JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden    trans4mator.nl
Contact Wat is de Transformator? Voor wie is de Transformator? onze producten artikelen de Transformator voor Succes en Meesterschap het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee Onze audio's De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld inhoud van onze trainingen en cursussen agenda


Inleiding in de cursus "Je eigen bloeiende praktijk opbouwen: zakendoen vanuit je hart".

Het kan heel angstaanjagend zijn om voor jezelf te beginnen. Vooral als je al een baan hebt, misschien met fijne collega's en een zeker inkomen. Zelfs vanuit een uitkeringssituaties brengt het opzetten van een eigen bedrijf flink stress mee. Misschien ben je nog nooit zo bang geweest in je leven, terwijl je tegelijk ook opgewonden en vol hoopvolle verwachting bent.

Wanneer je een praktijk wil opbouwen, is het essentieel om te beseffen dat het een bedrijf is. Daardoor kun je je helende vermogens ten goede van alle betrokkenen aanwenden, inclusief jijzelf. Een praktijk heeft een dienst en misschien ook tastbare producten, en cliënten. Om te kunnen bloeien moet er geld binnenkomen, anders zal het zieltogen en ten onder gaan. Daarvoor moet er geadverteerd worden (op allerlei manieren) en om echt blijvend succes te hebben, moet je een belangrijke positie innemen op jouw gebied. Je bent op weg om de magnifieke berg te beklimmen die “je loopbaan” genoemd wordt.

Het bereiken van de top hangt voornamelijk ervan af hoe goed je jezelf kunt verkopen. Mensen zeggen tegenwoordig automatisch “nee” als iemand ze iets te koop aanbiedt. Het is als een reflex om zichzelf te beschermen. Hoe overwin je de nee-barriere?

Hier zijn een aantal ideeën voor jouw succes bij het opbouwen van een bloeiende praktijk. Door mijn praktijk heb ik heel veel geleerd over spirituele marketing en bedrijfsvoering in overeenstemming met je hoogste belang.
Als dat allemaal goed gebeurt, zal uiteindelijk je grootste probleem zijn hoe je tactvol “nee” moet zeggen tegen nieuwe cliënten. Binnen jouw kringen zal je reputatie immens toenemen.

Ga maar na, je bent werkzaam in één van de grootste bedrijfstakken ter wereld, namelijk het terrein van groei en heling. Het is immens en er zijn veel te weinig goede hulpverleners. De vraag overtreft het aanbod in grote mate. Hoeveel mensen ken je die niet de één of andere angst hebben, of trauma, schuldgevoel, stress, fysieke aandoening, probleem met hun zelfbeeld, waarvoor ze dolgraag een goede oplossing zouden willen hebben? EVT zou voor bijna iedereen op aarde nuttig kunnen zijn. Zelfs met andere instrumenten zou je tegenwoordig meer kunnen doen om mensen te helpen dan een tiental jaren geleden mogelijk was.

Je hebt de middelen. Je markt is enorm. Je kunt veel meer zaken doen dan je zelfs maar aan kunt en er zijn manieren om zowel de rijken als de armen te dienen die massieve financiële beloningen geven. Als je niet bloeit en volop gedijt, dan is er iets mis. Als de betalende cliënten niet in de rij voor je deur staan, dan komt dat doordat je je zaakjes niet goed voor elkaar hebt. Je markt laat je weten dat je iets in je werkwijze moet veranderen. Dat iets kan variëren van goed adverteren tot je eigen blokkades tegen geld en zelfsabotage aanpakken.

I. Een paar fouten die kunnen beletten dat je praktijk van de grond komt:

 1. het geloof dat je geld nodig hebt om je bedrijf op te bouwen;
 2. het geloof dat je diploma's en een hoop kennis nodig hebt;
 3. het geloof dat je perfect moet zijn in wat je doet;
 4. niet weten hoe je aan cliënten kunt komen;
 5. het vorige houdt vaak in dat je niet goed reclame weet te maken;
 6. vaak is de praktijknaam geen reclame;
 7. niet goed omgaan met je bestaande cliëntenkring om ze te behouden;
 8. mensen willen soms te groots beginnen, in plaats van ergens naar toe te groeien.
II. Voordelen van een eigen praktijk.
Er zitten heel wat voordelen vast aan een eigen praktijk. Het zou goed zijn om de voordelen ergens te plaatsen waar je ze heel vaak kunt zien, dat geeft houvast. Herschrijf ze eerst in de ik-vorm.
 1. Je zult je doel, je levenstaak vinden. Je kwam niet hier om de klok de tijd weg te zien tikken tot je pensioen. Anderen wel, maar jij hebt een andere levenstaak, die je misschien een tijdje was vergeten. Nu volg je niet meer de kudde, en werk heeft voor jou een heel nieuwe betekenis gekregen. Het is niet meer alleen een plek om genoeg geld te verdienen, maar ook om de dingen te doen die je echt wilt doen. Het is een plek om je in vrijheid en evenwicht te ontplooien en ervan te genieten.
 2. Je leeft niet langer in twee werelden. Wanneer je voor een ander werkt, is het moeilijker helemaal jezelf te zijn. De persoon die je dan op het werk bent, is vaak niet dezelfde als de persoon die je thuis bent.
 3. Je zult echte problemen hebben, in plaats van denkbeeldige. Wanneer je voor een ander werkt, bijvoorbeeld voor een groot bedrijf of instantie, hangen je succes en geluk af van heel veel mensen. Je hebt te maken met een netwerk van relaties en van bovenaf opgelegde beslissingen, die op onvoorziene wijze je wereld kunnen wijzigen. Soms zelfs op onbegrijpelijke wijze. Als er zoveel is dat je niet kunt overzien, ben je misschien geneigd veel tijd te besteden aan piekeren over de toekomst. “Wat vindt mijn baas echt van me?” “Stel je voor dat ze mijn budget voor volgend jaar inkrimpen.” Zulke angsten kunnen erger zijn dan de situatie zelf, het zijn denkbeeldige problemen. Wanneer je je eigen zaak opbouwt, heb je weinig tijd voor zulke denkbeeldige problemen. Je maakt je wel druk om het betalen van je rekeningen, maar je bent aldoor bezig met actie ondernemen en niet met anticiperen op opgelegde veranderingen waarover je geen controle hebt.
 4. Je hoeft nooit met pensioen te gaan. Pensioen is dan een optie, maar het hoeft niet. Voor jou als tevreden eigen baas is werk in de meeste gevallen niet iets waar je dolgraag mee wilt stoppen. Als je echt je passie hebt gevonden, is het hele idee van pensioen betekenisloos. Waarom zou je ophouden alleen omdat je een bepaalde leeftijd hebt bereikt? Stoppen kunstenaars met het maken van kunst? Of cabaretiers met het maken van grappen? Misschien ga je het kalmer aan doen en meer tijd besteden aan andere dingen, maar dat heeft met leeftijd niets te maken.
 5. Je komt tot de ontdekking dat je uitstekend voor jezelf kunt zorgen, je hoeft niet afhankelijk te zijn van een werkgever. Het houdt ook in dat je je niet aan andermans regels hoeft te houden, je stelt je eigen regels en je kunt dingen eindelijk op jouw eigen manier doen. Als je voor een ander werkt, is het moeilijk om je eigen werkwijze te ontwikkelen, dingen moeten dan op de manier gebeuren die men daar gewend is.
 6. Je zult je eigen kracht kennen. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen daden. Als je voor een ander werkt, is het normaal om samen te werken en dus stel je je dan vaak afwachtend op. Je hebt dan ook de neiging om anderen de schuld te geven als iets fout gaat. Wanneer je eigen baas bent, besef je dat jij degene bent die dingen laat gebeuren, dat jij de controle hebt en het besef dat jij in de chauffeursstoel zit, zal je moed geven en motiveren om meer te doen dan je ooit had durven dromen. Je bent niet langer een vrij onbelangrijk radertje in de bedrijfsmachine. Jij bent verantwoordelijk en alle schuld en alle lof behoort jou toe.
 7. Je bent vrij om ermee op te houden. In het begin ben je natuurlijk blij met elke klant, elke order en je zou er niet over denken om zakelijke kansen af te wijzen. Maar hoe meer bekendheid je krijgt, hoe meer mensen jou benaderen en soms zul je voelen dat jouw bedrijf niet goed met deze bepaalde klant kan samenwerken. Het is misschien alleen een ingeving. Die kun je dan gewoon volgen, want niemand dringt je collega's of cliënten meer op. Jij en jij alleen beslist met wie je wilt werken en op welke voorwaarden en als het niet goed voelt, kan je besluiten het niet te doen.
 8. Je zult nieuwe vrienden maken. Eigen baas zijn kan heel eenzaam lijken, maar dat hoeft het niet te zijn. Je bent misschien bang dat je eenzaam en alleen zult zijn, maar er zijn genoeg collega's, mensen met een eigen bedrijf, die graag met je omgaan. Ze houden bijeenkomsten, ook online, gaan samen koffie drinken, bellen elkaar, delen ideeën en steunen elkaar. Om bij deze “club” te horen hoef je alleen vriendelijk te zijn en bereid zijn anderen te steunen. Jij kiest de spelers uit. Als je voor een ander werkt, moet je het doen met de mensen die daar werken, en gewoon samenwerken. Hopelijk is dat niet moeilijk, maar als eigen baas zit je niet vast aan mensen met wie het niet klikt. Jij bepaalt wie er meespelen. Jij kiest je eigen accountant, je huisbaas, je apparatuur, je partners, je cliënten en dus is iedereen in je leven er omdat jij ze daar hebt neergezet. Jij bent verantwoordelijk, jij mag kiezen.


eigen-bloeiende-praktijk-opbouwen.html


Deze pagina: cursus-bloeiende-praktijk-inleiding&les1.html


cursus-bloeiende-praktijk-les6.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-I.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-II-verhalen.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-II-waarheid-waarom-invloed-overtuigingskracht.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-III-waarheid-waarom-invloed-overtuigingskracht.html


yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leidingm het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl