kunt ze gebruiken om een huis te verlichten en te koken, maar ook voor de electrische stoel. Wat je in de Transformator leert is om ze ten goede van iedereen te gebruiken. Want wanneer je kwaad wil doen, zijn er negatieve gedachten en overtuigingen in je geest en je zult de gevolgen van ze op de één of andere manier ervaren. Een eenvoudig voorbeeld hiervan is dat uit onderzoek bleek dat misdaad echt niet loont. Gemiddeld bemachtigt een misdadiger in Amerika 3000 dollar door zijn misdaad. Vervolgens mag hij hiervoor 10 jaar voor de Staat werken in de gevangenis.De workshop van 26 februari 2009.
Deze bijeenkomst was een groot succes. We hebben genoten!
Ik hoop dat de deelnemers in elk geval 1 ding hebben meegenomen, namelijk dat het allerbelangrijkste is om je goed te voelen. Ik heb persoonlijk kennis gemaakt met een nieuwe cursiste, Ienske Helena Sterk, die een aangrijpend boekje heeft geschreven over het pad van een lieveheersbeestje. Ik heb het ademloos achter elkaar uitgelezen. Het is heel gemakkelijk leesbaar, met toch veel diepgang.
Na de workshop schreef Ienske Helena me: “ik vond het een heel fijne middag, vooral om dat we het kind in ons zo goed tot z'n recht konden laten komen, bedankt!”
We hebben inderdaad veel plezier gehad.
We hebben een affirmatieliedje gezonden. Een affirmatieliedje is niet bedoeld om mooi te zijn, maar opgewekt het onderbewustzijn te belagen tijdens de afwas e.d. Mooi samenzingen is er dus niet bij, maar het zorgde wel voor veel hilariteit.

Een deelneemster schreef me na de bijeenkomst dat het leek alsof ze aasde op geld en vervolgens ging ze rechtvaardigen waarom ze geld nodig had.
Mensen vinden het vaak moeilijk om gewoon toe te geven dat ze geld willen. Ze willen zichzelf liever niet zien als iemand die op geld aast. Maar als je geld ziet als de Liefde van God en er geen negatieve dingen op plakt, dan is het veel gemakkelijker om er blij mee te zijn en om toe te geven dat je het mag hebben. In feite zelfs moet hebben, want een kind van God is niet arm. Je bent het kind van een rijke Vader en elk geldgebrek is niet van God, maar van je geconditioneerde ego-denken. Ego wil je arm, klein en machteloos houden.

Mijn antwoord hierop is dat we het eigenlijk niet over geld hebben.
Ik schreef haar dan ook:
“Wanneer we praten over geld, hebben we het eigenlijk over je magnetische aantrekkingskracht. Over de bewuste aanwending van de kracht van je goddelijke geest. Dat is het gereedschap dat God ons heeft gegeven om in deze wereld te reizen en te leven en we gebruiken het aldoor onbewust en dus verkeerd.
Geld is daar maar 1 voorbeeld van, maar het is vrij gemakkelijk om mee te werken. Dat zul je zelf ook steeds meer gaan merken. Lichaam en relatie-perikelen eisen wat meer diepgang en dieper graven. Dat is een beetje moeilijker te doen in een workshop, want het is vergevingswerk en mensen kunnen dan zeer emotioneel worden.
Jij zat eigenlijk heel goed in je energie wat je bewuste toepassing van de kracht van je geest betreft. Dat bleek toen je de spiertest deed en ik vroeg of je miljonair wilde zijn. Je testte sterk en dat toonde aan dat je eigenlijk al heel ver bent wat je bewustwording en gebruik van je spirituele vermogens betreft. Maar ego slaat altijd terug en toen je thuis was begon die je te vertellen dat het niet goed was om geld te willen. Lieve schat, geld is een middel waarmee God ons liefde geeft. Mag je geen liefde van God ontvangen?

Enfin, deze hele wereld is doortrokken van deze ego-oordelen. Ego wil ons arm en in beperking houden, want wanneer we onze macht bewust worden geven we het ego op. Het vecht voor zijn leven. En wanneer jij je macht over geld terugneemt ga je ontdekken dat jij de macht hebt over alles in je leven en die kennis ga je delen met iedereen. En dan is het gebeurd met ego. Dan houdt honger op deze planeet op, iedereen gaat dan in overvloed en geluk leven. Je kon waarschijnlijk wel goed merken dat ik niet op geld “aas”, maar ik kus mijn geld wel. Het is een teken van de liefde van God en ik ben uiterst dankbaar. Is het niet heerlijk om geen afgod meer van geld te maken? Alleen God heeft macht, geld heeft geen enkele macht over ons, tenzij we het macht geven. Laten we onze macht terugnemen en eren Wie ere toekomt. En bovenal, laten we ons goed voelen en genieten
!”

We hebben deze midddag niet de Transformator procedure gedaan, want niet alle deelnemers waren cursisten. Toch komen onderdelen ervan onwillekeurig naar boven.
In de Transformator procedure wordt de winst van een beperkende situatie opgespoord. Datgene wat je vasthoudt in een situatie waar je met je verstand vanaf wilt, maar de voordelen van de situatie wegen nog te zwaar. Meestal gebeurt dit onbewust.
Een deelnemer, Brayen, paste dit intuïtief toe. Tijdens het spiertesten zei Anita, een personal fitness trainer, dat ze heel graag meer cliënten wilde. Brayen vroeg toen “heb je er alles voor over?” en omlaag ging die arm!!!
Het was een schot in de roos. Ik denk dat dit voor de meeste deelnemers een eyeopener was. In ons denken speelt vaak mee op de achtergrond, soms zonder dat we ons ervan bewust zijn, dat er een prijskaartje hangt aan datgene wat we verlangen. In de Transformator procedure die je in de cursus aantreft, kijk je automatisch tot in detail hiernaar.

In de Transformator oefeningen werken we met contrast. Eerst kijken we goed naar de negatieve dingen waar we vanaf willen en dan pas gaan we affirmeren wat we wel willen. Dit is een unieke benaderingswijze die het gewenste heel snel naar je toebrengt. Tijdens de workshop deden we een herinneringsoefening, waarbij je je eerst herinnert hoe het was en dan beschrijft hoe het nu is, nu je droom is verwezenlijkt.
Mijn dochter Yvonne assisteerde me en na de workshop hebben we het er thuis over gehad om deze oefening voortaan uit te breiden. We gaan ons nu niet alleen de narigheid herinneren, maar wanneer het gaat over het nu, is het de bedoeling ook te vertellen wat voor heerlijks toch hetzelfde is gebleven. Zodat je de dingen die nu wel goed zijn in je leven zegent en meeneemt.

Bijvoorbeeld: "ik herinner me dat ik genoegen nam met te weinig geld en nu weet ik beter. Ik vraag op de juiste manier en het wordt gegeven. Ik maak een beeld van datgene wat ik verlang en voel de dankbaarheid en het geluk van het bereikte. Daardoor heb ik nu veel meer geld dan eerst. En ik ben ook dankbaar dat ik nog steeds de fijne dingen uit mijn verleden heb. Alles waar ik van geniet blijft goed gaan. Ik blijf een goed mens, ik ben nog steeds mezelf, alleen rijker."

Want ik zou inderdaad wel mezelf willen blijven, ook al heb ik veel geld. Ik affirmeer zelf met de zin: "Dank Je God voor mijn rijkdom, roem, succes en heerlijk rustige leven. ik ben steeds rijker, succesvoller en beroemder, in de mate die ik goed aankan en ik geniet van mijn heerlijke rustige leven."
Mijn grootste angst wat betreft rijkdom en succes is dat het ten koste zou gaan mijn heerlijke rustige leven, waarvan ik intens geniet. Misschien heb jij een andere angst die verband houdt met rijkdom. Zoals de angst dat mensen die belangrijk voor je zijn, je zullen afwijzen. Iemand zei ooit tegen me dat hij graag een grote dure auto zou willen kopen, maar dat hij daarin niet durfde te rijden. Zijn ouders en vrienden zouden dit zeker afkeuren.
Ik raad mensen aan om een Transformator cursus te doen om te leren zo sterk in je schoenen te staan dat alleen jouw mening nog belangrijk voor je is. Het bijzondere is dat zodra jij jezelf en alles wat je doet goedkeurt, dan keuren belangrijke mensen in je leven je ook goed. Er zullen misschien af en toe nog afkeurende mensen opduiken, die jou even de kans geven om na te gaan of je jezelf echt goedkeurt. Lief van die engelen om zo'n nare rol te spelen, nietwaar?

In januari 2006 kreeg ik zulke afkeurende emails van zo'n engel. Mensen denken vaak dat ik ze aanbeveel om voor deurmat te gaan spelen en over zich heen te laten lopen. Met de Transformator gebeurt dat juist niet. Je bent je dan bewust van je eigen waarde, je hebt alleen geen behoefte om anderen pijn te doen. Toch gebeurt dat, want ego valt aan en projecteert zijn eigen aanval op de ander. Het is onmogelijk in vrede te leven met ego. De mensen die jou afkeuren helpen je om de mensen die je wel goedkeuren meer te waarderen. Ze helpen je ook om jezelf meer te waarderen. Ter illustratie de briefwisseling met Shanti. Zij was één van die mensen die niet begrijpt hoe ik te werk ga en waar ik voor sta. Shanti betekent heel ontoepasselijk vrede. Dat vind ik ook zo jammer van internet, mensen verschuilen zich achter allerlei pseudoniemen en de dingen die ze dan durven te schrijven ...
Ik hoop dat je er net zo om kunt lachen als ik.

Hallo,
Ik zou graag de c.d's van de meesters van eht verre oosten willen bestellen. Heeft u ze nog in voorraad. Krijg ik van u ook de garantie dat ik na storting van het geld, de c.d's zeker toegestuurd krijg?
Mvg Shanti

Nadat Shanti me had verzocht haar te verzekeren dat ik geen dief ben, schreef ik terug:

Beste Shanti,
Heb je het stukje op de website beluisterd? Als je mij zo'n vraag stelt, zou dat misschien aan te bevelen zijn. Deze cd is geschikt voor mensen met een bepaald spiritueel niveau.
Als je het niet vertrouwt moet je het zeker niet doen. Als je alleen maar onzeker bent of je het kunt vertrouwen, is het vast ook niet voor jou.
Ook op mijn websites www.trans4mator.nl en www.evt-info.nl kun je mijn adresgegevens lezen en ook meer over mij.
Vriendelijke groet,
Margareth

Nou, nou het was alleen maar een onschuldig vraagje.
Ik denk wel dat u, als u programma's zoals "opgelicht" enz. heeft gezien, best wel snap waarom het verstandig is om voorzichtig te zijn.
Ik heb de vraag zonder slechte bedoelingen erachter gevraagd!!
Ik moet zeggen dat u best wel snel op uw teentjes getrapt bent!
Ik heb de vraag slechts gesteld, omdat ik toevallig op een website kwam, waar de c.d werd aangeboden. Ik vroeg mij af of de website nog valide was.
De andere websites die u aangaf heb ik, daar had ik tot voor deze mail niet van gehoord.
Ik denk dat u, als u in mijn positie was, ook eerst het een en ander zou willen weten voordat u iets bestelde.
Mevrouw Margareth, het was slechts een onschuldig vraagje. De felle manier waarop u reageerde verbaasd mij zeer!! Aangezien ik het boek bezit, wilde ik heel graag de c.d erbij hebben.
Er is toch niets mis , met mijn vraag!
Sorry, maar ik snap het niet dat u zo boos en agressief reageert.
Zegt u mij zelf, wat is er nou mis als je onzeker bent of je het kunt vertrouwen of, of de website nog valide is even om een bevestiging vraagt.
Als u werkelijk zo'n spiritueel niveau bezit als u beweert, kunt u u zeker in mijn positie plaatsen en ook snappen waarom voorzichtigheid is geboden op het net.
Ik vind het zeer jammer dat u zo fel reageert. Aangezien ik met ongeduld uitkeek naar een bevestigingsmail van u om de c.d te bestellen.
Maar de felle manier waarop u reageert, vind ik heel jammer.

Mvg, Shanti

Wie was er op zijn teentjes getrapt?
Ik ben blij dat ik niet zo in angst hoef te leven. Ik koop voortdurend heerlijke materialen op het internet, meestal in de VS en ontvang ze altijd en geniet intens van ze. Gelukkig!
Shanti vond mijn reactie fel. Ik ben benieuwd of ze al is bijgekomen van het volgende, want ik schreef terug:

Beste Shanti,
Je naam betekent "vrede". Misschien iets om naar toe te werken?
Ik ben fel. Ik ben heel fel gekant tegen mensen die cd's van mij kopen, terwijl ze totaal niet eraan toe zijn. Dat levert mij alleen maar een hoop werk op. Want dan kunnen ze er niets mee en komt het toch weer terug.
Er bestaan trouwens geen onschuldige vragen. De gevangenissen zitten vol met "onschuldige mensen", die iets heel kleins hebben gedaan. "Wist ik veel dat haar nek zo zwak was, ik wilde haar niet vermoorden, ik onderschatte mijn kracht", zegt de moordenaar. Het was heel onschuldig bedoeld.
Als je ook maar 1 woord van het boek begreep, dan wist je dat er geen onschuldige vragen bestaan. De vragen van het ego zijn altijd bedoeld om de ander te kruisigen. Ego is een moordenaar en de gewillige dienaren ervan ook. Je handelt in naam van het ego of in naam van God.
Je bent net als Pontius Pilatus, die Jezus zweepslagen had laten ondergaan en hem toen de idiote vraag stelde "waar ben je vandaan?" Dat betekent hetzelfde als jouw zogenaamd onschuldige vraag, "Margareth, ben jij een oplichter?" Hierop gaf Jezus gewoon geen antwoord en Pilatus zei toen "Spreek je niet tegen mij? Weet je niet dat ik de macht heb je te laten gaan en de macht je te kruisigen?" En Jezus antwoordde: "Je zou geen enkele macht over me hebben als het je niet van boven was gegeven.".

Mensen worden alleen opgelicht, als ze zelf oplichters zijn.
Hier is een voorbeeld: stel een baby ligt in een kamer en er komt een dief binnen. Hij steelt van alles. Heeft de baby een dief gezien?
We scheppen onze eigen realiteit en er kan niets tot je komen dat je niet zelf hebt aangetrokken. Als je weet dat God van je houdt en dat Hij je alleen het goede wil geven, waarom zou je dan bang hoeven te zijn voor je naasten?
De dader en het slachtoffer voeren samen een macabere dans uit, waaraan ik niet wens mee te doen. Gelukkig kijk ik niet naar dergelijke waanzinnige programma's op tv of waar dan ook.
Ik vul mijn geest met liefde en vrede!
Iedereen houdt van me, want God is in iedereen, ook in jou.
Als je het masker van valse onschuld eens afzette, en gewoon verantwoordelijkheid nam voor je leven, in plaats van te proberen je broeders kwaad te doen, zou je dat ook kunnen zien. Trouwens, wie is liefdevoller, degene die zogenaamd onschuldig is en een ander op lage gemene achterbakse manieren pijn probeert te doen of degene die haar nek uitsteekt om je te helpen te ontwaken?
Ben je zo dood dat je niet eens kunt voelen wat mijn website uitroept? Zelfs mensen die pas op het spirituele pad zijn, schrijven me mailtjes vol blijdschap en dankbaarheid omdat ze de liefde erin herkennen. Maar als je een slaaf van het ego bent, zit je geest natuurlijk vol negativiteit en hoe herken je dan liefde?
Ik zal voor je bidden dat je ontwaakt tot je goddelijke realteit, waarin geen oplichters bestaan of wie dan ook die jou kwaad wil doen.
God is alles, er is alleen maar Liefde en niets anders. Laat je door God leiden en niet door het moordzuchtige ego, dan krijg je ook geen felle reacties.
Dit soort correspondenties zal ik ooit publiceren zodat mensen die bezig zijn te ontwaken, kunnen zien hoe slinks en gemeen het ego te werk gaat om degenen die in het licht leven, aan te vallen.
Ik geef toe, ik was ooit ook zo'n gewillig werktuig en probeerde net als jij mijn broeders omlaag te halen, terwijl ik luidkeels riep hoe onschuldig ik was.
Wat je mij vandaag geeft komt in de toekomst duizendmaal naar je terug. Ik heb dat mee mogen maken en daardoor zijn mijn ogen opengegaan. Dat staat jou ook te wachten. Ik hoop dat je iets begrijpt van wat ik je probeer duidelijk te maken, zodat je wat minder ellende op je eigen bord stapelt.
Je kunt niet echt een ander kwaad doen, alle ellende die je nu uitdeelt, geef je alleen aan jezelf.
En de slaper die zo diep slaapt, wordt alleen wakker door hem flink door elkaar te schudden.
God houdt van je en zegent je.
Hij wil dat je ontwaakt en heeft mij uitgekozen als instrument daarvoor. Want ik ben hier om waarlijk hulpvaardig te zijn,
ik ben hier om Hem te representeren die me zond.
In Liefde en Licht,
Margareth

En inderdaad, ik doe geen zaken met ego. Ik heb zelfs weleens iemand die aan een cursus van mij was begonnen aangeraden om ermee op te houden, omdat bleek dat het niet voor haar was. Ze kreeg haar geld terug en ze was net zo woedend als “Shanti”, maar er is ons beiden een hoop ellende bespaard gebleven. Want als je gedwongen op een vibratieniveau gaat zitten waar je niet aan toe bent, krijg je het heel moeilijk. En ik heb teveel compassie om mensen dat aan te doen. Dan heb ik liever dat ze boos worden. Ik zegen ze toch met goddelijke liefde en vrede. Hun boosheid is toch alleen maar ego-onzin.

“Shanti” gaf me in ieder geval de kans om het universum duidelijk te maken wat en wie ik met mijn producten wil bereiken. Ik kies voor dankbare tevreden kopers en cursisten, die gezegend en geïnspireerd zijn door mijn werk en mijn producten. En die heb ik gelukkig. Ik had al heel fijne contacten, maar sindsdien heb ik steeds fijnere mensen in mijn cliëntenkring. De meeste mensen die iets bij me kopen, kopen uiteindelijk alles. Ik krijg zelfs regelmatig de vraag om meer producten te maken.

Daarom werk ik nu ook aan een audio programma voor financiële vrijheid en succes.
Ik ben aldoor zeer geïnspireerd, mijn enige klacht en probleem is dat ik teveel inspiratie heb. De laatste tijd ben ik heel erg geïnspireerd door reverend Ike. Nadat ik het audio archief op zijn website had gedownload en beluisterd, had ik allerlei producten van hem gekocht via de website van Michele Blood. Nu had ik al alles en ik wilde meer. Via zijn website revike.org bleek het onmogelijk om producten met mijn creditcard te kopen, want ze lieten me weten dat ze geen zaken deden met het buitenland. Ik heb ze toen gevraagd om betalingen via Paypal mogelijk te maken. En ik heb aldoor geroepen hoeveel ik van zijn werk geniet. En in maart is het gelukt, ze accepteren nu Paypal. Joepie! Ik heb meteen een heel pakket gekocht en ik ben nu nog bezig delen ervan te beluisteren.
Ik geef toe, het moet je liggen, maar ik geniet elke dag van reverend Ike.Hij vertelt het zo humoristisch.

Zo zie je dat je met verlangen en genieten ook heel ver komt. Maar in de Transformator leer je ook dat je het beste verlangens kunt verwezenlijken die in het hoogste belang zijn van alle betrokkenen.

Het zal duidelijk zijn dat ik geen reclame maak voor de Transformator cursussen, omdat de cursisten door hun innerlijke leiding op het juiste moment erheen geleid worden. Ik wil echter wel vertellen dat de Transformator cursisten me goede berichten blijven sturen. Die berichten helpen ook anderen die op dit pad zijn en strijd leveren met hun innerlijke demonen. Zo ontving ik het bericht van een cursiste dat haar lichamelijke toestand best wel op en neer gaat.
In haar eigen woorden: “sindsdien spat de energie er af. Ik ben wel moe en heb ook wel pijn maar ik zit midden in de "flow"en voel me heel vrolijk.”
Later vertelde ze me dat ze de ene dag overloopt van energie, de andere wil ze alleen maar rusten. Er zijn dagen dat ze heel benauwd is, ze hoort dan haar hart bonzen in haar oren en is niet tot veel in staat. Maar soms is ze ook heel energiek, het wisselt heel erg. Ze schrijft ook:”Mijn zenuwen voelen nog behoorlijk gespannen, ik denk zelf dat dat komt door de verhoogde vibratie, het gaat dus wel weer over. Mijn financieën daarentegen zijn in de lift,”

Het blijkt dat de zaken heel goed gaan en ze heeft zelfs een erfenis van een tante in het buitenland gekregen. Het bleek meer dan 60.000 euro te zijn.

Met de Transformator ga je inzien dat de mensheid op de drempel staat naar een heerlijke nieuwe toekomst, waarin we leven in eenheid met elkaar en met onze goddelijke Bron. De financiële crisis is één van de vele wereldwijde uitdagingen waarmee de mensheid in de komende jaren geconfronteerd zal worden. Het ziet er misschien soms naar uit, maar om dit versneld te laten plaatsvinden, wordt een deel van de mensheid gedwongen om zich opnieuw te verbinden teneinde het besef van onze eenheid te hervinden. De mensheid gaat zijn eigen scheppend vermogen herontdekken en leren dit steeds beter toe te passen als collectief. Dit zal niet zonder strubbelingen gaan, want ego zal zich met hand en tand verzetten. Maar de kracht die in ons is, overwint alle tegenstand. Elk verzet is zinloos. In de bijbel staat dat zo: elke knie zal zich buigen.
We hebben allen een kracht in ons, de kracht van onze eenheid en we gaan steeds meer de nadruk leggen op het scheppen van heerlijke ervaringen in plaats van de oude, afgeleefde ellende. Verheug jij je ook zo op het einde van lijden, ziekte, gebrek, pijn en dood?
Voor de mensen die al afgestemd zijn op het goddelijke, breken betere tijden aan. Ze krijgen de gelegenheid om op nieuwe, opwindende manieren hun bijdrage te leveren. Voor de mensen die eronder lijken te lijden, is het slechts een overgang naar een betere realiteit. Mensen gaan niet langer werk doen dat ze verafschuwen, ze gaan massaal op zoek naar hun passie en creatieve vermogens. We gaan allemaal ontdekken wie we echt zijn en wie we willen zijn in de wereld. We gaan onze rollen herdefiniëren en niet meer door ego laten bepalen. Onze onderlinge relaties worden steeds vrediger en liefdevoller. De Transformator is het grootste geschenk dat ik ken om met je te delen. Als je echt toe bent aan een natuurlijk evenwicht en harmonie op elk gebied van je leven, dan is de Transformator voor jou.


In Liefde, Licht en Eénheid,
Margarethyvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl