Transformator Nieuwsbrief over contrast
Scroll a.u.b. met de muis naar beneden.

Zoals Abraham zegt "the better it gets, the better it gets". Mijn vader zei vroeger "succes kweekt succes". En dat is echt waar, want de mensen die het lukt om hun vibraties steeds meer te verhogen, hebben steeds fijnere ervaringen. We blijven ons best daarvoor doen!

De afgelopen feestdagen waren heel druk voor mij. Mijn dochter is eind december bij me ingetrokken met haar huisraad, waaronder haar digitale piano. Mijn huis staat nu behoorlijk vol. Zolang ze bij me woont, zie ik het niet zitten om workshops te geven, want dat zou teveel voor me worden. Ego probeert me toch aldoor op te jagen en te overspoelen met werk. Het was vroeger een goed middel om mij omlaag te trekken, want mijn werk is mijn passie. Maar ik laat me niet meer opjagen, ik leef nu in het besef dat werk nooit wegloopt. En als het dat wel doet, dan ben ik er mooi vanaf. Ik doe alleen wat ik graag doe en waar ik me goed door voel.

Het is heel harmonieus en inspirerend om met mijn dochter samen te zijn. Ik ben blij dat dat mogelijk is, want ik vond Rotterdam nogal ver van Almere. Nu wil ze in Amsterdam komen wonen en is op zoek naar een baan in de omgeving, zodat ze voor een woning in aanmerking komt. Ze heeft verschillende aanbiedingen gehad, maar er zaten telkens haken en ogen aan vast. Ik denk dat er vast wel een reden is dat wij een tijdje samenzijn. Ik geniet er in ieder geval zoveel mogelijk van.

Zoals je weet heb ik momenteel heel veel nieuwe projecten, zoals mijn website www.the-transformator.com. Ik werk aan een audio opname van "Lichamelijk welzijn" en ik heb een nieuwe meditatie "Overvloed voor heel de aarde" gemaakt die nu op de CD met korte meditaties staat. Nadine schreef me hierover: 'Heel-de-aarde' is een prachtig instrument die je vanuit je hart aan ons allemaal toe vertrouwd. Het is een juweeltje!'

Ook heb ik de artikelen over de Wet van Aantrekking voor kinderen die ik op www.absolute1.net gepubliceerd heb, vertaald en op
www.trans4mator.nl/de-transformator-voor-kinderen.html geplaatst. Ik hoop dat kinderen daar veel van kunnen leren.

Deze maand zou ik het boek van Wallace Wattles, "Rijkdom door scheppend denken" graag weer laten drukken. Er zijn veel aanvragen ervoor. Ik wilde het eerst een beetje corrigeren en dat is nu gebeurd.

Ik zou ook heel graag een CD willen maken van de zeer transformerende Chakra-meditatie die ik zelf gebruik. Cursisten krijgen een deel van de tekst hiervan en kunnen hun eigen opname maken. Ik moet nog nadenken hoe ik de hele tekst in de oefening kan verwerken zonder dat het mensen helemaal omver blaast. Want het grijpt diep in. Het grote voordeel is dat je hiermee het contact met je innerlijke Leiding heel snel kunt opbouwen. Het is een geweldige hulp in je leven wanneer je je goddelijk Zelf kunt horen. Je voelt je dan immens veilig en geborgen.

Ook wil ik een nieuwe webpagina maken over hoe je dingen aantrekt in je leven zonder dat je weet hoe. Het is soms moeilijk om de aanwijzingen van onze innerlijke leiding te duiden, maar alles in je leven heeft een oorzaak. En die oorzaak ben JIJ!

Veel mensen vertellen me dat ze het moeilijk vinden om geld te vragen voor hun werk als heler en voor hun producten. En ik kreeg vroeger ook weleens emails van mensen die vonden dat ik geen geld voor mijn werk mocht vragen. Het is een probleem met heel veel aspecten, waar ik binnenkort ook over wil schrijven. Ik zie het als een truc van het ego om via een valse tegenstelling en schuldgevoelens zijn greep op mensen te behouden. Want behandelingen waar je bewust van wordt en die je last verlichten, houdt het ego het liefste buiten je bereik.

Gelukkig heb ik toch nog tijd gevonden voor de dingen die ik graag doe, zoals het schrijven van deze nieuwsbrief. Het is moeilijk uit te leggen in een kort stukje, maar ik doe hierin mijn best om duidelijk te maken hoe ego contrast probeert te gebruiken om je gevangen te houden en hoe je met de Transformator dat contrast kunt gebruiken om levenservaringen aan te trekken die je wel gelukkig maken.Als onschuld de hemel is, wat is schuld dan? (uit: Een cursus in wonderen)

Wat ik heel belangrijk vind, is mensen bewust maken van hun projecties van schuld. Je schuldig voelen, maar ook anderen verwijten maken of ergens de schuld van geven, is de hel. Wanneer je je veroordeling loslaat van de dingen die in je leven gebeuren, dan ben je in de hemel. In liefde met alles en iedereen leven is buitengewoon verheffend.
Voor mij heeft het jaren geduurd voordat ik alleen de Christus in de ander kon zien. Maar het is nog steeds gemakkelijker dan jezelf (en dus God) vergeven. Je weet dat je dat hebt gedaan wanneer je echt van jezelf en van je leven houdt. Ik denk af en toe dat het me is gelukt en dan duikt er weer iets op wat ik niet waardeer aan mijn leven.

Toen ik de cursus in wonderen pas deed, zag ik niet in hoe ons geloof in valse tegenstellingen ons gevangen houdt in het ego-denken. Gelukkig kon ik steeds meer gaan zien dat de waarden van het ego gebaseerd zijn op tegenstellingen die God niet kan kennen.

Bijvoorbeeld eerlijkheid versus oneerlijkheid. Ego probeert ons wijs te maken dat eerlijkheid heel belangrijk is, maar alleen om ons schuld en narigheid in onze wereld te laten zien. Is God oneerlijk? Of beter gezegd, kan God oneerlijk zijn? Oneerlijkheid bestaat dus niet. Mensen die geloven in de tegenstelling (on)eerlijkheid maken het echter mee in alle facetten. De schande van de verdenking van oneerlijkheid hangt dan ook altijd als een schaduw boven je. Mensen vertrouwen jou dan niet, omdat jij gelooft in oneerlijkheid en wantrouwen dus beslist in je geest is. Zelfs al vind je jezelf van nature niet wantrouwend.

In de Transformator gaat het erom om boven deze tegenstellingen te gaan staan. Dat is geen pleidooi voor oneerlijkheid, want wanneer je gelooft in deze tegenstelling zul je je schuldig voelen als je dingen doet die je als oneerlijk beschouwt en dan krijg je de drang om jezelf te straffen. Zelfs zonder dat je je daarvan bewust bent.

Het gaat erom om het oordelen in ego-termen los te laten. De enige tegenstellingen die ik nog erken zijn die tussen de ego-normen en de visie van God. Als God het niet kan kennen moet het wel een egoverzinsel zijn en daar doe ik niet aan mee. Hoewel ego heel subtiel is en me af en toe op achterbakse wijze erin luist. Maar al doende leer ik heel snel.

Zo zijn veel films een slinkse poging van het ego om je te programmeren. Bijvoorbeeld de film "The Terminal" met Tom Hanks. De film is gebaseerd op het ware verhaal van een Irakees die vele jaren vast zat op het vliegveld in Parijs. In eerste instantie vond ik het een mooie film, over een man die jarenlang vastzit op een vliegveld in Amerika, omdat in zijn land oorlog is uitgebroken. Hij kan Amerika niet in omdat zijn papieren niet langer geldig zijn en hij kan ook niet terug. De streek van het ego in dit verhaal is dat het verheerlijkt dat die arme man zo eerlijk is en zich netjes aan de regeltjes houdt, terwijl dat hem in feite gevangen houdt. De authoriteiten zitten met hem in hun maag en geven hem allerlei kansen om te ontsnappen, maar hij blijft waar hij is.

Ik las ooit in een tijdschrift van de Christian Science het relaas van een jonge Duitse vrouw die in de oorlog in een concentratie-kamp werd opgesloten omdat haar vader in het verzet zat en de militairen gijzelden haar in de hoop dat haar vader tevoorschijn zou komen. Maar ze deed Christian Science en gegeven moment hield ze zichzelf voor dat God haar nooit gevangen zou houden, en dat ze dus altijd vrij moest zijn. Vervolgens liep ze gewoon langs de gewapende wachtposten naar buiten. Het was net alsof ze onzichtbaar was. Ze was in het Licht en voelde totaal geen angst. Ze haalde in haar huis gauw wat spullen op en dook vervolgens onder. Ze wist dat het moeilijk zou zijn om aldoor die overtuiging staande te houden, dus was het beter om God niet te beproeven.

Ik ken mensen die nog volop geloven in diefstal, maar hun fiets niet op slot deden omdat ze dat spiritueler vonden. Ik zeg altijd in navolging van "Een cursus in wonderen": verander je geest, dan verandert je wereld vanzelf mee. Je hoeft niets aan de wereld te doen of dingen anders te doen, het belangrijkste is om je visie te veranderen. Wanneer je echt overtuigd bent dat diefstal niet bestaat, denk je totaal niet eraan en dan kun je dingen alleen maar anders doen.

Op 30 april 2009 werd de ruit van mijn auto voor mijn huis ingeslagen. Ik begreep niet hoe ik dat had aangetrokken. Had ik misschien gedacht aan vandalen op koninginnedag? Ik wist het niet. Maar een tijdje later drong tot mij door dat mijn innerlijke leiding mij vroeg om goed na te denken wat ik met de auto wilde. Ik werd me ervan bewust dat ik het afgelopen jaar telkens dacht "de auto kost me alleen maar geld, ik rij er amper in". Toen ging ik de teller bekijken en kwam erachter dat ik 1000 km. had gereden in een jaar. Dat is dan een dure auto. Toen heb ik hem maar verkocht en nu voel ik me niet langer "schuldig" omdat ik een auto heb die ik niet gebruik.

Door te oefenen om het goddelijk oordeel te aanvaarden en te zien dat alles alleen maar God is en er dus niets anders echt kan zijn, lossen de ego-oordelen in jou op. En je laat dan ook het masker van valse onschuld waar de meeste mensen mee rondlopen, vallen. Want de meeste mensen delen voortdurend klappen uit terwijl ze roepen dat het zo erg niet is en dat het niet de bedoeling is. Iemand die iemand anders van iets akeligs beschuldigde, zei dat ze haar excuses zou maken als zou blijken dat die ander het niet had gedaan. Dus daarmee maak je alles goed? En als iemand dat met haar zou doen zou ze woest zijn! Mensen vinden het heel normaal om elkaar te veroordelen zelfs zonder dat ze weten of die ander echt iets "fout" heeft gedaan. Maar o wee als iemand dat met hun doet!

Ik verbaas me telkens weer over de waanzin van ego. Vooral in mezelf!

Zoals ik in mijn boek "Het Licht in het Onze Vader; de oneindige cursus" schrijf, kun je het oordelen echter niet loslaten. Onze hele menselijke waarneming is gebaseerd op oordelen! Hoe zou je anders de verschillen kunnen zien? Hoe zou je anders weten dat een deur een deur is en boven iets anders is dan beneden?

Veel mensen op het spirituele pad geloven wel dat ze niet moeten oordelen en proberen het oordelen los te laten. Dat doen ze door zichzelf wijs te maken dat dingen die anderen of zijzelf doen, wel goed zijn. En in zekere zin is dat ook zo, maar alleen voor dat goddelijk deel van ons dat buiten de tijd leeft. Wij geloven in moordenaars, dus moeten bepaalde mensen die rol spelen. Wie is dan erger, de bedenkers van de rol of degene die de rol speelt? Of wacht even, misschien is het allemaal niet erg, want het is toch niet echt!

Dat leren de mensen van mij. Het is niet goed of slecht, het is gewoon niet echt. Het voelt wel heel echt en het gaat er dus om jezelf te overtuigen dat niets hier echt is. Dat maakt "Een cursus in wonderen" voor veel mensen ook moeilijk te verteren, want de dingen waarvan je denkt dat die wel goed zijn, zoals eerlijkheid, zijn ook niet echt. Je mag die ook gewoon loslaten. Dan ga je ook steeds meer je verwijten en gevoelens van schuld loslaten. Dat wordt vaak ook vergeven genoemd. Schuld zien in de mensen en je schuldig voelen heeft de wereld van ziekte, pijn, gebrek, lijden en dood tot stand gebracht. Onze negatieve projecties zijn alle schuld die er is. Mensen denken dat je alleen schuldgevoel hebt wanneer je je schuldig voelt. Maar wanneer je schuld op anderen projecteert, wanneer je gelooft dat een ander iets fout doet, dan geloof je dat God iets fout doet en schuldig is. En omdat je ťťn bent met iedereen, beÔnvloedt die projectie van schuld jou ook. Het is ook jouw schuld. Wat je zegt ben je altijd zelf!

Ik ervaar nu aldoor dat onschuld de hemel is. Wat is schuld dan?
Het is de hel, want het zien en voelen van schuld beÔnvloedt je zelfbeeld heel erg. Het maakt dat je van jezelf geen foutjes mag maken of in allerlei opzichten perfect moet zijn. Het maakt dat je jezelf veroordeelt wanneer je niet precies het "goede" doet. Het laat je verouderen, het brengt je ziekte en pijn en dood en liefdeloze behandelingen. Alles wat er verkeerd is in je wereld wordt hierdoor veroorzaakt

Zolang we hier zijn en de gevolgen ervaren van onze projecties, is het best moeilijk om tegen jezelf te zeggen dat het niet echt is. Je ware Zelf weet dat natuurlijk, maar je menselijk deel maakt het helemaal mee en voelt alle nare gevolgen ervan. Het bijzondere is, dat zodra je echt kunt geloven dat het niet echt is, het hele probleem compleet oplost!

Er is hier echter meer voor nodig dan positieve gedachten en fantasieŽn, want ego laat je niet zo gemakkelijk gaan. Om uit deze vicieuze cirkel te ontsnappen, heb ik de Transformator cursussen en audio CD's gemaakt. Zoals een cursiste me schreef 'ik doe een Transformator cursus en er gebeurt van alles waarvan ik het gevoel heb alsof de cursus mij "doet".'
Toch komt dat niet uit de lucht vallen, het is wel de bedoeling om de lessen op zijn minst te lezen. Hoewel zelfs cursisten die de lessen amper hebben ingekeken mij enorme transformatie melden. Na contact met mij beginnen in de meeste mensen ingrijpende veranderingen. Enerzijds komt dat doordat ik de mensen die naar mij geleid worden aldoor zegen. En ze gaan door onze verbinding op mijn vibratieniveau zitten. Anderzijds omdat het waarschijnlijk de volgende logische stap in hun ont-wikkeling is. Daarom zijn ze ook naar mij geleid, om moeiteloos naar een hoger vibratieniveau te gaan. Vermeld moet worden dat dit innerlijke proces dieper en intenser is bij mensen die persoonlijk met mij in contact komen.

Ik doe altijd mijn best om de kopers zo goed mogelijk van dienst te zijn en ga daar heel ver in. Ze krijgen hun geld terug, zonder discussie, als ze dat willen. Dat is tot nu toe heel zelden gebeurd en alleen jaren terug, in het begin van Stichting Absolute 1. Maar mensen met onzin klachten krijgen wel commentaar van me. Afgelopen week heeft weer iemand mee kunnen maken hoe ik met zinloze klagers omga. Omdat Paypal me soms niet meteen liet weten dat iemand een online product had betaald, heb ik jaren geleden een berichtje voor de koper gezet dat het wel een dag kan duren voordat ze hun product ontvangen. Dan hoeven ze zich geen zorgen te maken wanneer ze niet meteen iets van me horen. Ik was zelf vergeten dat dit berichtje bestond. Hij stuurde me onmiddellijk de volgende nare mail.
Beste Margareth Lee?,
Ik ben teleurgesteld. Ik koop een product van u en betaal via Pay Pal an dan krijg ik te horen dat ik er een dag op moet wachten. Dat vind ik misleidend. Dit had u dan direkt moeten zeggen. Ik wilde het nu lezen, daarom kocht ik het ook. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit eerder† meegemaakt heb dat een verkoper mij verteld dat ik een product pas een dag later krijg terwijl ik wel gewoon betaald heb.

Ik vind dit teleurstellend en misleidend. Jammer.


Deze koper kreeg meteen de link (om 23.38 uur 's avonds mailde ik het) en liet me daarna weten dat het toch mijn schuld was, want hij kon niet weten dat het geen dag zou duren. En blijkbaar weet hij ook niet dat je heel vaak moet wachten tot de verkoper van de koop op de hoogte is gebracht. Enfin, ik heb hem en het universum laten weten dat ik geen zaken doe met zulke mensen en meteen zijn geld terug gestort. Het product, de audio van Wallace Wattles, zou toch niet doordringen tot zijn huidige bewustzijnsstaat. Hij heeft het zelfs over lezen, dus lijkt hij niet eens te weten dat hij geen boek kocht, maar MP3 audio bestanden. Hij vond mijn reactie overdreven, schreef hij. Maar zijn mail was geen constructieve kritiek, gewoon een nare ego-reactie. Omdat ik altijd meemaak dat mensen die me aanvallen verder vreselijke dingen aantrekken, heb ik me heel even zorgen gemaakt over wat hij voor zichzelf heeft gecreŽerd. Want iemand aanvallen die hem alleen maar zegent, brengt die aanval 100-voudig meteen terug. Dat komt ook doordat de aanvaller zit op de golflengte van diepe ellende. Maar toen bedacht ik dat we allemaal op ons pad vinden wat in ons hoogste belang is. Uiteindelijk is hij ook verlost, want we komen allemaal op hetzelfde punt uit. En ik zegen hem met bewustwording en de Liefde van God.

Ik ben blij en dankbaar dat hij mij via het contrast de kans geeft om de kopers die niet voortdurend op het oorlogspad zijn en zich fatsoenlijk gedragen te danken en om vast te stellen met wat voor kopers ik te maken wil hebben.

Net als jij en ik is hij een volmaakt goddelijk wezen met onbeperkte mogelijkheden. Hij verdient liefde, als hij nog een akelige rol wil spelen. Nu vraagt hij nog om teleurstelling en misleiding en daar zal hij gigantische hoeveelheden van ontvangen, tot hij er helemaal genoeg van heeft en beseft dat hij iets beters mag vragen.

Want we zijn voorbestemd om alles wat we verlangen te beleven. We zijn allemaal van nature beminnenswaard, alle moeite waard en heel. Dit is het enige beeld dat ik van jou en van iedereen in mijn geest laat blijven.

Ik vertel je dit verhaal natuurlijk niet zomaar. Het dient om helder te krijgen hoe we contrast gebruiken. En dat we kunnen kiezen wat we wel willen door onze aandacht daarop te richten, in dit geval op het aantrekken van waarderende kopers.
Als je je tijd en energie besteedt aan mensen die jou en je werk niet waarderen of niet prettig met je omgaan, lijkt het alsof je daar waarde aan hecht. Raad eens wat het universum je dan zal brengen?

Hoe heb ik zo'n oorlogszuchtige koper aangetrokken? Nou, een paar dagen daarvoor zei ik tegen mijn dochter dat alle kopers van mijn producten gezegend en geÔnspireerd zijn door mijn producten en dat ze dankbaar, tevreden en vol waardering zijn voor mijn werk en producten. Blijkbaar wilde ego dat idee afstraffen, maar ik heb met behulp van Energetische Transformator technieken het contrast meteen gebruikt om het juist te versterken. Dat is dť manier om met het contrast dat ego je biedt, om te gaan. Ik ga er nu vanuit dat de klager een middel was waarmee het universum mij probeerde te dwingen om een heel duidelijke vibratie uit te zenden. Het werkte wel, want diezelfde dag regende het lovende emails van dankbare, waarderende kopers. Zoals een mailtje uit Amerika:

"Ik lees jouw boek (Het Licht in het Onze Vader) dat ik een jaar geleden kocht. Ik sla het open met een specifiek gebed wanneer ik ergens mee zit. Het geeft me wonderen. Ik vond jouw boek online en het was als een wonder in mijn leven. Ik ben heel verbaasd dat iemand zo'n boek tot stand kon brengen. Ik dank God voor jou en wil graag contact houden. (vrij vertaald)
(I am reading your book I purchased a year ago. I open it with a specific prayer when I have an issue. It works miracles for me. Your book I encountered with some other search on line was like a miracle that popped in my life. I am very surprised anyone could articulate such a book. I thank God for you and want to keep in touch.)"


Ik vind dat jij als lid van de nieuwsbrief recht hebt op speciale aanbiedingen, want je steunt mij ook. Om het jaar goed te beginnen geef ik tot 15 januari alle leden die een Transformator CD van me kopen een korting van 20%. Dus de Transformator voor de toekomst van je dromen kost geen 20 euro, maar 16 euro, en voor "Heel je verleden" betaal je 24 euro in plaats van 30 euro. De Transformator CD voor overvloed is tijdelijk 28 in plaats van 35 euro. Je hoeft me alleen maar een mailtje te sturen met de naam van de CD die je wil bestellen, je adres en het woord "lid", dan krijg je een rekeningnummer van me waarop je het geld over kunt maken. Zodra de betaling bevestigd is, word je pakket op de post gedaan, samen met de bonus CD "Korte Meditaties".

Op de CD's met de Transformator voor de Toekomst van je dromen staat een techniek om te visualiseren en tegelijk je dromen met gevoel op te laden. Dat vereist wel enige zelfwerkzaamheid en het beÔnvloedt je wereldbeeld minder dan de andere CD's.

De Transformator CD voor overvloed is heel transformerend doordat ik hypnotische en paraliminale technieken erop gebruik, die het onderbewustzijn rechtstreeks aanspreken. Er staan ook hulpmiddelen op om de greep van het egodenken losser te maken. Met deze CD kun je jezelf als het ware opnieuw programmeren met woorden en ideeŽn.
Door regelmatig oefenen krijgt je onderbewustzijn nieuwe instructies om je te helpen je af te stemmen op de golflengte van meer overvloed en geluk. In de korte handleiding die je erbij krijgt kun je lezen dat je hele leven erdoor getransformeerd wordt. Je kunt er ook in lezen hoe vaak en wanneer je deze CD's het beste kunt beluisteren.
De Transformator voor overvloed kun je het beste ongeveer 3 keer per week draaien op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Er is een CD voor overdag en eentje voor 's avonds. Ze zijn allebei hetzelfde, alleen bevat die voor overdag de instructie om wakker te worden. Je kunt deze CD opzetten terwijl je slaapt en het doet net zo goed zijn werk, want mensen vertellen me vaak dat ze in slaap vallen tijdens het luisteren. Dat is helemaal niet erg, want het onderbewustzijn slaapt nooit, alleen het verstand. Omdat het verstand actief verandering tegenwerkt, werkt de CD juist vaak beter in je slaap.

Ik kreeg kort geleden dan ook een paar emails van Pieter, die in korte tijd heel veel positieve resultaten van ze merkte. Hij kocht eerst de Transformator CD's voor overvloed en na een tijdje ook die voor de toekomst van je dromen. Hij schreef me een paar maanden geleden:

"Ik heb bij jou de transformator cd gekocht. Eigenlijk geloof ik niet in dit soort dingen en volgens mij werkt het wel en bij mij blijkbaar al vrij snel.

Ten 1ste ik wilde graag weer een nieuw instrument (synthesizer vanwege mijn componeren) en prompt na het beluisteren van deze cd komt er via via iemand die zegt dat ie mij wilde verrassen met een synthesizer waar ik heel weinig voor hoef te betalen. Deze heerschap ken ik uiteraard maar wist niet dat hij dit voor mij geregeld heeft. Mooi gegeven toch. Wonderen zijn er nog steeds. De cd zelf zit goed in elkaar, het werkt echt op je onderbewustzijn en in feite hoef je vrij weinig te doen dan alleen te ontspannen en te luisteren of zelfs in slaap vallen is ook niet erg.

Als ik de cd opzet en helemaal afdraai dan lijkt het alsof ik in een hele andere wereld ben geweest, ik val meestal of in slaap of ik droom weg. Nou ben ik al een tijd bezig met energy healing via geluid en trillingen op energetisch niveau en tesamen met dit lijkt het wel alsof ik steeds meer en meer tot mezelf kom. Hopelijk gaan er deuren open die open mogen gaan voor mij en dat mijn leven een positieve wending mag hebben. Ik hou U op de hoogte betreft veranderingen etc.† Ik dank U dat dit op mijn pad is gekomen."


Afgelopen week schreef hij mij een hele prachtige mail:
"Hoewel er dingen gebeuren die mischien†niet leuk zijn zoals een vervreemding van mensen waar ik al veels te lang mee rond wandelde maar geen toegevoegde†waarde meer hebben in mijn leven.†Verder is de transformatie†bezig in mezelf en ben†mezelf steeds bewuster aan het maken.
†Natuurlijk gaat niet alles in 1 keer†maar geleidelijk aan beginnen er veranderingen te komen hoewel er ook dingen gebeurde die ik als wonder†beschouw. †Nou heb ik als kleine 'volwassene'†het†'licht' mogen aanschouwen en het gevoel wat het uitstraalde en ik kan je zeggen dat dat gevoel never en te nooit op aarde te vinden is. Het kan een gids geweest zijn maar het voelde als pure energie met warmte.

Verder verdwijnen er spontaan mensen uit me leven ( zijn niet spoorloos maar hebben voor mij geen toegevoegde waarde meer), gaan mensen op me†werk ineens†totaal anders met me om†en voel mezelf ook verfrissender en ben ook levendiger als voorheen en vooral een stuk rustiger. Het besef dat alles pure bewustzijn is en dat overvloed in wat voor vorm dan ook altijd aanwezig is. God, of hoe men de Kracht of Schepper wilt noemen is inderdaad in ons en volgens mij, hoe meer je je daar bewust van wordt, hoe rijker je leven gaat worden in alle vormen."


Ik heb talloze emails als deze. De mensen die een Transformator CD hebben gekocht, kopen meestal in de loop der tijd alle CD's. Dat vind ik wel veelzeggend. Ook bellen en schrijven mensen me vaak om me te vertellen hoe goed het ze doet. Van de kopers van de audio CD "Heel je verleden" krijg ik de meeste enthousiaste reacties. Mensen maken echt bijzondere dingen mee wanneer ze anders gaan kijken naar hun verleden. Wonderen van zelfacceptatie en heling van relaties zijn dan heel gewoon.

Daarom ben ik heel blij wanneer iemand besluit mijn producten te kopen. Nu weet ik natuurlijk niet of het iets voor jou is, jij alleen bepaalt of het bij je vibratieniveau past. Op de website www.trans4mator.nl is er veel informatie over onze audio CD's en je kunt er verderop deze pagina ook stukjes van deze CD's beluisteren. Koop ze pas wanneer je voelt "dit is echt iets voor mij".

Laten we bewust leven in Liefde, Licht en Lachen,

Margareth

Als deze pagina je bevalt, geef Stichting Absolute 1 (de eigenaar van trans4mator.nl) een LIKE op facebook

TRANSFORMATIE INSTRUMENTENIk geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
 • MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
  samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • MP3 audio's met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
  Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik een uitgebreide handleiding over ze.Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie.


  Te koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

  Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

  Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
  Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
  Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

  Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.

  Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

  Je ontvangt een serie MP3 audio's voor overdag en een serie die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen bevat de serie voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
  Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.
  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.
  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  of in EPUB formaat (gemakkelijk voor je e-reader)
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro:


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd.
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Samen met een boekje met de affirmaties kost het 31 euro plus verzendkosten in Nederland. Je ontvangt daarbij een link naar de MP3 audio-set "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan zijn de portokosten hoger.

  Onze producten worden geleverd nadat de betaling is voldaan via Paypal of is overgemaakt op naam van Stichting Absolute 1 in Almere. Wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is, bestel deze CD samen met een boekje met de passages nu heel gemakkelijk via het bestelformulier of per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres of woonadres ook op de overschrijving.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.absolute1.net.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.

  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret en naar de ebookclub
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Rhonda is de maakster van "The Secret" en ze vertelt dat ze voor het eerst via het boek van Wallace Wattles "Rijkdom door scheppend denken" met het Geheim in aanraking kwam. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film. Dit boek van Wallace Wattles is door mij in 2002 in het Nederlands vertaald.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles & Margareth Lee.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen op www.trans4mator.nl over dit boek en nog meer informatie voordat je het koopt.
  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop het tastbare boek voor 14.75 euro plus porto snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek samen met het MP3 audio luisterboek snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Je kunt op onze website voor spirituele ebooks en boeken www.absolute1.net een groot groeiend aantal gratis ebooks downloaden over transformatie, succes, voorspoed, en meesterschap.
  Margareth Liew-On auteur trans4mator.nl