JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Trans4mator nieuws nr.17:

De nieuwsbrief over mind movies en schatkaarten viel niet bij iedereen in goede aarde. Ik kreeg een verontwaardigd mailtje van iemand die het programma Visionboards verkoopt. Ze vond het niet goed dat ik mijn lezers het programma Mindmovies aanraadde.

Dit is iemand die echt niet begrijpt waar ik mee bezig ben. Ik werk niet voor de makers van Visionboard of voor Mindmovies. Ik werk voor God! En God wil dat mijn leden, de mensen die met mij verbonden zijn, over alle mogelijke technieken beschikken, waarmee ze zich beter kunnen ontplooien. Er zijn veel individuele verschillen en waar Visionboard perfect werkt voor de ene, voegt Mindmovies iets belangrijks toe voor de ander.

Ik sta dus in dienst van jou als lid van deze nieuwsbrief en jouw belang is voor mij het allerbelangrijkst. Jouw succes is immers mijn succes! Ik ben gebaat bij steeds meer bewuste mensen in mijn wereld en daarom is het mijn missie bij te dragen aan de bewustwording van mensen. Ik wil leven in een wereld vol vreugde en geluk.
Daarvoor doe ik alles wat ik kan. In "Een cursus in wonderen" staat dat je moet geven wat je hebt ontvangen, om te weten dat je het hebt. En in mijn ervaring werkt dat echt zo! Hoe meer ik doe om mensen te zegenen en te inspireren, hoe meer inspiratie en zegening ik ervaar.
Dit is ook een geheim van overvloed: om iets te hebben, moet je het eerst geven.De agenda tot 2010 is gepubliceerd op de website. Dinsdag 8 september a.s. is de volgende workshop.Op de nieuwsbrief over schatkaarten heb ik nog een stukje toegevoegd. Het is een tip voor een schatkaart voor een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Je kunt naar de nieuwsbrief (zie de link in het overzicht van nieuwsbrieven) of lees het hier.

Een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen: Plak er plaatjes op van de dingen die je goed vindt aan jezelf en waarderende teksten over jezelf. Kun je goed met mensen omgaan? Schrijf dan bij je foto: Mijn EQ is geweldig!
EQ is Emotioneel Quotiënt, dat is te vergelijken met IQ, intelligentie quotiënt. Het blijkt telkens weer dat voor een vervuld, gelukkig leven EQ veel belangrijker is dan IQ.
Op de website is er ook een nieuwe pagina over de toepassing van de wet van aantrekking voor een gelukkig leven. Lees het hierIk ben altijd aan het nadenken over manieren om je vibratieniveau te verhogen en heb talloze nieuwe methoden bedacht. Want het allerbelangrijkste voor een leven vol geluk en voor de vervulling van je dromen is om je goed te voelen. Niets is belangrijker! Daarom gaat deze nieuwsbrief over enkele van de nieuwe methoden waarmee je je vibratieniveau voortdurend kunt verhogen. Ik noem deze oefeningen een spel, om te benadrukken dat het leren toepassen van je magnetische kracht leuk is. Ik heb talloze nieuwe methoden bedacht zoals het "waarom-steeds-beter-" spel.

Tijdens de workshop van 15 juli deden we het "Waarom-steeds-beter-" spel. Het sloeg geweldig aan! Dit spel is gebaseerd op de menselijke gewoonte om klaaglijk hardop of tegen jezelf te zeggen "waarom ik?" In de Transformator maken we op positieve wijze gebruik van deze gewoonte. We zeggen dingen tegen onszelf als "waarom gaat het steeds beter met mij?"
- Waarom is mijn leven steeds beter?
- Waarom ben ik steeds gelukkiger?
- Waarom ben ik steeds rijker? Waarom heb ik steeds meer geld?
- Waarom woon ik steeds mooier, rustiger en vrijer?
- Waarom is er steeds meer liefde in mijn leven?
In de opname van een gesprek van mij en mijn dochter Yvonne kun je horen hoe we hiermee oefenen. Je hoort dan ook het `ik ben zo benieuwd` spel. De opname duurt 21 minuten.
Tijdens dit gesprek wilden we beiden verhuizen, zij naar een huis in Amsterdam en ik naar een woning op het platteland. De vervulling van haar wens lijkt wel eenvoudiger dan die van de mijne, want het huis dat ik op het oog heb, kost een miljoen euro. Als dat in mijn hoogste belang is, zal dat huis er op het juiste moment en de juiste manier beslist voor mij zijn, want er is geen moeilijkheidsgraad in wonderen.

- Waarom is mijn leven steeds beter?
- Waarom ben ik steeds gelukkiger?
- Waarom ben ik steeds rijker? Waarom heb ik steeds meer geld?
- Waarom woon ik steeds mooier, rustiger en vrijer?
- Waarom is er steeds meer liefde in mijn leven?In de Transformator affirmaties werken we eraan om jezelf te overtuigen. Omdat je onderbewustzijn meestal gehecht is aan je huidige levensomstandigheden, proberen we het zachtjes los te weken uit het heersende stelsel van overtuigingen. Daarom affirmeren we niet "ik ben ..." of "ik heb ..." tenzij het gemakkelijk voor je is om dat te geloven. Wanneer je gemakkelijk het gevoel kunt oproepen "Ik ben rijk" of "ik ben volmaakt gezond" dan kun je dat ook zeggen. Maar zolang dat niet het geval is, werken de Transformator cursisten met constructies als "ik ben steeds rijker" en "ik ben steeds gezonder".

De Transformator cursisten leren nog veel meer ingenieuze manieren om beter met hun innerlijke leiding te communiceren en hun negatieve programmering te veranderen.

Jezus zei 'zoek eerst het koninkrijk der Hemelen en al je hartsverlangens zullen vervuld worden.'
Mensen doen van alles om dingen te verwerven, ze mediteren en visualiseren en affirmeren, zonder hun essentie, hun ware wezen te vinden. Die essentie is onze echte identiteit en wanneer we meester zijn over dat koninkrijk hebben we werkelijk alles wat we ooit zouden kunnen begeren. Mensen als Mohamed Ali en Arnold Schwarzenegger hebben deze technieken met groot succes gebruikt, maar bleven in de greep van het ego-denken.

Alles wat we doen om dingen te krijgen, werkt net als een worst aan een stok die vroeger voor de neus van een hond werd gehangen om hem een kar te laten trekken. Het is een lokmiddel om ons gereed te maken om te ontwaken tot de goddelijke Waarheid en Werkelijkheid. Wanneer we volledig bewust zijn geworden, zal louter een vluchtige gedachte voldoende zijn om ons alles te brengen dat we wensen en dat in overeenstemming is met ons geluk.

Yvonne schreef me na de workshop het volgende hierover:
De "waarom ben ik steeds gelukkiger"- oefeningen pas ik de hele dag door op mezelf en op Taga (een logerende hond) en op mijn woonomgeving toe. Ik word er heel vrolijk van. Dus dat goede gevoel dat je ermee opwekt bij jezelf is al een beloning op zich.

waarom woon ik steeds mooier?
waarom verhuis ik steeds makkelijker?
waarom ben ik steeds mooier?
waarom is mijn leven steeds leuker?
waarom zijn er steeds meer leuke mensen in mijn leven?
waarom staat er steeds meer geld op mijn bankrekening?
waarom trek ik steeds meer leuke situaties aan?
waarom ben ik steeds gezonder en sterker?
waarom is de relatie met mijn moeder-associatie Margareth steeds leuker?


En Cisca schreef me het volgende:
Het waarom-spel is echt onuitputtelijk! Ik verzin elke keer weer leuke nieuwe dingen erbij, fantastisch!!
Zoals: Waarom leef ik elke dag steeds weer dichter bij God en deel ik steeds meer Zijn gedachten?
Waarom is mijn leven elke dag steeds meer gevuld met vreugde, vrede, overvloed, geluk en heelheid?
Waarom ervaar ik elke dag steeds meer eenheid met al mijn broeders, met elk aspect van de schepping en met God, mijn Vader en Geliefde?
Waarom ben ik elke dag steeds meer ontvankelijk voor de Liefde en het Licht van God, voor Zijn Gaven aan mij, voor Zijn Wil dat ik gelukkig ben, voor de goddelijke overvloed?
Waarom kan ik elke dag steeds meer toelaten dat mijn bankrekeningen groeien door de toevloed van geld dat van alle kanten naar mij toekomt?
Waarom kan ik geld, vreugde, geluk en overvloed elke dag steeds beter laten stromen voor ons aller hoogste goed?
Waarom kan ik elke dag steeds beter erkennen dat God mijn onuitputtelijke Bron is voor Liefde, Licht, Vrede, Vreugde, Geluk, Voorspoed, Gezondheid, Succes, Rijkdom en Overvloed?

Alles is mij gegeven, mijn beker stroomt over! Dank U, God!!

Het is heerlijk dit te doen; ik val dan gelukzalig in slaap en ontwaak met nieuwe ideeën om het spel op toe te passen.
Zoals vanmorgen:
Waarom ontwaak ik elke dag steeds gelukzaliger uit de vrede van God en ervaar ik elke dag steeds meer de Zegen van God?
Waarom geniet ik elke dag steeds meer van mijn door God gezegende leven?

Alles is mij gegeven, mijn beker stroomt over! Dank U, God!!

Hier zijn er een paar van mij:
- Waarom woon ik steeds mooier, heerlijker, ruimer, comfortabeler, vrijer en rustiger?
- Waarom voel ik me steeds machtiger? Waarom ervaar ik mijn goddelijke geestkracht steeds beter?
- Waarom ben ik steeds gelukkiger en vrijer en rijker en mooier?
- Waarom heb ik steeds meer extra geld over? Waarom geniet ik van steeds meer extra geld?
- Waarom houdt geld zo van mij?
- Waarom geniet ik steeds meer financiële vrijheid?
- Waarom leef ik steeds ordelijker en beter georganiseerd?
- Waarom is elke bijeenkomst van mij zo gezegend, geweldig inspirerend en vol vreugde?
- Waarom zijn er zulke fantastische mensen in mijn leven?
- Waarom zijn al mijn relaties zo gezegend?
- Waarom ben ik steeds meer verlicht en steeds vrijer?
- Waarom is mijn lichaam steeds gezonder, jonger, soepeler, fitter, perfect gevormd en mooier?
- Waarom genieten mijn dochter en ik steeds meer van onze heerlijke communicatie?
- Waarom ben ik zo onvoorstelbaar waardevol? Ik hoef geen geld te verdienen of wat dan ook te doen om waardevol te zijn. Een bloem, een kind, een pup hoeft geen geld te verdienen, ze zijn waardevol uit zichzelf.

Dit is een geweldig spel. Doe je mee?
Probeer het een tijdje uit en laat me weten hoe het je bevalt!
Laten we bewust leven in Liefde, Licht en Lachen,
Margareth

PS Ik heb een link toegevoegd naar de website van Ineke Boonstra die in Assen het Sophia Instituut leidt.

De volgende nieuwsbrief kan over 1 van de volgende onderwerpen gaan. Zend me een mailtje met de naam van het thema waarover je meer wil weten.
- Hoe kun je meer houden van jezelf en verkrijg je een beter zelfbeeld?
- Zullen we in de 4e dimensie verrijzen door ons DNA te activeren?
- Hoe je loterijen kunt winnen met behulp van de wet van aantrekking.
- Leuke manieren om je kinderen te leren omgaan met geld.

Laten we bewust leven in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth

yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl