JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden trans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
VastgelopenMargareth Liew-On

Je loopt vast wanneer je niet meer op je pad bent. Datgene wat jou liet afdwalen van je levensmissie stort dan in, of het nu je werk is, of een relatie; je vervult niet de levensopdracht van je ziel en die fluit je terug. Wanneer je heel onbereikbaar bent voor de signalen van je ziel, is het meestal je gezondheid waar je last van krijgt. Want naar ons lichaam luisteren we wel.

Door de manier waarop de maatschappij, het ego-denken, dit ziet, denken de meeste mensen dan dat ze iets heel anders moeten gaan doen; die moeilijke partner eruit zetten, of ander werk gaan doen. En dat kan soms een oplossing zijn. Vaak is dat echter niet het geval, want je verbreekt de relatie en krijgt te maken met iemand anders die jou dezelfde ellende bezorgt of nog erger. Of je baan valt weg en je weet niet wat je verder wil gaan doen. Daar zit je dan, stilzitten en niet werken is ook niet je levensdoel, maar wat nu?

Dit overkwam mij vele jaren geleden, toen ik door ziekte gedwongen werd om eens goed naar mijn leven te kijken en na te denken over wat ik verder wilde. Mijn werk als docente aan de universiteit was altijd heel spannend geweest, maar ook vol stress. Het werk zelf vond ik heerlijk, maar de "politiek" waarmee je rekening moest houden om je baan te behouden, lag mij niet. Ik was niet handig in die dingen en dat wist ik. Daardoor was ik vaak bang om mijn baan te verliezen. En door die angst trok ik natuurlijk van alles aan dat mijn angst alleen maar versterkte. Ik wist toen natuurlijk niet dat het zo werkte.

Toen ik ziek werd, besloot ik dat ik dat werk niet meer wilde doen. Maar wat nu? Door mij met een zogenaamde "levensbedreigende" ziekte te confronteren, wist mijn ziel me zachtjes te leiden naar mijn ware roeping en mijn spirituele ontwikkeling begon.

Als ik eerder had beseft wat echt bij mij hoorde, had ik mijn werk niet hoeven op te geven. Want je kunt je spiritueel ontwikkelen, wat je ook doet. Bij mij hoort echter ook werken in afzondering en stilte, met individuen of heel kleine groepen. De meeste bevrediging krijg ik wanneer ik schrijf of echt contact heb met iemand. Dat kun je moeilijk in grote groepen doen. Het lesgeven aan de universiteit kwam dus niet overeen met mijn roeping.

Veel mensen die ander werk willen gaan doen, beseffen niet dat het misschien niet hun werk is dat ze dwars zit. Je zingeving hoeft niet in je werk te zitten en je werk hoeft geen belemmering ervoor te zijn. De belemmeringen zitten in de ideeën die je van de maatschappij hebt geleerd en die zo vanzelfsprekend lijken. Stel dat je ziel wil dat je meer onvoorwaardelijke liefde en mededogen gaat ervaren en geven; dan is het raadzaam om je spiritueel te gaan ontwikkelen. Dat kun je doen ongeacht het soort werk wat je doet. Als je in een harde werkomgeving zit of haast geen contacten hebt of altijd dezelfde mensen ziet, is een andere werkomgeving misschien beter voor je, omdat je diepgaander contact met mensen verlangt.

Het kan ook zijn dat je levenstaak was om meer in het moment te zijn en anderen dat te leren. Want je leert immers zelf wat je onderwijst!

De gebeurtenissen waardoor je vastliep, zijn in wezen een zegen voor je. Burnout of een andere ziekte kan een zegen zijn, als je de boodschap van je ziel goed oppakt en ermee aan de slag gaat. Wanneer je gevonden hebt waar je naartoe geleid wordt, kun je gaan inzien dat je leven pas begon na de ziekte. Wat je grootste falen leek, is in werkelijkheid je grootste succes!

Een cliënte van mij verhuisde naar Frankrijk nadat ze ziek was geworden en haar werk niet meer kon doen. Ze dacht toen dat het haar roeping was om mensen te coachen. Ze is heel liefdevol en positief, en ook erg gevoelig. Door met mij te werken kwam ze erachter dat ze ook graag bezig was met schilderen en mooie dingen maken en daar helemaal in opging. Dat is nu haar passie! Ze heeft nu een lijn beschilderde artisjokken gecreëerd, waar iedereen enthousiast over is. Momenteel laat ze producten zoals placemats en briefkaarten ermee bedrukken. Ook verkoopt ze schilderijen en foto albums. De cliënten om te coachen bleven eerst weg, maar bij dit project kreeg ze ineens van alle kanten hulp. Ze hoefde er niet eens om te vragen! Dat is een teken dat het universum haar steunt in wat ze doet. Ze is intens gelukkig en blij met de huidige ontwikkelingen en daar gaat het tenslotte om. Naast de kaarten, placemats en andere producten geeft ze nu ook workshops "artisjokken beschilderen"! Hier is een voorbeeld van 2 van haar kaarten - voel jij ook de blije energie in ze?

Nadat ik in april 2012 de oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" naar de Trans4mator leden had gestuurd, kreeg ik een heel liefdevol mailtje van Marja. Ze schreef:
Merci beaucoup!
Lieve Margareth,
Dank je wel voor je interessante en waardevolle nieuwsbrief.
Gisteren heb ik de affirmaties gedaan van de audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" en inderdaad; ik voel me er steeds beter bij...
Wat de Transformator mij heeft gebracht zijn veel nieuwe positieve ervaringen die heel waardevol zijn...
Het houden van jezelf leer ik steeds meer en meer en ben daardoor gelukkiger...
En het komt echt vanuit mijn gevoel.
De Transformator heeft mij ook veel meer bewustzijn gegeven..
Ook kan ik bepaalde zaken beter accepteren en dan loslaten wanneer het op dat moment niet veranderd kan worden.
Mijn leven voelt eenvoudiger.
Wanneer ik alleen in Frankrijk ben en aardse zaken moet regelen kan dat nogal eens heel zwaar voelen... maar heb al heel veel overwonnen en in goede banen geleid.
In Frankrijk heb ik mijn passie mogen ontdekken in de rust en dat is heel positief...dus enorm veel verbeteringen, waar ik heel blij mee ben..
Mijn wens is om nu ook extra geld te verdienen om financieel rijk te zijn, waardoor ik me nog prettiger kan voelen en meer mogelijkheden heb..om me meer en meer gelukkig te voelen en mijn wens is om meer zelfvertrouwen te hebben en voelen om mezelf meer te promoten, mijn wens is dat mijn diepste pijn in mij heelt zo snel mogelijk....
Ben nu in Nederland wilde mijn paspoort vernieuwen maar heb een brief vanuit frankrijk nodig.. mijn paspoort is verlopen dus dat voelt heel vervelend. Nu moet ik naar Parijs ervoor – kost zoveel meer geld en tijd. Dat zijn van die dingen die zo lastig zijn..voelt heel zwaar... maar kan hier natuurlijk ook EVT op doen..Enfin, nog veel werk aan de winkel .
Nogmaals enorm bedankt voor alle positieve invloeden die ik al heb ervaren dankzij de transformator en de EVT oefeningen.
Ik ga er mee door tot ik bereikt heb wat ik voor ogen heb...
Ik ben heel dankbaar dat jij en deze Trans4mator technieken op mijn pad zijn gekomen..
Veel liefs, Marja

Ik heb ook een voormalig verkoopleider en directeur begeleid die ontdekte dat het zijn passie is om als bedrijfsconsulent te werken. Hij verkeert wel in de benijdenswaardige positie dat hij niet hoeft te werken voor geld. Tegelijk worstelt hij met het gevoel dat hij goed moet verdienen, anders voelt hij zich niet goed over zichzelf. Toch vielen de resultaten van zijn werk hem tegen. Door een focus op het financiële aspect, bleef het succes uit. Hij kreeg gewoon niet genoeg opdrachten. Hij wist dat hij met zijn ervaring een geweldige bijdrage kon leveren aan het succes van een bedrijf, maar hij geloofde ook dat het moeilijk was om waardering te krijgen. Dat had hij als directeur meegemaakt en die overtuiging speelde hem nu parten. We hebben zijn innerlijke leiding geraadpleegd en die adviseerde om het verlangen naar erkenning los te laten. Het is genoeg om jezelf te waarderen, je hebt geen waardering van anderen nodig in dit leven. Je hebt je in vorige levens aldoor veel te veel ingespannen om waardering te krijgen en de leegheid van erkenning ervaren; nu zijn andere waarden aan de beurt. Geef nu zelf waardering en geniet ervan om je hulp te geven. Je geluk ligt echter niet in helpen, het ligt in loslaten, in het onderzoeken van het hogere, het metafysische. Dus zoek de stilte, leer mediteren op een manier die je ligt. Je kracht komt uit je innerlijke Bron en je hebt behoefte aan innerlijke vrede en contact met jezelf.
Deze man mediteert nu en doet mee aan spirituele workshops. Hij was ook zijn vrouw kwijtgeraakt tijdens zijn crisisperiode, de overgang naar zijn nieuwe leven en ontmoette nu iemand met wie hij een onvoorstelbaar gelukkige spirituele relatie kreeg. Ineens heeft hij ook enorm veel "geluk" bij het verkrijgen van opdrachten. Hij werkt nu samen met iemand die veel belangrijke contacten heeft en hun werk levert steeds meer positieve resultaten op. Hij meet zijn succes nu af aan de mate waarin het werk hem bevredigt, niet meer aan het geld dat het oplevert. Nu levert het hem steeds meer geld op en bovenal heeft hij er enorm veel plezier in.

Ben je vastgelopen? Lees meer hier over je levenswerk, passie of roeping.


Mocht je meer inzicht willen in je levensmissie, dan ben ik beschikbaar voor persoonlijke sessies. Met behulp van de Transformator gaan we een intense communicatie aan met je innerlijke leiding, zodat je kunt gaan loslaten wat echt niet goed voor je is, het goede behouden en je passie kunt vinden. Bekijk het inschrijfformulier met prijzen e.d.

In onze schriftelijke cursus "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven" geef ik je het kompas om de juiste richting te kunnen bepalen. Het is aan jou om op koers te blijven en je hartsverlangen, dat je levenswerk is, uit te voeren.

Waaraan wij onder andere werken:
 1. Waar ben je nu, hoe sta je tegenover het vinden van je levenstaak? Welke bezwaren zie je en hoe staat het met je motivatie?
 2. Wie is verantwoordelijk voor je levenssituatie? Wie doet je dit aan? God, anderen, of jijzelf? Hoe staat het met je projectie van gevoelens van schuld en schaamte? Wat is de invloed van de negatieve kanten van je zelfbeeld?
 3. Welke mensen in je huidige werkkring beelden jouw weerstanden en negativiteit uit en hoe kun je daar het beste mee omgaan? Je leert eenvoudige technieken om met de mensen die jou van streek maken, om te gaan. Je communicatieve vaardigheden verbeteren tot een onvoorstelbaar niveau. Of het nu gaat om het vragen om opslag, of je promotiekansen verbeteren, of meer cliënten aantrekken of een soepele omgang met moeilijke collega's en klanten, al je relaties worden getransformeerd.
 4. Onderzoek naar de dingen die jou van vreugde vervullen. Hoe zal je leven eruit zien als je zo door blijft gaan? En als je gaat werken aan je levenswerk? In deze fase doen we oefeningen om je te leren om je angsten en negatieve programma's te elimineren. We sporen beperkende overtuigingen en zelfsabotage op en met de technieken die je hier leert kun je de wonden van het verleden helen, waardoor het contact met je ware Zelf weer mogelijk wordt. Je leert de eerste beginselen van de Transformator, mijn systeem voor blijvende voorspoed en transformatie. Het is leuk. En het is heel, heel krachtig.
 5. Hoe kun je weer leren luisteren naar je innerlijke leiding?
 6. Wat zou je levenstaak kunnen zijn? Welke bezigheden zijn zinvol voor jou? Hoe kun je je vitaliteit en creativiteit vergroten? Hoe kun je omgaan met de weerstand, zowel in jezelf als in je leven die je ongetwijfeld tegen zult komen?
 7. Intenties formuleren en affirmeren. Nadelen van de traditionele wijze van doelen stellen. Nieuwe manieren om je energie in harmonie met je doelen te laten vibreren. Welke doelen zie je als tussendoelen en wat als einddoel?
 8. Visie: hoe zou je toe kunnen groeien naar een zinvol en vreugdevol leven vol passie?
 9. Oefeningen in voelualisatie (zien, voelen en ervaren) en meditatie om je verlangens te vervullen. Wat houdt het in om energetisch afgestemd te zijn op je doelen? Een oefening om je toekomst energetisch op te laden.

Na onze cursus zul je in staat zijn om:
 1. Je altijd op je gemak, gemotiveerd en vol ondernemingslust en vertrouwen te voelen, ook in nieuwe situaties.
 2. consistenter en doelgerichter te werk gaan.
 3. steeds meer te genieten van je invloed en effectiviteit.
 4. meer geld te verdienen en het ook te krijgen.

Je enige beperking is je geloof in beperkingen. Je mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt onstuitbaar zijn. Je hebt een enorm potentieel.

*************************
Een schriftelijke cursus De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven
Voor wie: Wanneer je op zoek bent naar jezelf, naar je levensdoel en niet langer genoegen neemt met minder dan je diep van binnen weet dat mogelijk is voor jou. Heb je het gevoel vast te zitten in negatieve omstandigheden of dat het lijkt alsof je de weg kwijt bent en ook het contact met jezelf? Wil je meer vrijheid?

In deze waardevolle cursus leer je over effectief affirmeren, Energie Psychologie en Energetische Verandering Transformator technieken, visualiseren en de goede dingen aantrekken in je leven en hoe je kunt ontdekken waarvoor je op deze planeet bent.
Ik zou je aanraden om pas mee te doen aan deze cursus, wanneer je voelt "dit is helemaal voor mij". Het is misschien beter eerst het artikel over de “inhoud van onze cursussen” te lezen. Dan weet je ook hoe je conditionering, je negatieve programma's, in de weg staan van je zelfontplooiing. En lees natuurlijk ook de pagina's die deze cursus "de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven" tot in detail beschrijven.

Lees meer over de Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven en/of luister ernaar.


Of lees over alle trainingen op de pagina met onze trainingen.


Lees ook de reacties van cursisten over de resultaten die zij met de Transformator bereikten.


Meld je dan gemakkelijk aan via email of via het inschrijfformulier.Het inschrijfformulier bevat ook informatie over de prijzen en data.
yvonne winner eurovision

Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of LoveMargareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl