Wat is de Transformator?

De Transformator bestaat uit een aantal technieken die uit diverse disciplines afkomstig zijn, zoals de psychologie, kinesiologie, de meridiaanleer en acupunctuur, Jezus' cursus in wonderen.
De Transformator is ontworpen om je te bevrijden. Het is een veelomvattende techniek die je helpt om anders om te gaan met de wereld en om anders ernaar te kijken en naar jezelf. Door jezelf en je wereld beter te begrijpen kun je ongekende vrijheid gaan ervaren en zul je meer leven in het hier en nu.

De technieken die je hier zult leren zullen je helpen om angst en negatieve gedachten los te laten, elk gevoel dat je niet goed genoeg bent, het verleden en alle vroegere ongewenste ervaringen, zorgen en verdriet.

De Transformator leidt je uit kleinheid, de strijd om het bestaan, negatieve ervaringen, geringe eigenwaarde, conflicten en gebrek, naar goddelijke macht, vrede, liefde, overvloed en geluk. Het leert je om je onbeperkte macht op natuurlijke manieren te gebruiken om een heerlijk leven te scheppen.

De Transformator omvat energetische technieken, die gebaseerd zijn op de oeroude meridiaanleer en de kennis over de chakra's en verschaft je ook een andere manier van denken.

Het is meer dan alleen maar affirmeren of positief denken. Want we hebben allemaal wel ervaren dat sommige affirmaties wel werken en andere niet. En wat we nog het meeste ervaren is dat onze negatieve affirmaties zoals “ik zal nooit gelukkig zijn”, “ik zal altijd te dik zijn”, of “ik zal nooit genoeg geld hebben” met het grootste gemak verwezenlijkt zijn. In feite lijkt het alsof de situatie er eerst was en de negatieve overtuiging toen pas ontstond. Daar is al het denken als slachtoffer op gebaseerd. “Ja, maar ze hebben dat echt met mij gedaan”, kan je overtuiging zijn.

De wereld van het ego is vol negatieve gedachten. Je kunt er niets aan doen dat die gedachten bij je opkomen. Allemaal samen geven wij ze kracht.

De negatieve gedachte dringt zich op, en de gevolgen hangen af van hoe jij erop reageert. Geloof je het of betekent het niets voor je? Als je het niet gelooft, kun je erom lachen. Als je merkt dat je het gelooft, kun je met behulp van de Transformator op zijn minst dit geloof ondermijnen. En in vele gevallen lost heel het geloof op.

Ik ben ervan overtuigd dat bepaalde negatieve ideeën door bepaalde mensen opgelost worden. Dat dit als het ware hun speciale taak is. Je zou ook kunnen zeggen dat het de frequentie is waarop ze vibreren. Helers van ziekten en fysieke aandoeningen gaan vaak zelf eerst door de kwalen die zij genezen.


Het hoofddoel van de Transformator. Deze Transformator is bedoeld om je ware machtige Zelf te begrijpen en het contact ermee te herstellen. Dit zal je innerlijke vrede onvoorstelbaar toe laten nemen en je ware levensvervulling schenken. Het haalt de blokkades voor liefde weg. Dan kies je ervoor om meer van jezelf en van anderen te gaan houden. Dan kan de onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die diep van binnen je hart vervult, gemakkelijk stromen.

Dat begint met het nemen van verantwoordelijkheid voor je leven en het loslaten van het geloof in schuld.
Zolang je je afvraagt wie de schuld draagt voor de nare dingen in je leven en in de wereld kun je je aandacht niet richten op de vraag wat je kunt doen. Het zoeken naar een schuldige leidt je dan af van je mogelijkheden om echte veranderingen aan te brengen. Wat levert het op om een schuldige te zoeken? Wanneer je zo iemand kon vinden, wat zou je dan doen? Mensen zijn daar al sinds mensenheugenis mee bezig en kijk eens naar de wereld die ontstaan is door de drang naar vergelding.

Fouten zoeken, verwijten maken, schuldigen aanwijzen, maar ook zelf schuldgevoelens hebben, ze zijn allen symptomatisch voor slachtofferschap. In wezen doen de martelaar en de machtswellusteling hetzelfde. Ze gaan allebei verkeerd om met macht vanuit een verkeerde opvatting ervan. De zogenaamde “control freak” en het zogenaamde onschuldige slachtoffer zijn twee kanten van één medaille. Beiden willen dat anderen of de omstandigheden, in ieder geval iets buiten hun, moet veranderen. Beiden kennen gewoon hun macht niet en proberen op een ontoereikende manier macht uit te oefenen.

De oplossing is om te begrijpen wat je macht is. En dat begrip begint met het nemen van verantwoordelijkheid voor alles in je leven.
Je bent verantwoordelijk voor je leven, maar dat betekent niet dat je de schuld hebt van alles wat in je leven gebeurt. In de wereld waarin we leven word je al vroeg geleerd om anderen en omstandigheden buiten je aan te wijzen als de oorzaak voor alles wat er in je leven gebeurt. Nadat dit je je hele leven is ingeprent, lijkt het ongerijmd dat jij verantwoordelijk zou zijn voor het verlies van je geliefden, voor oorlog en conflicten in de wereld, voor problemen met je werk. Dat komt omdat je geconditioneerd bent om automatisch in termen van schuld te denken. Je hebt geleerd om verantwoordelijkheid gelijk te stellen aan schuld. En omdat jij niet de schuld wil hebben, ga je op zoek naar een schuldige “buiten” je. En er is niets buiten je! Al geloof je dat er iets buiten je zou zijn, dingen kunnen alleen echt veranderen als jij verandert.

Doordat we hebben leren geloven in schuld, willen we heel graag de verantwoordelijkheid afwijzen en bij een ander leggen. Daarmee leg je echter tegelijk ook je macht in de handen van anderen of het lot. Wanneer je dat niet meer wilt doen, begin je je macht te herwinnen.

De meeste mensen geloven dat ze er meer aan hebben wanneer ze externe machten de schuld kunnen geven van de nare dingen in hun leven. Ze hopen dat hun fortuin ooit zal keren en dat ze dan meer geluk zullen hebben. Of ze weten alles van hun probleem en hebben zich zo ermee vereenzelvigd, dat ze niet meer weten wie ze zouden zijn zonder hun probleem. Het is net alsof mensen hun bestaan rechtvaardigen door hindernissen te overwinnen en problemen in orde te maken. Het lijden overwinnen kan heel heldhaftig lijken en je bovendien een aura van onschuld verlenen. Hierdoor kun je zeer gehecht zijn aan de denk- en gedragspatronen die je laten lijden.

Kies ervoor om verantwoordelijkheid te nemen voor de manieren waarop je je eigen pijn veroorzaakt en neem ook verantwoordelijkheid voor het creëeren van je eigen vreugde en vrede.

Wij hebben de kennis
Jij hebt de macht
Samen zullen we jou bevrijdentop menu

Wat is de Transformator?Een belangrijk onderdeel van de Transformator is de techniek van affirmatie-liedjes. De meeste gaan over zelfwaardering, maar hier is een voorbeeld over geld:

GELD MAAKT GELUKKIG
Tekst: Margareth Liew-On & Yvonne Liew-On,
Muziek: op de wijs van ‘Roll out the barrel’ (Rosamunde) by Czech songwriter Jaromír Vejvoda

Ik voel me gelukkig, steeds rijker en tevreden.
Ik leef nu in ’t heden. Geld maakt echt gelukkig.
Ik ben ook steeds vrijer, kan alles zelf bepalen.
Ik kan alles betalen, met een grote glimlach.

Dus vanavond grijp ik weer mijn kans.
En daarna dans ik een vreugdedans.
Mijn DNA bevat een gen
waardoor ik rijk geworden ben.
En al stijgt de rijkdom op mijn pad,
mijn gezondheid is de grootste schat.
Ik vier mijn leven vrij en blij,
en koester vrolijk allebei.

't Is zo simpel, rijk en gelukkig te zijn.
't Is zo simpel, geld maakt mijn leven zo fijn.
't Is zo simpel, mijn rijkdom versterkt groot en klein.
Ik ben voor 't geluk geboren, ik ben rijk en dat is fijn.

Het is echt een zegen. ‘k Ben voor succes geboren
Ik lijk wel uitverkoren, en niets houdt me tegen.
Ik heb geld vergeven. Voor geld ben ik magnetisch.
Het is bijna poëtisch. Ik heb een zinvol leven.

Dus vanavond grijp ik weer mijn kans.
En daarna dans ik een vreugdedans.
Mijn DNA bevat een gen
waardoor ik rijk geworden ben.
En al stijgt de rijkdom op mijn pad,
mijn gezondheid is de grootste schat.
Ik vier mijn leven vrij en blij,
en koester vrolijk allebei.

‘t Is zo simpel, rijk en gelukkig te zijn.
’t Is zo simpel, geld maakt mijn leven zo fijn.
’t Is zo simpel, mijn rijkdom versterkt groot en klein.
Ik ben voor ’t geluk geboren, ik ben rijk en dat is fijn.

‘t Is zo simpel, rijk en gelukkig te zijn.
’t Is zo simpel, geld maakt mijn leven zo fijn.
’t Is zo simpel, mijn rijkdom versterkt groot en klein.
Ik ben voor ’t geluk geboren, ik ben rijk en dat is fijn.

Zegenen is nog een belangrijk onderdeel van de Transformator procedure. Hier is een filmpje van mij op youtube waarin ik demonstreer hoe we water zegenen.

Ook is er een filmpje waarop ik de energetische kruisloop oefening laat zien. De klacht bij het vorige filmpje was dat het moeilijk te volgen was omdat mijn benen niet te zien waren.

De uitgebreide beschrijving van de kruisloop en wat het doet is: het is een korte eenvoudige energetische techniek die de vitaliteit herstelt door de energie weer in de juiste banen (kruiselings) te leiden. In plaats van je voeten de grond te laten raken kun je ze ook in de lucht houden, net alsof je marcheert. Doordat de energiestroom via de rechter- en de linkerhersenhelft verbeterd wordt en deze beter gaan communiceren, krijg je toegang tot meer vermogens en intelligentie. Het is een oefening voor alle leeftijden, want in onze maatschappij is de energie bij de meeste mensen recht gaan stromen in plaats van kruiselings (bv. door met een tas te lopen en door een zittend leven). Het is ook mogelijk deze oefening bij je te laten doen, als je niet mobiel bent. Een extra tip is om eerst op de sleutelbeenpunten te kloppen voor je begint aan deze oefening, dat brengt je energiestroom goed op gang. En het wint enorm aan kracht als je erbij affirmeert of voelualiseert. Als je merkt dat je het moeilijk vindt om deze oefening te doen, komt dat doordat je energie vastzit in een homolateraal patroon. Volhouden!De kennis, het inzicht en de praktische technieken die de Transformator je biedt, kun je nergens ter wereld vinden. Geen enkel boek, of film, of tv programma kan je dit geven, zelfs niet "cheerz" of "vinger aan de pols" en hoe lief ik Ria Bremer ook vindt, zij heeft hier ook helemaal geen weet van. Ook op het internet kun je deze informatie niet vinden. Velen houden zich bezig met kwesties als verrijzenis, koendalini, onsterfelijkheid, overvloed aantrekken, maar degenen die de antwoorden hebben gevonden, houden dat angstvallig voor zich. Het is ook niet bepaald informatie waar de egowereld blij mee is.

De artikelen die je op de website leest, zijn lang en dat doe ik met opzet.
Ik wil dat je mij leert kennen en mijn stijl zodat je kunt ervaren of het je aanspreekt. Ik ben heel direct en ga ook zo te werk. Dat spreekt mensen niet aan die liever hun waarheid verpakt zien in wollige lagen semi-mystiek en zweverige taal. Of die vast willen houden aan slachtofferschap en het idee van machteloosheid. Transformatie is alleen mogelijk voor mensen met een open geest.

Ten tweede wil ik dat je duidelijk begrijpt waarover de cursus gaat en pas meedoet wanneer je voelt "dit is voor mij".

Ook wil ik de mensen afschrikken die niet van lezen houden of die geen moeite willen doen. De Transformator is heel gemakkelijk toe te passen, maar je moet het wel regelmatig doen om echte verandering in je leven te zien en te ervaren. Ik werk graag met mensen die met plezier nieuwe dingen leren en die wel wat willen doen om te veranderen. De andere mensen lezen niet door en dus blijf jij over!

Je ontvangt de cursus elke maand thuis. Op het inschrijfformulier lees je over de prijzen. De cursus omvat de Transformator modules voor Meesterschap en gelukkig leven, verschillende audio CD's en video's en gratis bonussen verdeeld over de periode van een jaar, zolang als de cursus duurt. De geschenken worden hierna beschreven. Ook kun je regelmatig een bijeenkomst bijwonen of meedoen aan een skype teleseminar waar je vragen kunt stellen en samen met mij kunt oefenen.

Misschien vraag je je af wat je eigenlijk aan de Transformator hebt? Of het zijn geld wel waard is? Welnu, ik garandeer je dat je nog heel veel plezier zult beleven aan de Transformator, iedere maand weer opnieuw en zelfs jaren nadat de cursus is afgelopen. Het is een geschenk dat je jezelf geeft voor de rest van je leven.

In elke module staan adviezen en tips waarmee je je voordeel kunt doen. Alle cliënten zijn het erover eens "de Transformator geeft je méér terug dan je ervoor betaalt".

De Transformator is er voor iedereen die blijft openstaan voor nieuwe ervaringen, en biedt je de nieuwste informatie op het gebied van veranderings-technologieën, geestelijke transformatie en een betere leefstijl. Het inspireert je en stimuleert je om meer uit het leven te halen.
De Transformator biedt ook jou graag de inspiratie en informatie om op elke leeftijd te genieten, vol levenslust en vitaal te leven. Wat als dit is waar je naar op zoek bent?
1. betrouwbare, heldere informatie
2. inspirerende materialen en technieken
3. herkenbare ervaringen van anderen op dit gebied
4. uitgebreide en diepgaande adviezen en feedback
5. verhelderende beschouwingen over alle elementen van het Nieuwe Denken
6. waardevolle en praktische inzichten


Ik weet uit eigen ervaring: om de Wet van Aantrekking goed te leren toepassen en op ieder gebied je potentieel te verwerkelijken, moet je over de juiste informatie en technieken kunnen beschikken. De Transformator biedt jou precies die informatie die je nodig hebt. Lees verder en oordeel zelf!

Wil je meer ZIJN? Doe de Transformator voor meer bewust-zijn en beheersing van je geest en om meer te manifesteren. Want wie meer heeft, kan meer geven.
Het is nu de tijd om je vitaliteit, stralende gezondheid, passie en macht opnieuw te vinden. VANDAAG!

De gratis bonussen als je je vandaag aanmeldt:
De producten die je al hebt ontvangen mag je houden, zelfs als je na de eerste 2 maanden zou stoppen. Dit zijn ze:

Bonus nr 1

trans4mator
  Twee Transformator audio's ter waarde van 35 euro. Ze zijn allebei hetzelfde, alleen is de ene voor overdag met een extra stukje erachter om je te wekken, mocht je weg zijn gedoezeld. Deze CD's alleen al kunnen je leven volkomen transformeren. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over alle CD's, maar deze spannen de kroon. Deze unieke CD's bevatten speciale effecten zoals paraliminalen en machtswoorden. De effecten van deze CD's zijn onvoorstelbaar krachtig. Ze variëren van een enorme toename in energie bij sommigen tot een toename in gezondheid, succes en synchroniciteiten. Beluister verder op deze pagina (bij de audio's voor overvloed en meesterschap) een klein stukje van deze transformatie-CD. Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.

Bonus nr 2

  Een audio CD met korte meditaties en een lezing over de Transformator. Verderop deze pagina kun je stukjes hiervan beluisteren.

Bonus nr 3

  Bij de cursus hoort ook de audio CD 'De Transformator voor de toekomst van je dromen' van 20 euro om je af te stemmen op de energie van je wensen en met technieken die je steunen om verder het leven van je dromen te creëeren.

Bonus nr 4

  Als heel bijzonder extra: Alleen als cursist heb je gratis toegang tot alle opnamen van teleseminars en lezingen en je ontvangt regelmatig leuke links, toegang tot de online VIP afdeling met audios, audioboeken en videos met inspirerende muziek en teksten.

Bonus nr 5

  James Allen – Zoals een mens denkt – boekje en audioboek.

Bonus nr 6

  Een verzameling van talloze unieke ebooks, zowel Nederlandse als Engelstalige, die nergens op de planeet te koop is. Alleen de cursisten ontvangen dit.

Bonus nr 7

  Iedereen die de schriftelijke cursus van 6 maanden heeft gedaan, heeft toegang tot alle Transformator bijeenkomsten op basis van donatie.

Bonus nr 8

  Vele mp3 audio Cd's met lezingen, gesproken boeken en interviews van Charles Haanel, Jesus Nebot, Esther Hicks die Abraham channelt, Neville, Joe Vitale, dr. Joseph Murphy, Joel Goldsmith, e.v.a. Als je gelukkiger wil zijn, vrijer en met meer passie en kracht wil leven, dan heeft de Transformator de kennis en de middelen om je hierbij te helpen. Je hoeft alleen elke dag een beetje tijd uit te trekken om meester te worden over je leven. Ik kijk uit naar onze samenwerking in de cursus.

Meld je nu heel gemakkelijk aan via een mailtje of via het inschrijfformulier() (met prijzen) wanneer je besluit mee te doen en je ware potentieel te verwezenlijken..

Het is niet goed of slecht, het is gewoon niet echt. Dus: Relax! Margarethtop menu

Wat is de Transformator?Ik wil wat reacties van cursisten met je delen, want je weet dan beter of dit voor jou bestemd is.
Ik zou je heel graag willen bedanken voor de wijsheid die je met mij hebt gedeeld. Je bent een bijzonder mens. Je hebt me heel veel geholpen en mijn leven is op talloze manieren verbeterd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel ten goede zou veranderen in zo korte tijd.
De volgende email laat zien dat er na een Transformator cursus soms flink strijd geleverd moet worden, maar er verandert ook heel veel. Afgelopen kerst ontving ik van een cliënte een week na de cursus de volgende email:

En een kleine update: het roken gaat dramatisch. Ik probeer te hard, doe te moeilijk en ben te boos. Whahaha, nou dat gaat lekker he? Verder gaat het buitengewoon fantastisch. Wat een inspiratie heb ik en wat een vrolijkheid en enthousiasme. 't Is net of ik iedereen in mijn buurt aanraak met mijn "toverstafje" en de vrolijkheid van de mensen straalt ook naar mij toe. Wat een heerlijkheid. Dus nu maar aan het oefenen in "perfectie". Ga er van uit als ik mijzelf perfect vind MET sigaret het probleem waarschijnlijk opgelost is. En natuurlijk blijf ik lekker kloppen maar focus daarbij even niet op het roken.

Heb zelfs a.s. vrijdag een afspraak gemaakt mijn mijn oudste zus (de alcoholiste). Er is geen grond meer bij mij om haar te veroordelen en verheug me erop haar weet te zien na twee jaren van geen contact. Een fijn gevoel!

***
Veronique schreef: Mijn innerlijke leiding weet echt wat ik nodig heb. Ik was radeloos, alles zat me tegen. En waar kom ik terecht ? Op jouw site. Fantastisch. Ik voel me nu al veel machtiger en vrijer. Wat heerlijk dat het woord macht geen vies woord meer is. Dank je wel dat je me hebt gewekt. Het leven is een geweldig avontuur geworden, dank zij jou.

***
Een cursiste mailde me tussen twee sessies door:
Beste Margareth,
Hartelijke dank voor de prachtige Transformator teksten. Ze zijn ongelooflijk. Het is de eerste maal dat ik iets lees en zeg : 'dat is het'. Terwijl ik het lees, voel ik me transformeren. Je hebt het licht in mij ontstoken.

***
Nog meer berichten:

Leren van jou was een magische ervaring. Ik wil je ook bedanken voor het verbazingwekkende leesmateriaal. Het geeft me aldoor energie. Ik lees glunderend in je werk.

***
Margareth, Ik ben niet langer afhankelijk van instanties voor mijn inkomen. Je hebt mij aangemoedigd om vertrouwen te hebben in mijzelf en me geleerd hoe ik met de twijfels en onzekerheden om kan gaan. En nu heb ik mijn eigen bloeiende bedrijf. En dat is echt niet alleen maar een affirmatie, ik heb nu echt een florerend bedrijf!

***
Het heeft me 60 jaar gekost om dezelfde conclusies over het leven te trekken, maar ik heb nu pas een echte oplossing gevonden in de Transformator. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben om eindelijk een heerlijk doel in mijn leven te hebben gevonden. Ik stroom over van blijdschap en dankbaarheid voor mijn nieuwe verrukkelijke leven. Ik ben echt heel dankbaar voor alle veranderingen in mijn leven.

***
Een cliënt zei een paar jaar na de cursus tegen mij: Ik dacht dat jouw materiaal meer voorkwam, tot ik op internet ging kijken. Nergens ter wereld zijn zulke geavanceerder audio CD's te krijgen en wat jij schrijft is ook uniek. Jij bent ongetwijfeld de beste leraar in Nederland voor het scheppen van rijkdom, vrijheid, succes en welzijn. Misschien zelfs ter wereld, want in de Engelse cursussen die ik deed ben ik nog nooit iets tegengekomen met zo'n impact. Nu besef ik helemaal hoe uniek en waardevol jouw cursussen zijn.

***
De materialen hebben mijn geest helpen openen en me in staat gesteld mijn aandacht te richten op datgene wat ik wil in mijn leven. Het heeft de schellen van mijn ogen afgehaald. De investering in jouw Transformator cursus heeft al op diverse gebieden van mijn leven uitzonderlijke winst opgeleverd.

***
Mijn leven is volledig veranderd. Ik zou nooit mijn oude leven terug willen. Het werk van jou verandert echt je leven. Niets wat ik heb gezien komt zelfs in de buurt ervan.

***
Margareth, ik ben opgetogen over de kwaliteit van de materialen die ik heb ontvangen. Ik heb er enorm veel aan, ik heb nog nooit zoiets als de Transformator gezien. Er zijn geen woorden voor. De enige manier om het te beschrijven is dat ik in diepe duisternis leefde en jij hebt me naar het licht getrokken. Het lijkt te weinig om alleen maar dank je wel te zeggen voor wat je me hebt gegeven. Toch wil ik je hartelijk bedanken. Het is gewoon onvoorstelbaar.

***
Ik ben meer dan tevreden met je werk. De informatie is in wezen duizend keer meer waard dan de prijs. Mijn hoofd loopt om van nieuwe ideeën en ik ben op weg naar een veel betere leefstijl. Nogmaals, bedankt.

***
Lieve Margareth, je hebt mij geïnspireerd om dingen te bereiken die ik nooit gedacht had te kunnen bereiken. Ik vind je werk geniaal. Ga zo door!
Ik zou je graag willen bedanken voor de tijd en moeite die je aan me hebt besteed. Je geeft veel meer dan ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden en zoveel geduld met me hebt. Dank je wel.

***
Ik moest je wel schrijven om je te vertellen hoe geweldig je werk is. Ik heb haast alles op dit gebied gelezen en gehoord en gezien en ik heb nooit eerder zoiets gezien. Ik ben oprecht dankbaar voor de veranderingen die jij in mijn leven teweeg hebt gebracht.
De Transformator cursus is de meest positieve invloed geweest op mijn leven. Je hebt me inzicht gegeven in een heel nieuwe manier van leven. Ik weet nu hoe gemakkelijk het is om geld, betere relaties, gezondheid en alles wat ik wil te scheppen. Allerlei mensen hebben opgemerkt hoezeer ik in het afgelopen jaar in mijn voordeel veranderd ben.

***
Hier is opnieuw de bevestiging dat alles wat je vraagt door God gegeven wordt. Ik had nog maar net gezegd dat ik verder wil groeien. En meteen werd ik naar jou geleid. Jouw materiaal is als een kaart die me de weg wijst naar een nieuw leven. Je schrijft geweldige dingen en heel helder. Ik heb nooit eerder mijn geld zo goed besteed.
Ik vind je werk fascinerend. Het is zo mooi geschreven en zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl het voor mij toch volkomen nieuwe ideeën zijn. Maar ik voel gewoon dat alles wat je schrijft waar is.

***
Ik ben er trots op dat ik bij jou de cursus heb gevolgd. Je bent heel eerlijk en recht door zee en geeft veel meer dan we van te voren hadden afgesproken. Het is een voorrecht om met jou samen te werken. Je bent echt heel bijzonder. Je hebt mijn leven nieuwe impulsen gegeven, die alles ten goede hebben veranderd. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken.

***
Dank je wel voor de Transformator en voor je acceptatie. Voor de eerste keer in mijn leven kon ik iets goeds zien in mezelf. Ik zie nu een prachtige succesvolle toekomst in het verschiet vol innerlijke en uiterlijke rijkdom.

***
Wel, ik begon in je map te lezen en ik kon het niet neerleggen tot ik het uit had. Ik ben gefascineerd erdoor en lees het telkens weer, omdat het mij zo inspireert. De materialen die ik van jou bij de cursus mocht ontvangen, zijn meer dan interessant.

***
Beste Margareth, Je werk is werkelijk briljant. Het is zo helder en heeft alles wat ik dacht op zijn kop gezet. En ik begreep meteen dat het waar is. Ik kon precies zien hoe de wet van aantrekking in mijn leven heeft gewerkt en nu weet ik ook hoe ik dat in mijn voordeel moet gebruiken. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Je hebt een volkomen nieuwe wereld voor me geopend. Dank je, dank je, dank je.

***
Lees meer reacties op deze pagina over gevallen.

Als je je denken meester wordt,
word je meester over alles.
Margareth LeeTRANSFORMATIE         INSTRUMENTEN


top menu

Ik geef ook gratis een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering.

Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
Hier is een filmpje met een stukje van deze oefening:


Download hier via de rechtermuisknop Deel 1 (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven per email. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

Op www.trans4mator.nl kun je gratis een meditatie oefening voor de transformatie van je lichaam downloaden. (7 min23):

De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.
Ik doe al een paar maanden mee aan "Choose Again" groeps-bijeenkomsten van Rob Poiesz. Ik ben er bijzonder over te spreken. Het is een therapie-vorm om je pijn en grieven los te laten op snelle, prettige wijze. Je hoeft geen lange verhalen op te hangen; je kunt heel gemakkelijk alles wat je geluk en vrede blokkeert, loslaten. Het mooiste is dat je ook kunt leren het zelf toe te passen, waar je ook bent. Dat vereist natuurlijk enige oefening, maar het resultaat is op alle gebieden in je leven te merken. Op de website van Rob www.flowmotion-zijn.nl, kun je er meer over lezen. Hij werkt met mensen individueel en groepsgewijze en zelfs via online verbinding. Dat laatste voor mensen die verder weg wonen dan Almere en moeite hebben met reizen of liever thuis blijven.

Rob vindt het helpen van mensen zo belangrijk, dat hij zijn prijzen heel laag heeft gehouden. Eerlijk gezegd vind ik dat hij veel meer zou mogen vragen, gezien de waarde die Choose Again heeft voor het leven van degenen die eraan meedoen. De meeste therapievormen zijn als een noodverband. Het oppervlakkige probleem lost misschien op, maar de diepe onderliggende oorzaak niet. Bij Choose Again gebeurt dat wel. Je leert te onderscheiden of je vanuit je zuivere kern reageert of vanuit je ego en oude pijn. Als je vanuit oude pijn reageert, creëer je vaak nog meer gedoe. Door opnieuw te kiezen en de pijn te vergeven, leer je om vanuit je zuivere kern te reageren. Dit heeft onmiddellijk effect en door dit vaak toe te passen, uiteindelijk een diep blijvend resultaat. Een totale transformatie van je leven is het gevolg.
Wil je ook contact met je Innerlijke Leiding? Sommigen noemen dat je Hoger Zelf, ik noem het de Heilige Geest. Welke waarde heeft blijvende innerlijke vrede voor jou? Als je benieuwd bent hoe alles opgeruimd wordt wat je van streek en ongelukkig en misschien zelfs levensmoe maakt, neem dan contact op met Rob via zijn mail
of bel hem Tel. +31 (0)6 - 53 65 4717


Op de website www.musicdivine.eu over de Motivator van Yvonne Liew-On, vertellen haar cliënten vol waardering hoe waardevol ze haar transformerende cursussen en workshops vinden. Yvonne is een ware Lichtbrenger. Ze baseert de Motivator op de principes van "Een cursus in wonderen".


Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar www.trans4mator.nl . Daar vind je op het inschrijfformulier informatie over prijzen e.a.

Naast de Transformator cursussen te koop bij ons de volgende producten:
- MP3 audio "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.

- MP3 audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".


- MP3 audio "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".

- Aanbieding: MP3 audio "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap"
samen met de audio "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".

- MP3 audio met Korte Trans4mator meditaties

- MP3 audio's met de gesproken tekst van James Allen "Zoals een mens denkt".


- Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.

- Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.

- H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.

- Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .

- Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.


- Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.


- Het sprookje "Alex in Elfenland " van Margareth Lee voor kinderen van alle leeftijden, zelfs hoderdjarigen.

- Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.


- Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.

- Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties "Korte meditaties" om te downloaden.
De kopers van tastbare producten krijgen dit ook. Deze audio wordt verkocht voor 10 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
Een vrouw uit Rotterdam vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar deze audio had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke audio een stukje beluisteren. Luister met je hart, niet alleen met je oren.
De koop van ebooks bij Stichting Absolute 1 is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van onze ebooks geldt: niet tevreden, geld terug!

Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.
Toch hoef je onze producten niet te kopen om de voordelen te ervaren van het gebruiken van de energetische technieken. Je kunt op de pagina met energetische technieken videos zien waarin ik EVT, deze zelfhulp technieken van de Trans4mator demonstreer. En ook geef ik gratis een uitgebreide handleiding over ze. Wanneer je besluit de Trans4mator producten aan te schaffen of je doet de cursus voor Meesterschap en Gelukkig Leven, waardeer ik het natuurlijk bijzonder en je verdiept daarmee je transformatie en innerlijke vrede. Het begin van het einde van elk lijden!

top menuTe koop bij ons de MP3 audio "Heel je verleden" met de Transformator" met oefeningenen geleide meditaties. De achtergrond muziek bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze MP3 audio. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."

Een paar kopers hebben me laten weten dat ze hun passie hebben gevonden, na een tijdje deze MP3 audio te hebben beluisterd. Een koper belde om me te vertellen dat hij al jaren werkzoekend was. Hij beluisterde de audio een paar weken en kreeg zin in een baantje als vrijwilliger. Het werk beviel hem buitengewoon goed. Na jaren nergens warm voor te lopen bleek dit zijn passie te zijn en twee weken later waren ze wederzijds zo enthousiast over elkaar, dat ze hem een voltijds baan hebben aangeboden. Hij gaat nu elke dag fluitend naar zijn werk.

Deze MP3 audio gaat niet over je passie, dus ik vroeg me af hoe dit zo ineens kon gebeuren. Veel mensen denken dat je passie inhoudt dat je iets echt heel, heel graag wilt. Maar dat is het helemaal niet. Het is eigenlijk de afwezigheid van weerstand. Door naar de audio te luisteren en zichzelf steeds meer te gaan waarderen, in plaats van de negatieve gedachten over zichzelf die werkzoekenden vaak hebben, liet hij zijn weerstand los en werd zo afgestemd op de vibratie van betere ervaringen.
Lees meer over deze MP3 audio op www.trans4mator.nl/heel-je-verleden.html
Beluister hier een stukje:Deze MP3 audio bevat ademhalings-oefeningen, een zuiverings-meditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, en een oefening om je verleden te helen, en acceptatie te beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze audio-set bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email voor 30 euro wanneer je besluit dat dit voor jou is. Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

Misschien koop je de MP3 audio liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken
MP3 audio " de Transformator voor de toekomst van je dromen" te koop deze MP3 audio met oefeningen om je intenties te verwezenlijken bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart.

Laat je leiden door je toekomst-dromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.


Bestel de MP3 audio nu heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling aan Stichting Absolute 1. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

Koop de MP3 audio snel en gemakkelijk via Paypal voor 20 euro.top menu

Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze MP3 audio's voor Overvloed en Meesterschap! voor 35 euro. Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken.

Je ontvangt een serie MP3 audio's die je ook kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze audio's zijn hetzelfde, alleen is er een deel voor overdag met instructies om wakker te worden en die voor de avond bevat speciale theta en delta inducties. Deze MP3 audio's hebben verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderings-technologieën. Op de pagina over de geluidseffecten op onze MP3 audio's kun je meer hierover lezen.
Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

Aanbieding: Bestel deze set nu samen met de MP3 audio "Terug naar de toekomst" met een feestelijke korting van 8 euro voor 47 euro. Hiermee combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.Beluister een klein stukje van deze transformatie-audio (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


Bestel de MP3 audio per email . Dan ontvang je het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 in Almere voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
Of koop de MP3 audio-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken. Aanbieding: Koop de TRANSFORMATOR MP3 audio-set nu samen met de MP3 audio "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.


top menu


Er is een unieke audio "Korte Meditaties" bij ons uitgekomen die meditaties en een lezing bevat.
 • 1 - De lichaamsmeditatie die je ook op deze site kunt downloaden.
 • 2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

 • 3. De meditatie "Goddelijk bewustzijn".
 • 4 - Energie balans is een oefening om je energie te zuiveren van energieën die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
 • 5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt zelfs een korte video ervan zien.
  Verder een oefening voor mentale kracht, een lezing over succes, geluk en overvloed. En de universeel gewaardeerde eliminatie oefening. Deze laatste oefening is heel intens en dringt diep door tot in alle lagen van je bewustzijn.
  Bestel nu deze online MP3 audio met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 10 euro per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan.  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet.

  Je kunt het hier gratis verkrijgen als ebook.
  Lees het ebook hier

  of download als PDF bestand
  Te koop bij ons in het Nederlands als MP3 audio luisterboek. Bestel dit MP3 audio luisterboek heel gemakkelijk per email . Dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Vermeld je emailadres ook op de overschrijving. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Klik op de knop als je liever betaalt via Paypal (in Nederland 13 euro.


  Beluister alvast een deel ervan. (1 min16)
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Bestel de MP3 audio per email en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  top menu
  annie rix militz rijkdom en eer

  Annie Rix Militz - Rijkdom en eer .

  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook van Annie Rix Militz (of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee) en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van trans4mator.nl geldt: niet tevreden, geld terug!

  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. Email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees meer over dit boek op www.trans4mator.nl.
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro downloaden.


  Email hier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.


  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook van Harriet Emlie Cady ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van ons geldt: niet tevreden, geld terug!
  top menu

  joseph benner de uitweg AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

  Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of bestel het ebook per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!

  w3-medium (Default)

  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende). "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.

  Of email ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!  top menu  w3-medium (Default)


  Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat png wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...  w3-medium (Default)

  Nieuw! Het electronisch boek van Margareth Lee "Alex in Elfenland
  Lees samen met je kids het sprookje van Margareth Lee "Alex in Elfenland". Zo leren kinderen meer over de wet van aantrekkingskracht en hun ware wezen. Lees zelf maar...

  Ik geef je voor maar 3,95 euro als bonus een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht.
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken. Paypal leidt de kopers naar www.absolute1.net, de zustersite, waar het product gedownload kan worden.
  Copyright © Margareth Liew-On, 2004  top menu


  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.
  Koop de cd pas nadat je een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. (1 min34)
  Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!