JIJ hebt de macht, wij hebben de kennis, samen zullen we jou bevrijden    trans4mator.nl
Contact Wat is de Transformator? Voor wie is de Transformator? onze producten artikelen de Transformator voor Succes en Meesterschap het boek van Wallace Wattles en Margareth Lee Onze audio's De MP3 audio's om je verleden te helen
Een video voor herprogrammering van je relatie met geld inhoud van onze trainingen en cursussen agenda
Cursus "Je eigen bloeiende praktijk opbouwen: zakendoen vanuit je hart". Les 8: II. Marketing door verhalen te vertellen

Verhalen hebben mensen altijd geboeid. Niets werkt beter dan een goed verhaal, het is haast magisch. Gewoonlijk werpen mensen veel blokkades op tegen reclame, ook al zou het product in hun hoogste belang zijn. Deze blokkades vallen weg wanneer je ze een verhaal vertelt.

Hier zijn een paar voorbeelden van het succesvolle gebruik van verhalen:

Denny Hatch heeft dit verhaal in de meest succesvolle reclamebrief aller tijden geschreven.

"Op een prachtige middag, laat in het voorjaar, studeerden 25 jaar geleden twee jonge mannen af aan dezelfde universiteit. Ze leken heel veel op elkaar, deze twee jongemannen. Ze waren beiden bovengemiddelde studenten, heel amicabel en vol ambitieuze dromen voor de toekomst, net als andere jonge afstuderende mannen.

Onlangs keerden deze twee mannen terug naar de universiteit voor hun 25e reünie. Ze leken nog steeds veel op elkaar. Ze waren allebei gelukkig getrouwd. Ze hadden elk drie kinderen. En ze werkten beiden voor hetzelfde bedrijf, sinds hun afstuderen. Maar er was één verschil. Eén van de mannen was manager van een kleine afdeling van dat bedrijf. De ander was de president."

Joe Sugarman is ook een beroemde schrijver van zeer goed verkopende reclameteksten. Hier is een voorbeeld:
"ik ga je een waargebeurd verhaal vertellen. Als je me gelooft, zul je beloond worden. Als je me niet gelooft, zal ik ervoor zorgen dat het je loont om van gedachten te veranderen. Laat me dit uitleggen. Len is een vriend van me die weet wat goede producten zijn. Op een dag belde hij me op, helemaal opgewonden over zijn zonnebril."Het is zo ongelooflijk," zei hij. "Wanneer je er voor het eerst doorheen kijkt, kun je je ogen niet geloven." "Wat zal ik dan zien?" vroeg ik. "Wat kan er zo ongelooflijk zijn?" Len zei: "Wanneer je deze bril opzet, verbetert je gezichtsvermogen. Objecten worden scherper, duidelijker. Alles wordt beter in driedimensionale vorm. En het is niet mijn verbeelding. Ik wil dat je dit zelf ziet."

De reclametekst gaat verder als een verhaal. De vriend van Joe praat over de voordelen van de zonnebrillen in dialoogvorm, zodat de mogelijke kopers niet in de verdediging gaan. Het komt ongemerkt binnen.

Hier is nog zo'n tekst voor mijn Transformator CD "Heel je verleden".

Een paar uur per week naar meer vreugde, overvloed en geluk.
Hier volgt één van de vele berichten die ik heb ontvangen van kopers van mijn CD "Heel je verleden". Ze schreef dat deze CD enorm veel voor haar had betekend en nog steeds deed. Hier volgt haar brief:

Lieve Margareth,
Dank je, dank je, dank je voor je prachtige CD "Heel je verleden met de Transformator". Het moet echt goddelijke inspiratie zijn geweest die jou deze tekst gaf. Mijn hele leven is enorm veranderd door hiernaar te luisteren. Ik luister er een paar keer per week naar. Soms voel ik heel weinig, maar heel vaak ga ik door heel intense ervaringen heen. Ik herinner me dan gebeurtenissen van vroeger en door jouw instructies kijk ik op een nieuwe manier naar ze, met liefde en vrede en alles wat je verder zegt. Doordat ik zo wil kijken, heb ik een totaal andere kijk op mijn leven gekregen. Heel veel dingen die me altijd pijn deden zijn er volledig door opgelost. Er waren dingen in mijn leven gebeurd waar ik niet eens over kon praten, zoveel pijn deden ze. En nu kan ik er rustig, zonder emotie over praten. Ik heb ze totaal verwerkt. Het is bijna alsof ze met iemand anders zijn gebeurd. Ik voel me nu haast onoverwinnelijk, alsof er geen enkele situatie of probleem is dat ik niet aankan, zo'n diepgaande invloed heeft dit op mijn leven. Je begrijpt dat dit voor mij heel bijzonder is.


Met deze korte geleide meditatie kun je alle oud zeer opruimen, zelfs dingen waarvan je niet eens bewust bent hoe negatief ze je leven beïnvloeden. Het werkt voor iedereen die het wil uitproberen. Je hoeft er alleen maar voor open te staan. Bestel deze CD door me te mailen. Je zult blij zijn met je besluit deze CD te kopen.

Margareth Liew-On

PS Kun je echt met een korte geleide meditatie een gelukkiger leven leiden? Degenen die jou voorgingen konden het zich niet eens voorstellen, maar ze pasten het toe en zijn nu helemaal overtuigd. Mail me en bestel deze krachtige CD!
Deze laatste tekst bevat niet alleen het verhaal van iemand, maar ook citeert het de woorden van een ander. Dat komt heel anders over dan wanneer je zelf schrijft: "Deze CD is geweldig en geeft je unieke ervaringen." Het is de kracht van getuigenissen en citaten die hier werkzaam is, gekoppeld aan de magische kracht van het verhaal.

In de volgende les gaan we verder in op manieren om effectief te adverteren. Allereerst bespreken we waarom het het beste is om de waarheid en niets dan de waarheid te vertellen aan je potentiële klanten/cliënten. Dan behandelen we de 6 factoren die professor Robert Cialdini heeft gevonden waarmee mensen elkaar overtuigen en beïnvloeden.

eigen-bloeiende-praktijk-opbouwen.html


cursus-bloeiende-praktijk-inleiding&les1.html


cursus-bloeiende-praktijk-les6.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-I.html


Deze pagina: cursus-bloeiende-praktijk-les8-II-verhalen.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-II-waarheid-waarom-invloed-overtuigingskracht.html


cursus-bloeiende-praktijk-les8-III-waarheid-waarom-invloed-overtuigingskracht.html
TRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.)

en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

yvonne winner eurovision
Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar clienten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden.Zelf heb ik het ervaren als een warm bad van liefdesenergie. Ze verspilt geen tijd aan het analyseren van problemen. Die lossen vanzelf op nadat je geleerd hebt om je vibratie te verhogen en bewuster contact krijgt met je innerlijke Leiding, het Licht in jou dat niet kan doven. Het begin van het einde van alle lijden! Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".
Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "The Power of Decision"

op haar website musicdivine.eu kun je dit lied ook beluisteren,

evenals het ontroerende The Power of Loveonze producten
Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".

Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

Harrriet Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner.

Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.

Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.

Het sprookje "Alex in Elfenland" van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs honderdjarigen.

Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.

Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.
Margareth Liew-On, schrijversnaam Margareth Lee, auteur van
trans4mator.nl


absolute1.net (gratis spirituele ebooks)


cursusinwonderen.nl


spirituele-tuin.nl