JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda


De Transformator heeft een verreikende invloed, zelfs op kinderen!

Kinderen leren de Transformator moeiteloos en snel en bereiken er geweldige resultaten mee. Het voorbeeld van Paul illustreert dat. Hij is nu 16 jaar en is er een paar jaar geleden mee begonnen. Eerst had zijn moeder het geleerd en Paul bleek een nog betere leerling dan zijn moeder te zijn. Hij heeft de Energetische technieken geleerd en ook om een visionboard (prikbord met affirmaties en speciale afbeeldingen) te maken en nog andere technieken van de Transformator. Natuurlijk duurde het enige tijd voordat hij dit goed kon. Volwassenen dragen meestal een last aan angsten en twijfel met zich mee. Daar had Paul niet zo'n last van. Hij vond het heel gemakkelijk om de ideeën van de Transformator een kans te geven. En het wordt steeds gemakkelijker voor hem. Hij gaat onstuitbaar vooruit.

Door de Transformator is de relatie van Paul en zijn moeder volkomen getransformeerd. Het heeft zich verdiept tot een echt liefdevolle relatie vol begrip en wederzijdse steun. In het eerste jaar heeft hij eerst een paar duizend euro en een nieuwe computer gemanifesteerd, hij werd geïnspireerd om zich als model te profileren en wordt steeds meer gevraagd, het geld stroomt naar hem toe van alle kanten en hij heeft ook een kleurenlaserprinter gewonnen door een kruiswoordpuzzel in te vullen. Ook zijn prestaties op school zijn buitengewoon. Daarnaast is hij zeer sportief. Hij maakt echt optimaal gebruik van zijn capaciteiten.

Sommige mensen die de Transformator doen, beginnen hun emoties voor het eerst in lange tijd te ervaren en eigenlijk willen ze er niet vanaf. Ze vinden het prettig om te voelen, en te zwelgen in hun verdriet. Dat is meestal het grootste obstakel voor het verwezenlijken van je droomleven. Want je droomleven is dan het voelen van verdriet en aantrekken van ellende. De ellende willen ze wel niet, maar omdat ze hun verdriet en pijn willen vasthouden, is het onontkoombaar.

Zo schreef een vrouw me een email vol zelfmedelijden. Nadat ik erop had gereageerd kreeg ik het volgende antwoord:

"Ik weet dat ik het verkeerd doe, maar ik begrijp mijzelf wel. Ik heb mijn hele leven mijn emoties onderdrukt en wist het niet eens of toch, ik ging soms bewust het bed in om afstand te creëren, nu liggen ze vaak dicht onder het oppervlak en zijn ze er zo. En ze hebben het recht eindelijk naar boven te komen. Onder mijn zo rustig uiterlijk (en vroeger werd ik daarvoor bijzonder gewaardeerd) zit een vulkaan die op uitbarsten staat. Dus op de ene kant lucht het op en sloopt het tegelijkertijd en aan de andere kant geef ik een verkeerd signaal af. Ik doe mijn best om daar een balans in te vinden."

Ik had haar niet aangeraden om een balans te vinden, maar om deze gevoelens te vervangen door positieve met behulp van de energetische technieken van de Transformator. Want anders brengt het universum je nog meer om je verdrietig en naar over te voelen. Ik heb vaker meegemaakt dat mensen zeggen dat ze hun gevoelens niet willen veranderen, omdat ze nu eindelijk contact hebben met hun gevoelens. Die eigenwijsheid van deze mensen is echt waanzinnig! Totaal geen wijsheid ...
Je onderbewustzijn hield die gevoelens uit je bewustzijn, omdat je er toch niet mee om kon gaan en het je overleving zou kunnen bedreigen. Nu laat het je voelen wat er al die tijd in je onderdrukt werd, zodat je het op kunt ruimen. Vervolgens beweer je dat je het vast wil houden omdat je blij bent dat je het voelt! Het komt niet bij die mensen op dat ze ook heerlijke gevoelens kunnen hebben, waarmee ze verrukkelijke dingen in hun leven aan kunnen trekken, in plaats van de vertrouwde ellende.

Tja, je kunt een paard naar water brengen, maar je kunt het niet dwingen om te drinken.

Daarom is het werken met mensen die dit begrijpen en echt willen toepassen heel fijn. En kinderen zijn daar kampioen in.

Met de Transformator heeft Paul voor de rest van zijn leven een veelomvattende techniek om zich te bevrijden van de gevolgen van alle problemen en om te gaan met alle uitdagingen op zijn levenspad. Hij leert anders te kijken naar de wereld en naar zichzelf, en omdat hij zo jong is, hoeft hij niet eerst talloze blokkades en twijfel te overwinnen. Hij ervaart nu al ongekende vrijheid en macht.

Ja, soms ben ik wel verbaasd over het gemak waarmee kinderen dit leren toepassen.

De technieken van de Transformator stellen hem in staat om angst en negatieve gedachten los te laten, elk gevoel dat hij niet goed genoeg zou zijn en alle vroegere ongewenste ervaringen, zorgen en verdriet.

Paul leert om zijn onbeperkte macht op natuurlijke manieren te gebruiken om een heerlijk leven te scheppen.

Natuurlijk kan hij niet helemaal ontkomen aan de negatieve invloed van de belangrijke mensen in zijn leven, die hem allerlei negatieve overtuigingen leren. De wereld van ego is nu eenmaal vol negativiteit. Negatieve gedachten zullen zich aan ons blijven opdringen, zolang we hier zijn. De gevolgen hangen af van hoe hij op ze reageert. Hij heeft geleerd om het contrast te gebruiken om zijn verlangen de kracht van een raketmotor te geven en met de Transformator alles wat dit in de weg staat op te ruimen. Hij heeft in elk geval een instrument voor de rest van zijn leven om de dingen die hem echt dwars zitten, te behandelen en op te lossen. Hij weet hoe hij zijn vibratieniveau kan veranderen, en de ervaringen en dingen aan kan trekken die hem gelukkig maken. Hij leeft nu al bewust zorgeloos en vrij in goddelijke overvloed. En dat is natuurlijk voor een heel groot deel eraan te danken dat zijn moeder deze technieken heeft geleerd en ze met hem wilde delen.


Wij hebben de kennis
Jij hebt de macht
Samen zullen we jou bevrijden


Men zegt dat alles draait om geld. Geld is een uitdrukking van waardering. Alles draait om waardering en dus fundamenteel om liefde.
Margareth Lee


Meer artikelen over de wet van aantrekkingskracht voor ouders en kinderen:

Inleiding in het geheim van de wet van aantrekking voor kinderen.

Deel 1: Hoe het lelijke eendje een zwaan wordt.

Deel 2: Het voorbeeld van Paul.

Deel 3: Wat maakt een mens zo aantrekkelijk? Komt dat door het uiterlijk of zit er meer achter?

Deel 4: Vibraties, gevoelens en de Tarzan-klop.
Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl