JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijdentrans4mator.nl
Contact
Wat is de Transformator?
Voor wie is de Transformator?
onze producten
artikelen
de Transformator voor Succes en Meesterschap
het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee
Onze audio's
De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld
inhoud van onze trainingen en cursussen
agenda
Cursus "je eigen bloeiende praktijk opbouwen; zakendoen vanuit je hart"

Waarom is het noodzakelijk om een coach in te huren en te investeren in je succes?


Toen ik met mijn praktijk begon ben ik overal in gerold. Na een paar maanden zag ik het niet meer zitten; ik voelde me overweldigd door alles wat erbij kwam kijken en waar ik niet op had gerekend. In wezen was ik een slachtoffer van mijn succes.
Wanneer je de Law of Attraction goed toepast, ligt dit gevaar aldoor op de loer. Want jij mag kiezen wat je wil, je magnetische kracht brengt gewoon van alles waar je om vroeg. En dat kan teveel lijken.
Eerlijk gezegd had ik toen ook weerstanden om iemand te betalen om me te coachen. Ik kende genoeg goede online coaches die hun diensten aanboden en als ik de waarde ervan had ingezien, had ik beslist een cursus bij eentje gevolgd. Ik besefte toen niet dat je altijd zult betalen; hetzij voor je coach of voor je fouten. Als ik een coach had genomen, had dat mijn leertijd verkort en had ik veel minder geworsteld met de uitdagingen op mijn pad. En mijn inkomenssituatie was veel stabieler geweest, want gedurende een paar jaar was het feest of schaarste. Een coach of mentor kan je helpen om met meer gemak en plezier te werken, je niet in details te verliezen en inkomsten te blijven genereren. Bovendien hebben mentors vaak ook belangrijke connecties, waar je veel aan kunt hebben.

Met een coach heb je iemand om mee te praten, iemand die alleen jouw belang voor ogen heeft. Iemand voor wie het net zo belangrijk is als voor jou dat je succes hebt en voldoening in je werk en die helemaal achter je staat. Daarom is het belangrijk om weerstanden te elimineren die je succes tegenhouden.

Ik dacht dat ik geen hulp nodig had, want ik vertrouwde op mijn innerlijke leiding. Dat diezelfde leiding diverse goede coaches op mijn pad bracht, viel me echter niet eens op. Ik wilde graag een volle, bloeiende praktijk, maar was tegelijk bang om het niet aan te kunnen. Dat was me immers al overkomen. De reden was dat ik vele jaren daarvoor (in 1992) met kanker was gediagnosticeerd en hoewel ik helemaal genezen was, leefde ik onbewust aldoor met de angst dat het terug zou komen. Ik was doodsbang voor stress en werk en ik was me niet eens bewust van die angst ...

Ik verzon aldoor redenen om zo min mogelijk met mensen te werken. Dat schiet zo natuurlijk niet op. Geld komt van mensen en zonder relatie zullen ze niet gauw voor je zorgen.

Ik verzon zelfs moeilijke mensen. Daar heb ik dus wel veel van geleerd, want het bleek dat de meeste mensen helemaal niet zo moeilijk waren, het hing gewoon af van hoe ik met ze omging. Mijn kennis daarover is wel enorm gegroeid en ik heb ontdekt dat je door toepassing van de wet van aantrekking niet alleen hele fijne mensen aantrekt, maar dat ook de mensen die anderen heel moeilijk kunnen vinden, bij jou heel aanminnig zijn.

Jij hoeft echter geen jaren te worstelen en op de harde manier te leren.
Een paar van de weerstanden bij het opbouwen van je praktijk kunnen zijn:
- Geen administratieve hulp zoeken of je administratie niet doen, wat je op de langere termijn geld kost.
- Verwachten dat een website alles voor je zal doen. Je maakt het en dan zullen de cliënten toestromen ...
- Websites die er misschien goed uitzien, maar mensen wegjagen door allerlei fouten, zoals jezelf niet goed presenteren en geen relatie op weten te bouwen met mogelijke cliënten en kopers.
- Onvoldoende of onjuist reclame maken.
- Denken dat je alles zelf moet doen en uiteindelijk uitgeput raken.
- Geen geld in je eigen succes willen investeren, zoals in een coach of marketing cursus en geen boeken lezen over bedrijfsvoering.
- Sommige mensen lezen wel boeken over marketing en bedrijfsvoering, maar de meeste boeken geven adviezen waar je je als heler niet goed bij voelt.
- Geen geld willen investeren met het excuus dat je geen geld wil besteden terwijl er niets binnenkomt.

Bij onze Trainers training Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken, ontvang je een handleiding om je te helpen een bloeiende praktijk op te bouwen. We bespreken ook de punten die essentieel zijn voor jouw succes met het opbouwen van je praktijk. We behandelen desgewenst ook blokkades en weerstanden. Of het nu faalangst is, gebrek aan waardering, of stress is door overbelasting, of je hebt juist niet genoeg werk, met onze handleiding "De geheimen om op spirituele en succesvolle wijze een bloeiende praktijk op te bouwen" ga je slimmer, niet harder werken, je leert goed omgaan met moeilijke mensen en de ideale cliënten aan te trekken, mensen met wie je echt graag zou willen werken. Je gaat je doelen voor je leven en je werk bewust formuleren. Het belangrijkste doel om mee te beginnen is helder en integer te werk te gaan en bij jezelf te blijven.

Meld je direct aan voor een Trainers training EVT technieken en elimineer je blokkades voor een goedlopende, florerende praktijk.

Het is ook mogelijk via onze workshops en Skype calls meer te leren over het opbouwen van een florerend bedrijf. We praten over de volgende onderwerpen:
- spiritueel marketing met de law of attraction
- veel voorkomende fouten die kunnen beletten dat je praktijk van de grond komt
- presenteren
- videopresentaties
- een relatie opbouwen met mogelijke cliënten; Leren om een relatie met potentiële cliënten op te bouwen en je weerstanden hiertegen te overwinnen. Ook de weerstanden tegen vervolgakties om het contact te onderhouden (follow-up).
- tips om cliënten aan te trekken
- weerstanden en blokkades voor je succes overwinnen met EVT; Zelfsabotage kan komen door angst om te falen, maar ook door angst voor succes. Dit kun je echter overwinnen.
- betere naamsbekendheid & publiciteit
- redenen waarom je website niet genoeg cliënten aantrekt
- werkbelasting en stress verminderen
- Geld kunnen vragen en ontvangen

Hoe maak je een succesvolle website? Luister hier naar de opname van een teleconferentie van 1 uur van Margareth, Marianne, Marja en Mary daarover. Het gaat vooral over het belang van je visie voor je praktijk.
Deze audio bevat ook een diep bewaard geheim, nl. de behandeling van weerstanden tegen geld volgens de Trans4mator procedure. Geld verschaft ons keuzevrijheid en dat willen mensen. We willen allemaal meer vrijheid. Naast deze oefening hoor je hier affirmaties voor een florerende praktijk. Gebruik ze alleen als je er echt aan toe bent, want ze werken als toverspreuken. Je woord is je toverstaf. Doe elke dag deze oefeningen, volg de inspiratie die je dan krijgt en kom in actie.

Je kunt het ook beluisteren en een toelichting op deze online conferentie lezen op https://www.trans4mator.nl/eigen-succesvolle-website.html

eigen-bloeiende-praktijk-opbouwen.html


cursus-bloeiende-praktijk-inleiding&les1.html


cursus-bloeiende-praktijk-les6.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-I.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-II-verhalen.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-II-waarheid-waarom-invloed-overtuigingskracht.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-III-waarheid-waarom-invloed-overtuigingskracht.htmlWij hebben de kennis
Jij hebt de macht
Samen zullen we jou bevrijden
Margareth Lee
Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl


TRANSFORMATIE   INSTRUMENTEN
Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.)

en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Love
onze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl