Transformator Nieuwsbrief over het "Waarom steeds beter" Spel en andere Law of Attraction spelletjes
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

De nieuwsbrief over mind movies en schatkaarten viel niet bij iedereen in goede aarde. Ik kreeg een verontwaardigd mailtje van iemand die het programma Visionboards verkoopt. Ze vond het niet goed dat ik mijn lezers het programma Mindmovies aanraadde.

Dit is iemand die echt niet begrijpt waar ik mee bezig ben. Ik werk niet voor de makers van Visionboard of voor Mindmovies. Ik werk voor God! En God wil dat mijn leden, de mensen die met mij verbonden zijn, over alle mogelijke technieken beschikken, waarmee ze zich beter kunnen ontplooien. Er zijn veel individuele verschillen en waar Visionboard perfect werkt voor de ene, voegt Mindmovies iets belangrijks toe voor de ander.

Ik sta dus in dienst van jou als lid van deze nieuwsbrief en jouw belang is voor mij het allerbelangrijkst. Jouw succes is immers mijn succes! Ik ben gebaat bij steeds meer bewuste mensen in mijn wereld en daarom is het mijn missie bij te dragen aan de bewustwording van mensen. Ik wil leven in een wereld vol vreugde en geluk.
Daarvoor doe ik alles wat ik kan. In "Een cursus in wonderen" staat dat je moet geven wat je hebt ontvangen, om te weten dat je het hebt. En in mijn ervaring werkt dat echt zo! Hoe meer ik doe om mensen te zegenen en te inspireren, hoe meer inspiratie en zegening ik ervaar.
Dit is ook een geheim van overvloed: om iets te hebben, moet je het eerst geven.De agenda tot 2010 is gepubliceerd op de website. Dinsdag 8 september a.s. is de volgende workshop.


Op de nieuwsbrief over schatkaarten heb ik nog een stukje toegevoegd. Het is een tip voor een schatkaart voor een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Je kunt naar de nieuwsbrief (zie de link in het overzicht van nieuwsbrieven) of lees het hier.

Een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen: Plak er plaatjes op van de dingen die je goed vindt aan jezelf en waarderende teksten over jezelf. Kun je goed met mensen omgaan? Schrijf dan bij je foto: Mijn EQ is geweldig!
EQ is Emotioneel Quotiënt, dat is te vergelijken met IQ, intelligentie quotiënt. Het blijkt telkens weer dat voor een vervuld, gelukkig leven EQ veel belangrijker is dan IQ.
Op de website is er ook een nieuwe pagina over de toepassing van de wet van aantrekking voor een gelukkig leven. Lees het hier


Ik ben altijd aan het nadenken over manieren om je vibratieniveau te verhogen en heb talloze nieuwe methoden bedacht. Want het allerbelangrijkste voor een leven vol geluk en voor de vervulling van je dromen is om je goed te voelen. Niets is belangrijker! Daarom gaat deze nieuwsbrief over enkele van de nieuwe methoden waarmee je je vibratieniveau voortdurend kunt verhogen. Ik noem deze oefeningen een spel, om te benadrukken dat het leren toepassen van je magnetische kracht leuk is. Ik heb talloze nieuwe methoden bedacht zoals het "waarom-steeds-beter-" spel.

Tijdens de workshop van 15 juli deden we het "Waarom-steeds-beter-" spel. Het sloeg geweldig aan! Dit spel is gebaseerd op de menselijke gewoonte om klaaglijk hardop of tegen jezelf te zeggen "waarom ik?" In de Transformator maken we op positieve wijze gebruik van deze gewoonte. We zeggen dingen tegen onszelf als "waarom gaat het steeds beter met mij?"
- Waarom is mijn leven steeds beter?
- Waarom ben ik steeds gelukkiger?
- Waarom ben ik steeds rijker? Waarom heb ik steeds meer geld?
- Waarom woon ik steeds mooier, rustiger en vrijer?
- Waarom is er steeds meer liefde in mijn leven?
In de opname van een gesprek van mij en mijn dochter Yvonne kun je horen hoe we hiermee oefenen. Je hoort dan ook het `ik ben zo benieuwd` spel. De opname duurt 21 minuten.
Tijdens dit gesprek wilden we beiden verhuizen, zij naar een huis in Amsterdam en ik naar een woning op het platteland. De vervulling van haar wens lijkt wel eenvoudiger dan die van de mijne, want het huis dat ik op het oog heb, kost een miljoen euro. Als dat in mijn hoogste belang is, zal dat huis er op het juiste moment en de juiste manier beslist voor mij zijn, want er is geen moeilijkheidsgraad in wonderen.

- Waarom is mijn leven steeds beter?
- Waarom ben ik steeds gelukkiger?
- Waarom ben ik steeds rijker? Waarom heb ik steeds meer geld?
- Waarom woon ik steeds mooier, rustiger en vrijer?
- Waarom is er steeds meer liefde in mijn leven?


In de Transformator affirmaties werken we eraan om jezelf te overtuigen. Omdat je onderbewustzijn meestal gehecht is aan je huidige levensomstandigheden, proberen we het zachtjes los te weken uit het heersende stelsel van overtuigingen. Daarom affirmeren we niet "ik ben ..." of "ik heb ..." tenzij het gemakkelijk voor je is om dat te geloven. Wanneer je gemakkelijk het gevoel kunt oproepen "Ik ben rijk" of "ik ben volmaakt gezond" dan kun je dat ook zeggen. Maar zolang dat niet het geval is, werken de Transformator cursisten met constructies als "ik ben steeds rijker" en "ik ben steeds gezonder".

De Transformator cursisten leren nog veel meer ingenieuze manieren om beter met hun innerlijke leiding te communiceren en hun negatieve programmering te veranderen.

Jezus zei 'zoek eerst het koninkrijk der Hemelen en al je hartsverlangens zullen vervuld worden.'
Mensen doen van alles om dingen te verwerven, ze mediteren en visualiseren en affirmeren, zonder hun essentie, hun ware wezen te vinden. Die essentie is onze echte identiteit en wanneer we meester zijn over dat koninkrijk hebben we werkelijk alles wat we ooit zouden kunnen begeren. Mensen als Mohamed Ali en Arnold Schwarzenegger hebben deze technieken met groot succes gebruikt, maar bleven in de greep van het ego-denken.

Alles wat we doen om dingen te krijgen, werkt net als een worst aan een stok die vroeger voor de neus van een hond werd gehangen om hem een kar te laten trekken. Het is een lokmiddel om ons gereed te maken om te ontwaken tot de goddelijke Waarheid en Werkelijkheid. Wanneer we volledig bewust zijn geworden, zal louter een vluchtige gedachte voldoende zijn om ons alles te brengen dat we wensen en dat in overeenstemming is met ons geluk.

Yvonne schreef me na de workshop het volgende hierover:
De "waarom ben ik steeds gelukkiger"- oefeningen pas ik de hele dag door op mezelf en op Taga (een logerende hond) en op mijn woonomgeving toe. Ik word er heel vrolijk van. Dus dat goede gevoel dat je ermee opwekt bij jezelf is al een beloning op zich.

waarom woon ik steeds mooier?
waarom verhuis ik steeds makkelijker?
waarom ben ik steeds mooier?
waarom is mijn leven steeds leuker?
waarom zijn er steeds meer leuke mensen in mijn leven?
waarom staat er steeds meer geld op mijn bankrekening?
waarom trek ik steeds meer leuke situaties aan?
waarom ben ik steeds gezonder en sterker?
waarom is de relatie met mijn moeder-associatie Margareth steeds leuker?


En Cisca schreef me het volgende:
Het waarom-spel is echt onuitputtelijk! Ik verzin elke keer weer leuke nieuwe dingen erbij, fantastisch!!
Zoals: Waarom leef ik elke dag steeds weer dichter bij God en deel ik steeds meer Zijn gedachten?
Waarom is mijn leven elke dag steeds meer gevuld met vreugde, vrede, overvloed, geluk en heelheid?
Waarom ervaar ik elke dag steeds meer eenheid met al mijn broeders, met elk aspect van de schepping en met God, mijn Vader en Geliefde?
Waarom ben ik elke dag steeds meer ontvankelijk voor de Liefde en het Licht van God, voor Zijn Gaven aan mij, voor Zijn Wil dat ik gelukkig ben, voor de goddelijke overvloed?
Waarom kan ik elke dag steeds meer toelaten dat mijn bankrekeningen groeien door de toevloed van geld dat van alle kanten naar mij toekomt?
Waarom kan ik geld, vreugde, geluk en overvloed elke dag steeds beter laten stromen voor ons aller hoogste goed?
Waarom kan ik elke dag steeds beter erkennen dat God mijn onuitputtelijke Bron is voor Liefde, Licht, Vrede, Vreugde, Geluk, Voorspoed, Gezondheid, Succes, Rijkdom en Overvloed?

Alles is mij gegeven, mijn beker stroomt over! Dank U, God!!

Het is heerlijk dit te doen; ik val dan gelukzalig in slaap en ontwaak met nieuwe ideeën om het spel op toe te passen.
Zoals vanmorgen:
Waarom ontwaak ik elke dag steeds gelukzaliger uit de vrede van God en ervaar ik elke dag steeds meer de Zegen van God?
Waarom geniet ik elke dag steeds meer van mijn door God gezegende leven?

Alles is mij gegeven, mijn beker stroomt over! Dank U, God!!

Hier zijn er een paar van mij:
- Waarom woon ik steeds mooier, heerlijker, ruimer, comfortabeler, vrijer en rustiger?
- Waarom voel ik me steeds machtiger? Waarom ervaar ik mijn goddelijke geestkracht steeds beter?
- Waarom ben ik steeds gelukkiger en vrijer en rijker en mooier?
- Waarom heb ik steeds meer extra geld over? Waarom geniet ik van steeds meer extra geld?
- Waarom houdt geld zo van mij?
- Waarom geniet ik steeds meer financiële vrijheid?
- Waarom leef ik steeds ordelijker en beter georganiseerd?
- Waarom is elke bijeenkomst van mij zo gezegend, geweldig inspirerend en vol vreugde?
- Waarom zijn er zulke fantastische mensen in mijn leven?
- Waarom zijn al mijn relaties zo gezegend?
- Waarom ben ik steeds meer verlicht en steeds vrijer?
- Waarom is mijn lichaam steeds gezonder, jonger, soepeler, fitter, perfect gevormd en mooier?
- Waarom genieten mijn dochter en ik steeds meer van onze heerlijke communicatie?
- Waarom ben ik zo onvoorstelbaar waardevol? Ik hoef geen geld te verdienen of wat dan ook te doen om waardevol te zijn. Een bloem, een kind, een pup hoeft geen geld te verdienen, ze zijn waardevol uit zichzelf.

Dit is een geweldig spel. Doe je mee?
Probeer het een tijdje uit en laat me weten hoe het je bevalt!
Laten we bewust leven in Liefde, Licht en Lachen,
Margareth

PS Ik heb een link toegevoegd op www.evt-info.nl naar de kinesthetische kunst van Michel Ramuz in Groningen. Bekijk het op http://members.home.nl/m.ramuz/ Je vindt er ook een link naar de website van Ineke Boonstra die in Assen het Sophia Instituut leidt.

De volgende nieuwsbrief kan over 1 van de volgende onderwerpen gaan. Zend me een mailtje met de naam van het thema waarover je meer wil weten.
- Hoe kun je meer houden van jezelf en verkrijg je een beter zelfbeeld?
- Zullen we in de 4e dimensie verrijzen door ons DNA te activeren?
- Hoe je loterijen kunt winnen met behulp van de wet van aantrekking.
- Leuke manieren om je kinderen te leren omgaan met geld.

Laten we bewust leven in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl