JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Trans4mator nieuws nr.31

Allereerst wil ik je bedanken voor je lidmaatschap van de Trans4mator nieuwsbrief. Of je een nieuw lid bent of al lang lid, dank je wel. Dit is een grote steun en aanmoediging voor mij en ik waardeer dat bijzonder. Ik ben blij met elk lid.

Ik ben bezig met een spirituele roman, naast mijn andere werkzaamheden. Daar ga ik enorm in op. Daarom heb je een tijdje niets van me gehoord. De progressieve maan verlaat nu echter het 12e huis van afzondering en dus zal ik de komende tijd meer voor het voetlicht treden. Afgezien van mijn horoscoop heb ik ook weer zin in workshops, want er is geen groter groei dan in de interactie.

Onderwerpen:
- Donaties
- De-programmeren van je negatieve condtionering
- Trans4mator Agenda met workshops in december 2013 en januari en februari 2014

Uit het kwartaalonderzoek van het Nederlandse Donateurspanel (wat uit donaties wordt betaald) blijkt dat het donateursvertrouwen wederom daalt en zijn laagste punt (-52) tot nu toe heeft bereikt. Geen wonder als je leest op cbf.nl welke organisaties en individuen geld ophalen voor het allerbeste goede doel, nl. zichzelf. En dat zijn degenen die bekend zijn en waarschijnlijk een goede afleidingsmanoevre bieden om de grootste zelfverrijkers te camoufleren. Toch blijft de bereidheid onder Nederlanders om iets voor een goed doel te doen groot.

Vorig jaar is bijna vijf en een half miljard opgehaald volgens centraal bureau fondsenwerving (CBF). Ca. 3,2 miljard is daadwerkelijk aan het doel besteed waarvoor het werd opgehaald. Hoeveel bleef aan de strijkstok hangen?
Hier kon je een overzicht van de cijfers zien www.cbf.nl/cijfers/baten-en-lasten Ze hebben de pagina helaas gauw weggemoffeld.

Weet jij wat er echt met je donatie gebeurt?
In Amerika zijn de consumentenorganisaties heel alert hierop. Het salaris van president Marsha J.Evans van het amerikaanse Rode kruis was vorig jaar $651.957 plus onkosten.
Unicef directeur Caryl M.Stern krijgt een salaris van 1.200.000 per jaar plus onkosten inclusief een Rolls Royce en minder dan 5 procent van je gift (5 cent per euro) gaat naar het goede doel. Maakt dat je blij?

Er is hier een organisatie, het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF), die keurmerken verstrekt aan zulke organisaties. Wie betaalt echter het CBF?

Kritiek die je op wikipedia kunt lezen: Hoewel het CBF claimt een onafhankelijke stichting te zijn, worden haar activiteiten voor een gedeelte gefinancierd door de organisaties die het CBF keurt. Deze organisaties betalen geld voor de toetsing door het CBF. Met name kleinere fondsen hebben hiertegen bezwaar. Het CBF ontvangt ook bijdragen van gemeenten en het ministerie van Justitie om toezicht te houden op de sector.

Het deelnemen aan het CBF-keurmerk betekent dat de overhead van een goed doel stijgt. De overhead is het bedrag dat aan de organisatie wordt besteed. Dit bedrag komt niet ten goede aan het liefdadige doel van de organisatie. Hiermee bereikt het CBF het tegenovergestelde van wat zij wil bereiken: zorgen dat het geld van donateurs daadwerkelijk aan goede doelen wordt besteed.

Dus zowel de donaties als belastinggelden vloeien ongecontroleerd weg. Waarom is het CBF niet echt onafhankelijk?
Daar komt bij dat veel geld aan organisaties, zoals de Lion's Club, gaat naar medische doelen, zoals vaccinaties, die de chemische bedrijven in het Westen niet kwijt kunnen omdat de mensen hier zich daartegen verzetten. Mondige mensen willen hun kinderen niet met allerlei overbodige en zelfs schadelijke troep laten inspuiten. Zijn de mensen in armere landen beter af met vaccinaties? Of zijn ze meer geholpen door hun zelfredzaamheid te bevorderen, dan afhankelijk te worden van dure medische behandelingen en medicijnen? Velen zeggen dat hun medicijnmannen het eeuwenlang heel goed deden, tot de Westerse artsen ze verdrongen met hun machtige propaganda en de belofte van snelle oplossingen. Wat onbetaalbaar is, lijkt altijd beter, nietwaar?

Het is niet zo dat ik echt kritiek heb of meer regelgeving wil. Van God mogen mensen zelf bepalen wat ze in hun wereld willen zien. Wie ben ik dan om kritiek te leveren? We zijn tenslotte allemaal machtige scheppers. De directeurs van Unicef en andere organisaties zijn blijkbaar zeer machtige scheppers van aardse rijkdom. Het is mijn bedoeling dat bewuste scheppers nadenken over datgene wat ze met hun donaties creéeren in hun wereld en wat ze daarmee aantrekken. Ik ben daar al jaren heel bewust mee bezig, omdat ik besef dat mijn euro mijn stem vertegenwoordigt. Het universum wil weten waarvoor ik kies in mijn leven en in mijn wereld en alles wat ik doe wordt meegewogen.

Ik zou nooit geld geven voor ziekte, onderzoek naar ziekte of welke zogenaamde bevordering van gezondheid dan ook. In mijn wereld is alleen gezondheid en ik zal het niet vullen met ziekte. Ik waardeer het werk van artsen voor mijn medemensen al genoeg door deel te nemen in een ziekenfonds, waarvan ik nooit gebruik maak. Ik geef wel aan Cliniclowns, niet omdat ik voor zieke kinderen wil zorgen, maar omdat de mensen die dit werk doen er echt van genieten en omdat ze vreugde verspreiden. Meer vreugde in mijn wereld...

Verder geef ik het liefste aan mensen en organisaties die het collectieve bewustzijn helpen verhogen. Het wordt tijd om deze transformators beter te belonen. Veel mensen geven met gemak veel meer uit aan een paar schoenen of een jas dan aan degenen die hun spirituele welzijn bevorderen. Ik denk dan “heb je nog niet genoeg schoenen en jassen en smeerseltjes?” Enfin, door onwetendheid ervaart de mensheid de meest afschuwelijke ellendige dingen. Ze doen het zichzelf aan en ze weten dat niet eens. De oogst is groot maar er zijn weinig werkers, want de meeste mensen die iets te bieden hebben, moeten ook eten en hebben dus een gewone baan. Daarom steun ik elke maand degenen die mij ooit veel inzicht en vreugde verschaften, zoals Gary Sigler en Earl Purdy en die zich onophoudelijk volledig inzetten voor het welzijn van iedereen die naar ze wil luisteren.

Waarom geef ik überhaupt geld aan organisaties? Wel, alles wat ik geef komt vermenigvuldigd bij me terug, ook geld. Niet dat de organisaties waaraan ik geef me ooit geld hebben gegeven, maar door van harte geld te geven, open je jezelf om meer overvloed te ontvangen. Luister maar naar je innerlijke dialoog bij het geven: als je denkt “ik kan het niet missen, ik heb niet genoeg”, dan geef je vanuit gebrek en die energie stroomt mee met je geld. Wat komt dan terug? Als dezelfde persoon geeft met de gedachte “ach, ook al lijkt het alsof ik niet genoeg heb, maar op de één of andere manier kom ik toch altijd rond. Tenslotte leef ik nu ook nog” dan gaat er een totaal andere energie mee met het geld. Geef dus vanuit overvloed.

Ik wil de mensen die Stichting Absolute 1 steunen hartelijk danken. Jullie zijn het Licht van de wereld! Als je doneert aan Stichting Absolute 1 (ING2568940 in Almere) waarvan ik de voorzitster ben, kun je erop rekenen dat je donatie het allerbelangrijkste doel steunt dat een mens op aarde kan hebben, nl. het bewustzijn van mensen verhogen.

Hoe doen we dat?
We zijn allemaal van jongsaf geprogrammeerd met negatieve gedachten. Via mijn boeken, CD's, de vele gratis ebooks, websites en nieuwsbrieven draag ik informatie en technieken aan waarmee je zelf deze negatieve conditionering kunt doorbreken. Veel mensen denken dat je alleen maar positief hoeft te affirmeren, maar in mijn ervaring werkt dat niet. Eerst moet je je negatieve overtuigingen elimineren.
Wanneer er nare dingen zijn in je leven waar je je niet goed over voelt, kun je die niet overwinnen louter door te affirmeren en een rose bril op te zetten. Er is veel meer voor nodig. Je negatieve gevoelens onderdrukken heeft grote gevolgen voor de kwaliteit van je leven. Als je negatieve dingen wegstopt heeft dat veel ergere gevolgen dan wanneer je ze bewust onder ogen ziet.

Het is natuurlijk niet de bedoeling om er dag en nacht mee bezig te zijn en aldoor in die negativiteit te blijven hangen. Maar het is niet weg als je het onderdrukt, het woekert onderhuids verder. Het veroorzaakt dan problemen die vaak geen verband lijken te houden met je oorspronkelijke probleem. Bv. je wederhelft wil scheiden en je wordt dik. Je kunt gewoon niet stoppen met het gedrag dat je lichaamsomvang doet toenemen. Het zou misschien helpen om goed door je woede en verdriet heen te gaan. Maar de meeste mensen weten niet hoe je dat kunt doen. Ze hopen dat het vanzelf een keer overgaat.

Ze zeggen dat tijd alle wonden heelt. Met de Trans4mator hoef je echter niet jarenlang te wachten om van pijn verlost te worden. En je voorkomt dat er nieuwe problemen ontstaan.

Sommige mensen zeggen “dat zou teveel pijn doen”, terwijl ze niet beseffen dat ze veel meer lijden door er niet bewust naar te kijken. Alles wat je in jezelf onderdrukt gaat zijn eigen leven leiden. Je kunt pas echt positief blijven nadat je grote innerlijke schoonmaak hebt gehouden.

Bv. gaan je geldzorgen wel over geld? De basis is vaak relatieproblemen of problemen met je zelfbeeld. Je leeft dan je gevoelens van hulpeloosheid of verdriet uit via geld. Ook kwesties als vliegangst en andere fobieën, omgaan met veroudering, hoofdpijnen, moeilijke relaties, verslavingen en zelfsabotage blijken vaak een andere oorzaak te hebben dan men denkt.

Misschien is je leven al perfect en wil je alleen op bewuste wijze nog meer goede dingen aantrekken en je nog beter voelen? Laten we dan alle restjes angst opruimen, alle angst voor onveiligheid door onbewuste scheppingen en angst voor verlies. En ontdek boeiende manieren om je vibratie-niveau nog meer te verhogen.

Via workshops met mij kun je ook je bewustzijn verruimen. Daarom heb ik na lange tijd weer een programma hiervoor.

AGENDA (lees meer in de agenda op de website)

Om wel goed met je boosheid en je verdriet om te gaan, en weer bij je innerlijke vrede en vreugde te kunnen, geef ik op vrijdagmiddag in januari en februari Trans4mator workshops in Almere. In een paar daarvan staat overvloed centraal. Het draait in wezen altijd om zelfacceptatie, zelfwaardering en meer houden van je leven.

Op vrijdagmiddag 13 december, op vrijdag 10 januari en vrijdag 7 februari in Almere: De Trans4mator voor overvloed en om geldgebrek te elimineren. Samen creëeren we een betere gelukkige relatie met geld en succes.

Vrijdag 20 december; Meer genieten van je leven en meer houden van jezelf. En vooral een beter contact met je Innerlijke Leiding.

Vrijdag 17 januari; EVT basiscursus. De Trans4mator en Energetische technieken, zoals EVT en meetmethoden zoals spiertesten.

Vrijdag 24 januari van 13.00 - 17.00 uur geef ik een speciale workshop "Heel je leven" voor mensen die hun leven en misschien zelfs dat van anderen willen helen.

Vrijdag 31 januari; Krachtig manifesteren. Hoe doe je dit?
Groepsbijeenkomsten voor mensen die de filosofie en principes van de Transformator al kennen, die samen met anderen blokkades voor geluk willen opruimen en de relatie met hun innerlijke leiding willen versterken. Op deze dagen worden gerichte praktische aanwijzingen behandeld en geoefend om een nog betere schepper te worden. Je ware Zelf vinden in groepsbijeenkomsten voor mensen die persoonlijk met mij willen werken aan verruiming van hun bewustzijn.
Je leert je Innerlijke Leiding begrijpen en hoe het contact ermee je kan helpen om steeds krachtiger te scheppen. Je stemt je energie ook steeds beter af op dat wat je wil aantrekken. Je vermogen om te ontvangen wordt sterker en je bent voortdurend in de gevoelsstroom van het toelaten.

Op vrijdag 14 februari 2014 is er een speciale Valentijnsbijeenkomst met de mogelijkheid erna voor een gezamenlijk vegetarisch diner. Een dag om (nog meer) van jezelf te houden. Je kunt de perfecte relatie voor jou aantrekken met behulp van de wet van aantrekkingskracht. Hoe doe je dat?

Zondagmiddag: jaargroep op 1 zondagmiddag in de maand te beginnen op 5 januari bijeenkomsten over de lessen van het boek “Een cursus in wonderen” (ECIW).

Skypesessies over ECIW: 1 keer in de 2 weken op dinsdagavond m.i.v. 7 januari

Thema bijeenkomsten ECIW: Zondagmiddag

Bespreking van mijn boek “Het Licht in het Onze Vader” met ingang van 6 januari en elke maandagmiddag zijn er bijeenkomsten hierover. Voor mensen die dit liever in de avond doen, zijn ze ook op woensdagavond.

Je kunt via een Trans4mator workshop dit jaar 2013 met een knal van bewustzijnsverruiming afsluiten, de Big Bang van je transformatie. Wordt 2014 je beste jaar tot dan toe? Je echte authentieke Zelf snakt ernaar zich uit te kunnen drukken. Via onze nieuwe Trans4mator workshops en "Cursus in wonderen" bijeenkomsten ga je steeds gemakkelijker bewust aantrekken wat je echt wil in je leven. Hoe meer je van jezelf en van je leven houdt, hoe meer liefde en geluk je aantrekt. Dan valt alles weg wat liefdeloos is en je leeft steeds meer vanuit liefde. Dat is tenslotte wat je echt bent.

Wat voor heerlijks is nog meer mogelijk?

We zijn één in Liefde, Licht en waardering,
Margareth

In nieuwsbrief nr.4 kun je ook lezen over de waarde van tithing, dat is het geven van tienden van je inkomen.Je kunt alle links naar de nieuwsbrieven vinden in de pagina met artikelen.Opdat nieuwe leden er niet op hoeven te wachten, neem ik in elke nieuwsbrief ook een link op naar Les 4 van de cursus "de Trans4mator voor Meesterschap en gelukkig leven". Deze les gaat over
- de Energetische technieken van de Transformator Deze pagina met de vernieuwde EVT technieken is afkomstig uit de vroegere cursus "De Transformator voor Financiële Vrijheid en Succes". Dit is wel een heel lange pagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.

Door de Trans4mator oefeningen gaan dingen over die niets met zelfwaardering en meer eigenwaarde te maken lijken te hebben, zoals pijn in de voet van een vrouw. Hoe meet je of je meer van je leven en van jezelf houdt? Hoe weet je dat? Ik denk dat dingen in je leven dan gewoon beter gaan en dat je je prettiger voelt. Daarom heb ik erbij gezet: Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven.
Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Geniet ervan!
yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het herkauwen en analyseren van problemen, want dat is niet de oplossing. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.


Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl